inzerce, prodej, prodám, bazar

Daruji dvě myši zdarma

Kategorie: Drobní savci

Dvě roztomilé myšky, děvčata. Barevná myš jde do rukou. Není vybíravý v jídle.
Daruji dvě myši zdarma
Podobné inzeráty
Krmné myši
Mám myši všech velikostí. Živé i mražené. K vyzvednutí v Zádveřicích i ve Zlíně Mražené myši: Myš hole 1-3g...................5 Kč (100 ks balení) Myš špek 3-6g..................6 Kč (50 ks balení) Myš 7-10g.........................7 Kč ( 25 ks balení) Skákavka 10-16g..............10 Kč (25 ks balení) Myš adult 16- 20..............12 Kč (25 ks balení) Myš velká 23-30g.............16 Kč (25 ks balení) Myš XXL 30g + ................20 Kč (10 ks balení)
Myši zdarma
Dobrý den, daruji bílé myši, 2x samičky dospělé, párek s mladými cca 6x.
Barevné myši
Nabízím myši v divokém zbarvení. Samce daruji, samičky po 30 korunách. Nekoušou, každý den v kontaktu. Většina sama chodí už do ruky. Samičky mám zatím ve dvou zbarveních, jedny se světlým bříškem a druhé s tmavým. Samci jsou víc společenští. Myšky narozeny 18.11.2022. Volné zatím samičky i samci. Možnost přiblížení do okolních měst např. Uh. Hradiště, Uh. Brod, Veselí nad Moravou apod. Mezi 25. a 27.2 budu mít cestu do Brna. A 22.2 možnost předání někde na trase Veselí nad Moravou-Břeclav-Mikulov. NEVOLAT, kontakt přes formulář, tedy přes mail, kde můžu doposlat aktuální fotky, popřípadě i více info. Inzerát platí do smazání.
Daruji myšky
Daruji 4 myší holčičky. Jsou zvyklé na ruku. Je jim 6 měsíců. Pouze spolu a ne jako krmení. 2 myšky jsou černobílé, 1 hnědobílá a 1 šedobílá. - jen SMS.
Daruji křečky syrské
Daruji dvě samičky křečka syrského. Jsou na sebe zvyklé. Daruji je i se vším vybavením.
Daruji do dobrých rukou
S těžkým srdcem daruji dvouletou králičí holčičku Bibi. Je plachá nedá se vzít do náručí, ale nechá se pohladit, když má náladu tak se přijde sama pomazlit. Bohužel studuji a pracuji při nočních službách a nejsem doma na tolik, abych se jí mohla plně věnovat, a s blížícím létem to bude ještě horší. Ráda bych pro ní našla, někoho kdo se jí bude věnovat. Byla bych ráda, kdyby měla možnost běhat po místnosti, aby nebyla jen v kleci, je na to tak zvyklá. Daruji jí i s klecí a vybavením.