inzerce, prodej, prodám, bazar

Dámský kalhotový kostým

Kategorie: Šaty, Kostýmky

Prodám dámský kalhotový kostým v jemně zelenkavé barvě s jemnými proužky, vel. 48, kalhoty jsou dlouhé, vyšší pás, obvod 96 cm, sako delší. Možnost zaslání.
Dámský kalhotový kostým
Podobné inzeráty
Prodám šaty,kalhotový kostým,sako
Prodám šaty - krátké (nové, šité),vel.38 za 330 Kč, dlouhé, společenské (s krajkou), vel.38 za 690 Kč, kalhotový kostým černý - vel.44-46 za 250 Kč, kalhotový kostým - vel.44 za 250 Kč, bílé sako vel.44-46 za 150 Kč.
Dámský kalhotový kostým vel.38
Prodám velmi pěkný dámský kalhotový kostým šedé barvy.
Dámský  luxusní kalhotový kostým - vel. 44 - jako nový
Prodám dámský kalhotový kostým - fialové barvy, sako s reliefem, kalhoty hladké jednou oblečený na svatbě. Rozměry Sako: Délka 84cm, rukáv 65cm, prsa 53cm Kalhoty: Pas 42cm, délka 104cm, od rozkroku 78cm. celkem 350 Kč, jednotlivě 200 Kč za kus. Poštovné a balné 99 kč Zásilkovna v případě, že si kupující vyřídí sám kod pro odeslání
Prodám společenský kalhotový kostým,barva tmavomodrá,
Prodám společenský kalhotový kostým,barva tmavomodrá,materiál ŽORŽET,VELIKOST "M" Kabátek má dvouřadové zapínaní s bílými saténovými legami,kolem fazony a na rukávách ozdobné modrobílé knoflíky,kalhoty-rozšířené nohavice,pásek na bokách nařasený do gumy,vpředu zip s knoflíkem. Kostým byl jednou použitý. Cena 400 Kč Možné odeslání ČP.
Červený kalhotový kostým vel. 36 šitý na zakázku v salonu
Nošený, ale stále velmi pěkný kalhotový kostým šitý na zakázku v krejčovském salonu. Pořizovací cena 5.000,- Kč. Příjemný kvalitní silnější materiál, barva tlumeně červená s černými nitkami. Sako má podšívku a kapsy, kalhoty mají rovněž malé kapsy vepředu, rovný širší střih. Kostým je na výšku cca 158- 163 cm. Lze vyzkoušet v Brně. U kalhot je nepatrně snížený pas (nejsou úplně do pasu, ale ani to nejsou úplné bokovky). Kalhoty nemůžu vyfotit na postavě, už se do nich nevlezu. Rozměry zašlu na požádání. Odběr v Brně nebo zašlu (cena + přepravné předem).
Dámský kalhotový kostým vel.44
Prodám nový kalhotový fialový kostým,vhodný i do společnosti,krásný střih saka,podšívka,vel.44,,nevyužitý. Krásný a kvalitní kousek do šatníku.