inzerce, prodej, prodám, bazar

Dámský kabátek Lee Cooper

Kategorie: Bundy a Kabáty

Prodám nový kabátek Lee Cooper vel.L ,tmavě modrá barva s kožiškem
Dámský kabátek Lee Cooper
Podobné inzeráty
Lee Cooper - Dámská bunda Fashion PU, vel. 36
Dámská bunda Lee Cooper Fashion PU, zapínání na zip, pro stylový vzhled. Ve velikosti 36, od značky Lee Cooper. Původní cena 2029.71Kč, nyní 849Kč.
Dámský kabátek zn. LEE vel. S
Prodám dámský kabát značky LEE ve velikosti S. Kratšího střihu, zapínání na zip - délka zipu 47cm, šíře měřená v podpaží 52cm, délka rukávu od podpaží 46cm. Kabátek je nepoškozený málo nošený, barva černá. Zasílám na výdejní místo Zásilkovny cena 80 Kč.
Lee Cooper bunda velikost M
Dobrý den, prodám pozdim jaro bundu prosivanou. Lee Cooper, pouzita jako nová.
Pánská zimní bunda zn. Lee Cooper
Prodám pánskou zimní bundu do pasu zn. Lee Cooper, modré barvy. Vatovaná, velmi teplá. Vel. XL na postavu okolo 182cm. Tři vnější kapsy z toho jedna na zip a jedna vnitřní. Ve spodní části možnost stažení. Konce rukávů zakončeny vnitřním úpletem. Bohužel chybí kapuce, zohledněno v ceně. Je jako nová. Rozměry: šířka přes prsa 62cm, délka rukávů od ramene 70cm, celková délka 75cm Cena: 600.- + poštovné (Zásilkovna 80.-) při platbě předem nebo osobní odběr Roztoky u Prahy, Praha Podbaba, Dejvice
Dámská bunda Lee Cooper
Stylová dámská bunda Lee Cooper, velikost Small. Modrá, podšívka s kytičkami, rukávy možno regulovat, nabraná v pase, límec vysoký. Spodní lem a límec na stahování.
Bunda Lee Cooper
Bunda Lee Cooper. Velikost L