inzerce, prodej, prodám, bazar

Darování zakrslého lvíčko-beránka

Kategorie: Králíci

Dobrý den,
věnuji zakrslou samičku lvíčko-beránka,jménem Bublinka, do dobrých,laskyplných rukou. V půlce února bude mít 6 měsíců, zatim není kastrovaná/objednaná je v únoru na kastraci/.Velice ráda se nechá hladit, je hodná, čistotná, ochočená.
Bohužel ji musíme věnovat, jelikož původně jsme ji pořizovali jako kamarádku k prvnímu kraličkovi. Bohužel z přílišné aktivity Bublinky vůči prvnímu králíčkovi je to pro další setrvání pro oba dva nevyhovující a naopak frustrující a musime je z klece poustet na střídání.
Veškeré vybavení je k dispozici.
Tel. ,Martina Šmerdová, Praha 4
Darování zakrslého lvíčko-beránka
Podobné inzeráty
Darování zakrslého lvíčko-králíčka
Dobrý den, se zarmoucením chci věnovat zakrslou samičku lvíčko-beránka,jménem Bublinka, do dobrých,laskyplných rukou. V půlce února bude mít 6 měsíců, zatim není kastrovaná/objednaná je v únoru na kastraci/.Velice ráda se nechá hladit, je hodná, čistotná, ochočená. Bohužel ji musím věnovat, jelikož původně jsme ji pořizovali jako kamarádku k prvnímu kraličkovi. Bohužel z přílišné aktivity Bublinky vůči prvnímu králíčkovi je to pro další setrvání pro oba dva nevyhovující a naopak frustrující a musime je z klece poustet na střídání. Veškeré vybavení je k dispozici.Věřím,že brzy nalezne ten pravý domov bez omezení. Tel. ,Martina Šmerdová, Praha 4
Zakrslí beránci "Lvíčci"
Nabízím beránky "Lvíčky" - křížence zakrslého Teddy beránka a klasického zakrslého beránka. Označení Lvíček užívám, protože chlupáči často mají dlouhou srst kolem hlavy jako lev hřívu, tato srst je snadno udržovatelná. Králíčci jsou po registrovaných rodičích, PP vystavené mít nemohou, protože nemají vzorníku odpovídající barvu. Tihle chlupáči jsou socializovaní a půjdou naučit na králičí toaletu. Jsem organizovaná chovatelka u českého svazu chovatelů a ráda poradím s chovem a péčí o králíčky, i když je budete mít doma. Poslední černě zbarvená holčička, černý s bílým nosem a celočerný jsou kluci Bydlíte-li dál od Plzně, je možné zajistit přepravu (cena 400,-).
Prodám mláďata zakrslého "beránka"
Prodám 7 mláďat králíka zakrslého "beránka" bohužel nám jich 6 z nich nesklopilo ouška. Je to zohlednené v ceně. Králíčci jsou 3-4 měsíce stáří. Mohu ukázat i rodiče. - divoce zbarvená - samice - černá modré oči - samice - světle hnědá - samice - celá černá - samice - hnědobílý - samec - 2x šedobílá - samec
Mláďátka zakrslého beránka NHD ML - s VP . ..
Chov králíčků RabbitWorld nabízí k rezervaci miminka zakrslého králíčka - MiniLop, NHD - mláďátka budou vymazlený zvyklí na pejsky čičiny ,preventivně ošetřeni na kokcidie a parazity , dostanou VP , balíček krmení a info do začátku na co jsou prckové zvyklí naučeni atp . K odběru u nás osobně nebo lze zařídit dopravu kurýrem zvířátek . Více na webu - nabídka miminek .
Koupím mládě zakrslého králíčka
Koupím mládě zakrslého beránka,zk.teddy nebo obyč.zakrslíka.Z malého chovu,odchovaného doma,zvyklého na lidi,zdravého.Králíček bude na mazla, nejlépe samečka.Prosím nabídněte.Os.odběr nebo doprava.Prvotní kontakt prosím e-mailem
Zakrslé samice beránka červeného
Dvě roztomilé slečny zakrslého beránka červeného, vhodné pro děti i na chov. Narozeny Leden 2023. Cena je 600 kč za kus.