inzerce, prodej, prodám, bazar

Dámský snowboardový komplet zn. Flow

Kategorie: Snowboarding

Vše kupováno u kvalitního prodejce:
Snowboard Zezula

Prodávám z důvody nevyužití a také protože se jezdit na snowboardu bojím.

PC: 20.000
Nyní: 10.000,-

Nabízím:

Dámské prkno zn. Flow
Popis:

Nový Flow Jewel je prkno, které dokáže překvapit v parku a zabíjí v prašanu.
• Jewel je vybaveno technologií Whiskey Royale, která používá výplně z biaxiálního laminátu pod vázáním k odstranění drobných vibrací a zajištění hladké jízdy.�• TruTwin tvar pro naprosto totožnou kontrolu v obou směrech jízdy (normal i switch) umoňuje bezkonkurenční parkové a all-mountain ježdění.
• Unikátní I-Rock reverse camber technologie od Flow s vypouklou skluznicí poskytuje více popu na skákání a méně zadrhávání hran.
• Extrudovaná Optix 2000 skluznice pro snadnou údržbu.
• Úplně nový Whiskey Shooter používá čtyři karbonové pláty s unikátním tvarem, které jsou vloženy mezi oběma konci prkna a uvolňují tak špičku a patku pro jakýkoliv rádius, hrubý terén nebo pressing na railech.
• EZDualTransitional sidecut dělá díky mírnému vykrojení mezi nohama a na koncích nástup do oblouku jednodušším, přičemž ostřejší rádius je zase dobrý pro rychlý a jednoduchý kárving.
• Jewel je prkno, které zvládá jak denodenní týrání na velkých skocích a railech, tak normální ježdění během neuspěchaného dne.

Dámské vázání zn. Flow
Popis:

• Minx-SE- vázání je středně tuhé pro stabilitu při ježdění na překážkách i sjezdovkách, ale dostatečně ohebné pro pressing a buttering se stylem.
• Vyměkčený baseplate je navržen s širší platformou pro stabilitu a lehkost při nastupování a vystupování z vázání. DuPont POM polštáře reagují rychle a tlumí i malé nárazy.
• Patka z 15% DuPont Zytel Nylonového zpevněného vlákna reaguje velmi rychle na vaše pohyby, ale zároveň je sama dostatečně ohebná.
• CI-Flex PowerStrap s hlubokým vykrojením po stranách zajišťuje ideální podporu pro freestylery a all-mountain jezdce, zatímco 3-D tvar dodává pocit přímého propojení bota-vázání-prkno, ideální hlavně pro oblouky na špičky.
• Dvě ráčny Airframe MINIrachets umožňují nastavit strap podle vašich individuálních preferencí. Protinárazové polštáře z EVA na baseplatu a vnitřní stěně patky s OC-Kush zajišťují změkčení a tlumení nárazů, které potřebujete.

Dámské boty ( 38) Flow
Popis:

funkční, pohodlná a pevná: The Lotus udrží vaše nohy v pohodlí a teple po celý den.
• Tahle bota přichází s lehkce natáčivou zónou v oblasti kotníku, eliminující tlak a třesení kolem této části nohy, a samozřejmě se systémem utahování BOA® H2 Coiler.
• Další předností je vylepšený třídílný sešitý jazyk s více změkčujícího materiálu Kush kolem nártu k ztlumení těžkých oblouků na špičky.
• The Lotus dostala letos jeden facelift, a to zcela novou gumovou podrážku s vloženou EVA podešví. Jejími výhodami jsou tenké stěny a malé hroty pro ledové podmínky.
• Nové asymetrické surlyn zpevnění paty zajišťuje podporu pr
Dámský snowboardový komplet zn. Flow
Podobné inzeráty
Snowboard komplet
Dobrý den, Nabízím svůj snowboard komplet. Vše je použité, ale funkční a v dobrém stavu. Stačí ošetřit skluznici a nabrousit hrany a můžete vyrazit na svah. Snowboard: dřevěné jádro, délka 163 cm, využití na sjezdovce a menší skoky v parku. Vázání: Flow je speciální typ vázání, který má značka flow patentovaný. Spočívá v systému nástupu do vázání, kdy vázání flow má sklápěcí patku. Výhoda spočívá v rychlosti, pohodlnosti a přesnosti nastavení. Vázání flow si nastavíte/dotáhnete pouze jednou za den a pak již jen nazouváte. Vázání na snowboard Flow. Boty: velikost 44 Obal: značka Gravity. Do obalu vejde vše včetně helmy, brýlí a rukavic.
Snowboard Flow výška 172 cm, vázání dámské vel. M
Prodám snowboard značky Flow, výšky 172 cm, součástí je dámské vázání značky Flow vel. M. Stav je viditelný z fotky. Cena za komplet. Předání pouze osobně v Brně.
Snowboardový outfit
Podám nový Snowboardový outfit Dope Adept velikost M.Nevhodný dárek.Původní cena 8700 Kč.
Kotníkový pás s ráčnou HEAD
1ks snowboardový kotníkový pás HEAD s ráčnou na snowboardové vázání. Ráčna plastová Everest. Náhradní díl na snowboardové vázání. Snowboardový kotníkový pás Head. Cena + doprava např. 80 Kč Zásilkovna.
Značkový snowboardový set Burton a F2
Kompletní značkový snowboardový set Burton a F2. Snowboard: F2 Respect (prkno pro all-mountain a freeride). Délka 160cm. Vázání: Burton Custom Boty: Burton Ruler, vel č. 45 (vhodné pro nohu s běžným číslem 43-44). Flex: 7/10. Vhodné pro all-mountain a freeride. Vše v dobrém stavu, fyzicky je již nějaké opotřebení znát, ale nic co by nějak ovlivňovalo funkčnost, pouze estetika. Stav je tedy: nasadit a jezdit. Ideální pro začátečníky i pokročilé. Možný prodej jako celku nebo i po kusech: Snowboard: 6000 Kč, PC: 12000 Kč Boty: 4000 Kč, PC: 6000 Kč Vázání: 4500 Kč, PC: 6000 Kč Celý set: 13000 Kč Osobní předání nebo zaslání. Původní cena celku 24000 Kč. Prosím z časových důvodů pište zde přes formulář na Bazoši.
Beany a Westige - snowboardovy set
Prodám dětský snowboardovy set slozeny ze snowboardu zn. Beany, delka 120 cm, vc. vazani a dale snowboardovych bot zn. Westige, velikost 37. Set je bez poškození, běžné používany a v perfektnim stavu (po jedne sezone). Cena je 4100,- Kč bez nákladů na dopravu / doručení (poštovné, balné). K dispozici pouze cely set. Preferuji osobní odběr, při kterém je možno si set prohlédnout a vyzkoušet. Na trase Plzen - Praha, nebo Plzen - Pisek s odchylkou do 10 km mohu za poplatek (dle konkretniho mista) dorucit osobne.