inzerce, prodej, prodám, bazar

Daruji dvě morčátka + klec za poplatek

Kategorie: Ostatní domácí

Dobrý den,

daruji dvě morčátka ani ne rok stará. Bohužel se u nás projevila alergie po pár měsících a potřbovali bychom je dát do dalších dobrých rukou.

Za morčatka peníze nechci, pouze za klec 1000 korun. Dostanete od náš část podestýlky + domeček viz obrázek, nádobu na pití ze strany klece a dřívko ze kterého se dá udělat stříška.

Pokud se chcete na cokoliv zeptat, kontaktujte mě prosím na tel. 535 300 nebo vencaprochazkaa@

Bydlím na Praze 8 - Bohnice
Daruji dvě morčátka + klec za poplatek
Podobné inzeráty
2 morčátka + klec
Prodám dvě morčátka (maminka a dcera) ze zverimexu. Maminka stará asi půl roku a dcera asi měsíc. Vzhledem ke stěhování do nového bytu nemám morčata kam dát. Klec používaná 2 měsíce. Ke všemu tak ja je přidám ještě papírové piliny, seno a zbytek krmení. Praha 10 a Praha 4 nejlépe.
Morčátka
Milá morčátka. Daruji.
Morčatka
Daruji morčatka
Morčátka 2
Dobrý den,daruji krásná morčátka i s velkou klecí.Jedno morčátko je černé druhé barevné.
Klec pro hlodavce
Prodám klec vhodnou pro drobné hlodavce, jako je křeček, morče, potkan atd. Rozměry: šířka 70 x výška 50 x hloubka 46 (vše viz foto). Součástí je i boudička, kolotoč, boudička v kokosovém ořechu a dřevěného patra + lávek. Klec i veškeré vybavení je v super stavu, neokousané ani jinak poškozené. Klec mi poslední 2 roky jen leží prázdná na skříni a nemám pro ni využití. Prosím pouze osobní předání.
Klec pro křečka s příslušenstvím
Prodám klec pro křečka s domečkem, mističkou a napáječkou. Klec je v pěkném stavu a mistička a napáječkou ještě poslouží. +křečka + klec + piliny a vybavení v kleci