inzerce, prodej, prodám, bazar

Dárková poukázka

Kategorie: Dárkové poukazy

hodnota dvou poukazů 1500 Kč.
Dárková poukázka
Podobné inzeráty
Dárková poukázka s kódem do lékárny Dr. Max v hodnotě 500,-
Dárková poukázka s kódem do lékárny Dr. Max v hodnotě 500,- Kč, do všech kamenných prodejen v síti lékáren Dr. Max, k jednorázovému nákupu libovolného sortimentu, platnost poukazu do 30.1.2024, předání Praha 4 Budějovická, popř. centrum Prahy, kde je lékárna a můžete obratem nakoupit a překontrolovat, kontakt:
IGY dárková karta v hodnotě 2000kč
Předmětem prodeje je IGY dárková karta v hodnotě 2000kč. Karta byla nabita 21.12.2022. Dárkovou kartu akceptuje většina prodejen v centru IGY, pro snadnou orientaci jsou tyto prodejny označeny symbolem dárkové karty. Kartu mohu osobně předat v Českých Budějovicích. Neposílám do zahraničí, pouze ČR! Jak dárková karta funguje? Výše kreditu je 2000 Kč. Dárková karta se používá stejně jako běžná platební karta. Platí 1 rok od data nabití, lze ji využívat opakovaně až do vyčerpání výše kreditu. Pokud to prodejna umožňuje, je kombinovatelná i s jiným typem platby. Při nákupu bude platba odečtena z kreditu nabitého na kartě. Zůstatek kreditu je možno ověřit načtením QR kódu na rubu karty mobilním telefonem.
Poukázka Intersport 1500
Poukázka Intersport 1500 Kč.
Poukaz diagnostika těla, redukce hmotnosti, poradenství
Poukázka NUTRIADAPT Hradec Králové, voucher základní diagnostika těla, stanovení indexu ubírání váhy, konzultace se specialistou. Můžete ubrat na váze minimálně 1,5 kg týdně. Slevová poukázka vyhrána na cyklistických závodech, nevyužijeme. Cena 250 kč za 1000 kč poukaz, 500 kč za 2200 kč poukaz.
Cinestar / Cinema City - dárková poukázka - 150 Kč / ks
Prodám 10 ks dárkových poukázek s platností 6 měsíců za 150 Kč / ks nebo Prodám 5 ks dárkových poukázek s platností 6 měsíců za 170 Kč / ks Ušetříte dost peněz za kino - platí pro všechny Cinestar a Cinema City kina v ČR V rámci Ostravy přivezu (mám poukázky z práce)
Dárková karta Takko Fashion na částku 2000,- Kč
Dárková karta Takko Fashion na částku 2000,- Kč, kartu lze uplatnit v kterékoliv kamenné prodejně v ČR, možno čerpat postupně, po částech, platnost je neomezená, dárek, nevyužiji, cena 1 700,- Kč, osobní předání v Praze, po dohodě možno překontrolovat na prodejně nejlépe Praha 4 Novodvorská nebo Galerie Harfa, popř. Zličín, pro pořádek, kontakt: