inzerce, prodej, prodám, bazar

DANIO MARGARITATUS / Danio perlové Razborka GALAXY

Kategorie: Akvarijní ryby

omezené množství - trvale k dispozici- české chovy, krmeno poctivě viřníkem a živou Artemií

Min. objednávka: 10 ks, krmení dostanete - Nezkoušejte své vlastní.
Blbcům a experimentálním chovatelům nevyhovime!

Stálí zákazníci -7%

Produkt SvetZaSklem/ ČR
DANIO MARGARITATUS / Danio perlové Razborka GALAXY
Podobné inzeráty
Krásné akvarijní rybičky
Nabízím krásné rybičky Neonka obecná (Paracheirodon innesi) Cena 6Kč/kus Tetra krvavá (Hyphessobrycon eques) Cena 6Kč/kus Tetra žhavá ( Hemigrammus erythrozonus) Cena 6Kč/kus Tetra červená ( Hyphessobrycon flameus ) Cena 6Kč/kus Parmička duhová ( Puntius titteya ) Cena 6Kč/kus Paví očko (Poecilia reticulata) Cena 6Kč/kus Živorodka Wingeova (Poecilia wingei) Cena 6Kč/kus Krevetka červená (Neocaridina davidi) Cena 6Kč/kus Dánio perlové (Dánio margaritatus) Cena 6Kč/kus Živorodka sličná (Neoheterandria elegans ) Cena 15Kč/kus Kryptokoryna červená (Cryptocoryne affinis) Cena 15Kč/kus Je možný pouze osobní odběr v odchovně v Neratovicích. PŘEDEM se informujte o dostupnosti druhů a množství o které máte zájem. Radek Urban
Danio perlové - Razbora galaxy
Dobrý den , prodám Danio perlové - Razbora galaxy , vlastní odchov .Pouze osobní odběr . Kontrolujte prosím složky " Spam / Hromadné ", může se stát ,že odpověď spadne do některé složky . Odpovídám všem na e-mail .
Danio perlove (razbora galaxy)
Prodám vlastní odchov Danio perlové. Foto na vyžádání. Pouze osobní odběr v Pelhřimově. Prosím nevolat. Mail vaclav.stupka@, sms/whatsapp .
Koupím Danio perlove
Koupím Danio perlove
Komplet akvárium 60x30x30 i s osazenstvem
Prodám akvárium i s technikou,zajeté ,osazenstvo asi 11 danio perlové,10 ks zařnoočko plus kolem 10 jejich potěr,3 pancernicci panda,nějaký Otík,směs krevetek a hafo piskorek v substratu
Dánio perlové - galaxka
Mírná, hejnová ryba, která se hodí do malých zarostlých nádrží, s dostatkem místa pro plavání. V akvarijních podmínkách je velmi plachá, v hejnu a ve společnosti podobě velkých rybek plachost mizí. Rozmnožuje se i ve společenských akváriích.