inzerce, prodej, prodám, bazar

Dámský parfém Icone Feuille de patchouli

Kategorie: Zdraví a krása

Prodám dámský parfém Icone Feuille de patchouli 50 ml. Nepoužívaný, v původním, nerozbaleném balení. Osobní předání v Praze nebo odešlu na dobírku (poštovné platí kupující).
Dámský parfém Icone Feuille de patchouli
Podobné inzeráty
Parfém Mavue Icone fenille de patchouli
Prodám parfém Mavue Icone fenille de patchouli 50ml. Nerozbalené, nepoužité. Osobní předání možné na Žižkově nebo v Karlíně. Podívejte se i na moje ostatní nabídky.
Parfém Montale Patchouli leaves
Koupený na základě recenze, není to ono, 5 odstriknuto, PC 1900 Kč včetně orig. pytlicku. Popis Milujete orientální vůně? Potrpíte si na skutečnou kvalitu? Baví vás unisex vůně, které můžete bez obav sdílet třeba se svou drahou polovičkou? Pak by mohla být parfémovaná voda unisex Montale Patchouli Leaves vaším šálkem čaje. Je jako stvořená do chladnějších dnů, na kůži i šatech ji ucítíte ještě dlouho a její designový flakon se bude ve vaší koupelně či na toaletním stolku zaručeně vyjímat. orientální, dřevitá vůně pro muže i ženy unisex vůně s pačuli v hlavní roli ideální do chladnějších dnů Složení vůně Vonnou kompozicí tvoří listy pačuli 2 roky macerované v dubovém dřevě, doplněné o gurmánskou vanilku, ambru a bílé pižmo. Příběh vůně Za vonnou kompozicí vůně Patchouli Leaves stojí věhlasný parfémář Pierre Montale, který který umí dokonale skloubit moderní parfémářské umění západu s bohatou tradicí arabského světa. O tom, že se mu to povedlo i tentokrát, není pochyb. Kromě promyšlené vonné kompozice zaujme vůně Montale Patchouli Leaves také svým originálním designovým flakonem z hliníku, který poskytuje parfémované vodě dokonalou ochranu a zároveň je mnohem lehčí, než sklo. Složení Složení pačuli, vanilka, ambra, pižmo, labdanum Druh vůně orientální, dřevitá
Tom Ford patchouli absolu nový parfém 100ml
Prodám 100% original testr tohoto parfem. Jedná se o nový testr z kamenné prodejny. Plných 100ml. Cena v obchodě je 10.000,- za originalitu ručím. Vysvětlení. Byl na obchodě ukončen prodej parfemu Tom Ford a tohle je zcela nový testr k dodávce parfemu. Nový parfém Tom Ford patchouli absolu
Parfém Mavue
Prodám 2 dámské nové nerozbalené parfémy od značky MAVUE Paris (ICÔNE fenille de patchouli a ICÔNE freesia amicale) + mohu přidat slevu 600,- na další nákup. PC jednoho byla 1990,- Nechám velmi levně. Pokud máte zájem, pište email.
Dámský parfém ICÔNE vorte journée
ICÔNE vorte journée je dámský parfém dostupný pouze ve francii. Skvělý dárek. Pořizovací cena 2000 Kč. Cena dohodou. Preferuji osobní předání (v Praze)
Parfem Norri 3
PURE HARMONY, N°3 Nechte se hýčkat podmanivou kombinací jiskřivé, sladce kořeněné a okouzlující vůně plné kontrastů, z černého rybízu doplněnou o nezvyklé tóny růžového pepře. Přítomnost růží, bílých květů a vzácného kosatce dodává jedinečnému parfému PURE HARMONY N°3 jemnou texturu a svůdnost, obohacenou o nezaměnitelné aroma exotické vanilky a pačuli. Parfém PURE HARMONY N°3 je ztělesněním přirozené smyslnosti, šarmu a krásy, obohacené o dotek luxusu. Nezaměnitelná, harmonická, vyvážená a pečlivě vybraná kompozice okouzlí nejen vaše smysly, ale i smysly vašeho okolí. parfém Složení: Lemon – Blackcurrant – Pink Pepper, Rose – Iris – White Flowers, Musk – Benzoin – Vanilla – Patchouli Obsah: 50 ML Obah vonné esence: 20% Prodám nový kvalitní damsky parfem Norri 3,omylem jsem jako dárek objednala jinou vůní,proto posílám dál, je originál zabalený,takže skvělý dárek za dobrou cenu.