inzerce, prodej, prodám, bazar

Dámský luxusní kalhotový kostým - vel. 44 - jako nový

Kategorie: Šaty, Kostýmky

Prodám dámský kalhotový kostým - fialové barvy, sako s reliefem, kalhoty hladké
jednou oblečený na svatbě.
Rozměry
Sako:
Délka 84cm, rukáv 65cm, prsa 53cm
Kalhoty:
Pas 42cm, délka 104cm, od rozkroku 78cm.
celkem 350 Kč, jednotlivě 200 Kč za kus.
Poštovné a balné 99 kč
Zásilkovna v případě, že si kupující vyřídí sám kod pro odeslání
Dámský  luxusní kalhotový kostým - vel. 44 - jako nový
Podobné inzeráty
Prodám šaty,kalhotový kostým,sako
Prodám šaty - krátké (nové, šité),vel.38 za 330 Kč, dlouhé, společenské (s krajkou), vel.38 za 690 Kč, kalhotový kostým černý - vel.44-46 za 250 Kč, kalhotový kostým - vel.44 za 250 Kč, bílé sako vel.44-46 za 150 Kč.
Dámský kalhotový kostým
Prodám dámský kalhotový kostým v jemně zelenkavé barvě s jemnými proužky, vel. 48, kalhoty jsou dlouhé, vyšší pás, obvod 96 cm, sako delší. Možnost zaslání.
Dámský kalhotový kostým vel.38
Prodám velmi pěkný dámský kalhotový kostým šedé barvy.
Červený kalhotový kostým vel. 36 šitý na zakázku v salonu
Nošený, ale stále velmi pěkný kalhotový kostým šitý na zakázku v krejčovském salonu. Pořizovací cena 5.000,- Kč. Příjemný kvalitní silnější materiál, barva tlumeně červená s černými nitkami. Sako má podšívku a kapsy, kalhoty mají rovněž malé kapsy vepředu, rovný širší střih. Kostým je na výšku cca 158- 163 cm. Lze vyzkoušet v Brně. U kalhot je nepatrně snížený pas (nejsou úplně do pasu, ale ani to nejsou úplné bokovky). Kalhoty nemůžu vyfotit na postavě, už se do nich nevlezu. Rozměry zašlu na požádání. Odběr v Brně nebo zašlu (cena + přepravné předem).
Prodám společenský kalhotový kostým,barva tmavomodrá,
Prodám společenský kalhotový kostým,barva tmavomodrá,materiál ŽORŽET,VELIKOST "M" Kabátek má dvouřadové zapínaní s bílými saténovými legami,kolem fazony a na rukávách ozdobné modrobílé knoflíky,kalhoty-rozšířené nohavice,pásek na bokách nařasený do gumy,vpředu zip s knoflíkem. Kostým byl jednou použitý. Cena 400 Kč Možné odeslání ČP.
Dámský kalhotový kostým vel.44
Prodám nový kalhotový fialový kostým,vhodný i do společnosti,krásný střih saka,podšívka,vel.44,,nevyužitý. Krásný a kvalitní kousek do šatníku.