inzerce, prodej, prodám, bazar

Darebák David - dětská kniha

Kategorie: Dětská literatura

Darebák David rockerem

Autor: Francesca Simonová

V zábavném vyprávění se znovu sejdeme s Darebákem Davidem a jeho kamarády. V nových příbězích budeme s Davidem stavět sněhuláka, navštívíme jeho kosmetický salon, popereme se s jeho bratrem o dálkový ovladač k televizi, zajdeme do školy Náladové Nely a zavítáme na oslavu Vzorného Vítka. David vymyslí vlastní Olympiádu, postraší holky z Tajného klubu a vystoupí v roli rockového zpěváka. Potěší i milovníky hrůzy a napětí – dozvíme se, jak se pozná zombie a vampýr a staneme se svědky natáčení Davidova příšerného hororu. David je zkrátka nenapravitelný a svými kousky nikdy nezklame. S Darebákem Davidem se člověk nikdy nenudí, tenhle kluk totiž vzbudí i mrtvého.

Velmi dobrý stav.
100Kč
Darebák David - dětská kniha
Podobné inzeráty
Darebák David
Sada knih Darebák David. Ve velmi dobrém stavu jako nová. Zlevněná z 249Kč na 150Kč za jednu. Posílám přes Zásilkovnu i Balíkovnu +65Kč nebo osobní odběr.
Francesca Simonová - Darebák David chystá léčku
Nabízím knihu Darebák David chystá léčku od Francesca Simonové, nová, 100% stav, za 80 Kč. Osobní odběr Kolín, Praha nebo jinde v okolí po dohodě.
Knihy pro děti
Darebák David - Francesca Simonová - 50 Kč/ kus Dětská encyklopedie - 45 Kč Atlas psů - 40 Kč ostatní knížky - 25 Kč/ kus výborný stav - lze darovat jako dárek
5 Kolekce knih 44ks
Kolekce knih 44ks: 1) Iška Hocková - Ája na houbách 60Kč 2) Jaromír Sypal - Putování za pohádkou 90Kč 3) Jarmila Léblová - Myš Bláža na cestě za blahobytem 50Kč 4) Jan Karafiát - Broučci 50Kč 5) Iva Peřinová - Zápisky křídlem a kopyty 70Kč 6) Ondřej Suchý - Dáda má kosa Oskara 50Kč 7) Jindřiška Ptáčková - A jako Aligátorka 50Kč 8) Táňa Pastorková - Veršovaná abeceda 60Kč 9) Josef Lada - Moje abeceda 80Kč 10) Ljuba Štíplová - Hrajeme si s abecedou 60Kč 11) A. Schulzová, J. Léblová, I. Kocmanová - Krákorčina abeceda 60Kč 12) Hanka Jelínková - Kouzelná abeceda 60Kč 13) Jana Svobodová - Moje první hodiny 50Kč 14) Adolf Dudek - Skákal pes přes oves: Říkadla pro děti 60Kč 15) Karel Jaromír Erben - Říkej si a hraj 50Kč 16) Nejkrásnější česká říkadla 60Kč 17) Luboš Huml - Nauč mě mluvit: 500 slov, říkadla, pohádky 60Kč 18) Milena Lukešová - Jak si uděláme zeměkouli 120Kč 19) Míla Myslíková - Lásko, Bože, lásko 80Kč 20) František Nepil - Tatínek se vyplatí 60Kč 21) Ladislav Špaček - Dědečku, vyprávěj: Etiketa pro kluky a holčičky od 3 let + CD 120Kč 22) Slabikář slušného chování pro nejmenší 60Kč 23) Petra Neomillnerová - Duhový cirkus 60Kč 24) Jordi Sierra i Fabra - Franz Kafka a panenka cestovatelka 70Kč 25) Horace Dobbs - Dilo a čarodějnice od Černé skály 100Kč 26) Liz Kesslerová - Emily Vichrná 1.: Rybí ocas 80Kč 27) A. Casalis , M. Campanella - Myšák Eda jede k babičce a dědovi 60Kč 28) A. Casalis , M. Campanella - Myšák Eda nechce chodit do školy 60Kč 29) Marlo Garnsworthy - Sýkorčino dobrodružství s bezpečností na internetu 50Kč 30) Francesca Simonová - Darebák David čaruje 100Kč 31) Antoine de Saint-Exupéry - Malý princ 80Kč 32) Antoine de Saint-Exupéry - 23. Malý princ a planeta Bamálií 70Kč 33) Hermína Franková - Jupí, jdeme do světa! 90Kč 34) H. Lamková, R. Krajčovič, J. Němeček, J. Poborák - Čtyřlístek: 4 cestovatelské příběhy Čtyřlístku 120Kč 35) H. Lamková, J. Lamka, L. Štíplová, J. Poborák, K. Ladislav, J. Němeček - Čtyřlístek: 4 tajemství Čtyřlístku 150Kč 36) Johanna Spyriová - Heidi, děvčátko z hor 70Kč 37) Markéta Zinnerová - Čarovné prstýnky 50Kč 38) Věra Provazníková - Když na hrušce buchty zrály 120Kč 39) Eliška Horelová - Štěstí má jméno Jonáš... 80Kč 40) Karin Salmson - Jak se pštros učil číst 50Kč 41) Gabriela Kopcová - První čtení s velkými písmeny 50Kč 42) Hana Porebská - První obrázkové čtení 60Kč 43) Martin Pitro - Obrázkové čtení: Staré řecké báje a pověsti 100Kč 44) Arnold Lobel - První čtení: Kvak a Žbluňk jsou kamarádi 80Kč Platí do smazání!
Darebák David
Stav v pohodě Původní cena: 200kč
interaktivní a poučné knihy pro děti
Kniha Disney-Ať žije růžová Knížka Otvírej okénka obsahuje na 10 stranách víc než 40 otvíracích okének, plných zábavných aktivit s obrázkami oblíbených postaviček. Dítě si hravou formou procvičuje barvy, tvary a počítání.Cena 150,- Atlas světa pro děti: Krásná interaktivní knížka pro nejmenší, Atlas světa pro děti mě velice mile překvapil. Nejde o klasickou knižní podobu, ale skládá se ze sedmi rozkládacích map, které poskytují dostatek prostoru pro všechny ty zajímavé informace a především pro tu ohromnou spoustu krásně veselých a barevných ilustrací, které se dětem tak líbí. Stejně úžasné jsou i přiložené doplňkové sešitky. Opravdu moc pěkné, super i jako dárek, doporučuji. Cena 210,- Kniha S pastelkami za písničkou Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá Počet stran: 64, jako nová Cena 40,- Kniha Nezbedná písmenka Krásně ilustrovaná knížka plná básniček a krátkých pohádek pro nejmenší, které je ukolébají k sladkým snům na dobrou noc. Cena 50.- Malá dětská encyklopedie Knížka Malá dětská encyklopedie je velice hezkou knihou, která je určena pro malé děti, kterým knihu budou předčítat rodiče nebo pro děti, kteří už umí číst sami... Kniha je zábavná, ale zároveň velice poučná. V knize je hodně oblastí, které jsou rozebrány, jako třeba zdraví a naše tělo.... u toho se mi nejvíce líbilo, že kniha vysvětluje co to je prd:D To jsem se fakt pobavila. Prostě najdete tu vše. Cena 220,- Knížka Zvířátka s magnetkami, obsahuje několik barevných magnetek, které mají děti za úkol umístit na správná místa na stránkách a dotvořit tak obrázek. Napoví jim příslušný stín v obrázku a jednoduché doprovodné věty. Hra s magnetkami rozvíjí slovní zásobu a intelektuální schopnosti dítěte a procvičuje jemnou motoriku a prostorovou představivost. Rozvíjeno je následující: poznávání zvířat prostorová představivost senzomotorická koordinace a zručnost. Cena 120,- Kniha leporelo Kolo, kolo mlýnský Kolo, kolo mlýnský je zase knížka z nakladatelství Junior, která se velice věnuje všem malinkým dětem. Knížka je moc hezká, jsou zde takové jemně ilustrace, ale co je na knize hlavní, tak je to samozřejmě obsah. Jedná se zase o písničky a říkanky, občas i básničky nebo hádanky, které by znáte, možná už o tom ani nevíte. Snad vás to bude bavit a ponořite se znovu i do vašeho dětství. Opravdu nádhera.Cena 40,- Všechny knihy jsou v bezvadném stavu. možnost předání v Borovanech, Ledenicích nebo ve Svinech