inzerce, prodej, prodám, bazar

Dámský kabátek army styl vel. L

Kategorie: Bundy a Kabáty

Dámský kabátek / sako zn. YESIMISS velikost L. Barva světlá khaki, sepraný vzhled. Materiál 98% bavlna, 2% lycra - mírně pruží. Zapínání na patenty, celkem 5 kapes. Na 2 kapsách chybí knoflík. Míry: délka 58 cm, rukáv od ramene 57 cm, obvod u podpaží 94 cm, obvod v pase 84 cm.
Dámský kabátek army styl vel. L
Podobné inzeráty
Dámský kabátek army styl Reserved vel. L
Dámský khaki bavlněný slabší kabátek v army stylu, zn. Reserved, vel. L. Zapínání na zip plus klopa s patenty, kapuce se dá srolovat do límce, v přední části 4 kapsy a výšivka. Rozměry: délka 60 cm, šířka přes prsa 50 cm.
Šedý dámský vlněný kabát na knoflíky RedSpot vel. XS - Kolín
Prodám světle šedý dámský vlněný kabát RedSpot vel. XS - dámský podzimní / zimní kabát. Dámský kabát na knoflíky, s límcem z umělé kožešiny. 2 vnější skryté kapsy, 1 vnitřní zapínací prsní kapsa - viz. foto. Celková délka 97 cm, šíře v podpaží 48 cm. Velmi kvalitní hebký materiál. Top stav, jako nový, čisťoučký. Nošen velmi krátce jeden podzim (oblečen max. 10x). Prodávám, jelikož kabát neunosím, mám velké množství kabátů a bund. Cena 900,- Kč. Volejte, pište, na všem se dohodneme :-) Zašlu poštou, přes Balíkovnu (75,- Kč), přes Zásilkovnu (89,- Kč) nebo převzetí OSOBNĚ. Podívejte se i na mé další inzeráty, které dohledáte zadáním tel. . Prodávám spoustu dalších VĚCÍ: do domu, do bytu, pro děti, oblečení, boty, hračky, nábytek,..., Dekorace, obrazy, obrázky, Vyšívané obrazy, Ručně vyšívané dečky a ubrusy + vánoční dečky, 2x NOVÉ chlapecké džíny rifle kalhoty vel.9-12měs.+18-24měs., Krátké šaty různé druhy i velikosti, Jednotyčové dřevěné garnýže s příslušenstvím (kroužky, atd.) - různé délky - světlé i tmavé dřevo 5ks, Masiv dřevěné lavice ke krbu 3ks + 2 opěrky, NOVÝ ozdobený vánoční věnec Ø30cm, NOVÁ hedvábná halenka Orsay vel.XS/S, NOVÝ plyšový zimní overal pro miminko - kombinéza 50cm, NOVÉ stříbrné náušnice 10ks/5párů náušnic bižuterie; Pro rybáře: NOVÝ zimní přehoz na bivak Aqua Products M3 Extended Wrap; Šperky stříbrné, chirurgická ocel, bižuterie NOVÉ; ŠATY: krátké tm. modré, Krajkové béžové svatební (nejen) vel.34, Krátké těhotenské kojící vel.S-L NOVÉ, Červené krajkové krátké vel. M/L, Šedé krátké pouzdrové šaty Manemo vel.S, Svetrové šaty Esmara lahvově zelené vel.XS, 34-36; Dřevěná krabička na papírové kapesníky - box na ubrousky; 3 fialovo bílé saténové záclony 112x95cm; Růžový plyšák Minnie - plyšová Minnie Mouse Disney 30cm; Dětská sada Rex London: látkový modrý dětský vak na záda LEV, dětská skládací lahev na pití PANDA 200ml; Šedý podzimní/zimní dámský vlněný kabát na knoflíky RedSpot vel.XS; Červená velká peněženka na zip 20x10cm NOVÁ; Leifheit set: Vysavač na okna Window Cleaner (sací stírací hubice 28cm) s mopem a 50cm tyčí; Elegant. tm. modré dámské sako Orsay vel.S/36; Dětské modré holínky vel.30 stélka 18,5 cm; NOVÉ černé dětské sandále Batman vel.31 stélka 19,5cm; Chlapecké oblečení: Modrá mikina vel.110 + modré kraťasy vel.98; Biomed bambusový zubní kartáček Eco friendly 9 ks; Dámská krátká černá zimní bunda s kapucí vel.S, Fialové botasky podzimní boty vel.32 stélka 21,5cm; Dvoumístný modrý gauč - dvoumístná pohovka Kolín, Keramický servis - cukřenka, 2 šálky, 2 podšálky; Nové dámské černé sandále mezi prsty vel.37 stélka 24cm; Dětské kolečkové brusle vel.32-35 nastavitelné na 4 velikosti bílo-modré; Vánoční projektor venkovní i vnitřní - barevné vánoční motivy: sněhulák, stromeček, sob, sobí spřežení + sáně a Santa, vločky,.., Plyšový Zuma Tlapková patrola 22cm; Protiskluzové stupátko k umývadlu a WC pro děti Cars DISNEY AUTO RED s obrázkem Formule; Dortová forma Srdce forma na dort 25x7,5
dámský Kabátek, krátký kabátek v.40-42
dámský Kabátek, krátký kabátek v.40-42
Dámský módní teplý kabátek ALPAKA
Prodám nový dámský módní teplý kabátek ALPAKA. Kabátek je velice hebký, jemný, měkký a hřejivý. Jedná se oversize volný střih, který se hodí k elegantnímu, ležérnímu i sportovnímu oblečení. Kabátek ,má široký, roztažitelný límec, dvě hluboké kapsy po stranách, dlouhé netopýří rukávy s dlouhým žebrováním a je vhodný na podzim, ale i na mírnější zimu. Zapínání je na 2 druky ve své přední části a délka sahá nad kolena. Vyrobeno z měkké, těžké tkaniny stylizované jako kožešina ALPAKA. Rozměry kabátu měřeny v klidu: šířka v podpaží - 69 cm, celková délka - 86 cm, délka rukávu - 57 cm Cena je uvedena bez dopravy, která je 80,- (zásilkovna).
Dámské a dívčí jarní kabátky a bundy
1) Dámská prošívaná vesta -Oxylane, kupovaná v Decathlonu -velikost L -používaná jako pracovní, je to trochu znát na materiálu kolem kapes -jinak je v pěkném stavu Cena: 79 Kč 2) Dámská khaki bundička -velikost odpovídá M -téměř nenošená, nemá žádné vady, ve velmi dobrém stavu Cena: 59 Kč 3) Dámská sportovní bunda -pistáciová barva -velikost odpovídá M -hodně nošená, materiál má známky nošení z vnitřní části -jinak je v pěkném stavu Cena: 59 Kč 4) Dámská oranžová bunda -značka SAM -velikost XL -úplně nová, nenošená, v top stavu Cena: 299 Kč 5) Dámský šedostříbrný kabátek -objednaný přes Bonprix -velikost 38 -téměř nenošený, z vnitřní strany pár flíčků, -nemá žádné další vady nebo poškození, vypadá velmi dobře Cena: 249 Kč 6) Dámský fuchsiový kabátek -velikost M -součástí je pásek, lze nosit i bez něj -nošený, šité knoflíky -ve velmi dobrém stavu Cena: 199 Kč 7) Dámský šedý kabátek -velikost S -součástí není pásek -nošený, v moc pěkném stavu Cena: 199 Kč +79 Kč Zásilkovna nebo 129 Kč poštovné V případě zájmu mě prosím kontaktujte emailem- přes kontaktní formulář, případně SMS zprávou. NEVOLAT!
Dámský prošívaný kabát, bunda, vel. 42, F&F, HOŘČICOVÁ
Zásilkovna 80kč Dámský prošívaný kabát, bunda, vel. 42 (12), barva hořčicová, zipy pozlacené, materiál polyester, zn. F&F. Kabát se zapíná na zip, má 2 postranní kapsy také na zip, odnímatelnou kapuci také na zip, stojáček. Kabátek je vhodný na podzim, teplou zimu, jaro. Kabátek je minim. nošený jak nový, ale bohužel se v některých místech v prošití posunula vycpávka (opticky tmavší skvrny na foto) - nejedná se o fleky na látce, ale tím, že se posunula vnitřní vycpávka - podšívka. Tento nešvar nebrání nošení, ale mě se to nelíbí a proto kabátek nabízím k prodeji - věřím, že se najde někdo, komu toto vadit nebude a užije si tento krásný, elegantní kousek! Bunda je lehoučká, praktická, krásná, vkusná, pohodlná. Ráda doporučuji, luxusní kousek! Rozměry: celková délka 85cm, délka rukávu 63cm, prsa 52cm (2x), pas 47cm (2x), boky 55cm (2x)