inzerce, prodej, prodám, bazar

DÁMSKÝ TEPLÝ NÁKRČNÍK / pro dámy - dívky /

Kategorie: Rukavice a šály

Nabízím k prodeji teploučký dámský nebo dívčí nákrčník,.
Má růžovou barvičku,je z pružného materiálu.
Je skoro nový,čistý,byl využitý velmi málo.
Ideální do tohoto počasí.

Cena - 90,-kč.
Poštovné - 50,-kč.
Posílám i zásilkovnou.
Tel..

Rozměry: Šířka nákrčníku-2x37cm / v klidu /.Délka nákrčníku-2x40cm / v klidu /.
DÁMSKÝ TEPLÝ NÁKRČNÍK / pro dámy - dívky /
Podobné inzeráty
NOVÝ nákrčník Helikon-Tex
Prodám úplně nový funkční nákrčník od značky Helikon-Tex. Jedná se o nejlepší nákrčník od této velmi známé a kvalitní značky!!! Nákrčník je jednou z nejšikovnějších a zároveň nejskladnějších pomůcek, kterou si na své expedici můžete přát. Tento od Helikon-Tex je tvořen lehkou a prodyšnou textilií z polyesteru. Univerzální použití Nákrčník lze využít na mnoho způsobů a jeho použití vždy přizpůsobit aktuálním potřebám. Potřebujete pokrývku hlavy? Ochránit krk a tvář před mrazem? Žádný problém... V krizových situacích lze nákrčník použít dokonce jako nouzový filtr na vodu. Produkt je vhodný pro ty kteří hledají maximální kvalitu za rozumnou cenu. V nabídce máme různé druhy zboží a produktů. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat rádi zodpovíme případné dotazy. Ihned objednejte na telefonní lince případně na adrese inzercejer@
Super teplý nákrčník
Dámský hodně teplý nákrčník, koupený v PRIMARKU. Výška 35. Jako nový, jen jednou oblečený. Mrkněte i na mé ostatní nabídky, nabízím toho více!
The North face nákrčník+ rukavice
Prodám rukavice a nákrčník od značky North Face jednou použité Konkrétně- Rukavice The North Face Etip The North Face Denali Neck Gaiter Nechám buď jako celek za 1000,- nebo zvlášť rukavice 600,- nákrčník 500,- Osobní předání Liberec a okolí
NOVÝ zimní nákrčník Frozen
NOVÝ krásný dětský teplý zimní nákrčník s motivem Frozen. Na výběr ze dvou barev. Cena je za 1ks! Velikost UNI. Na prodej mám i zimní rukavice - viz další inzeráty. OSOBNÍ odběr, pošta nebo ZÁSILKOVNA.
Dívčí nákrčník - vel.dívčí univerzální
Krásný NÁKRČNÍK, barva tmavě modrá. Velikost dívčí univerzální. Je nový, teplý, hezký.
Zimní nákrčník Star-Wars
NOVÝ krásný teplý dětský zimní nákrčník s motivem Star-Wars. Na výběr ze dvou barev. Cena je za 1ks! Velikost UNI. Na prodej mám i zimní rukavice - viz další inzeráty. Osobní odběr, pošta nebo ZÁSILKOVNA.