inzerce, prodej, prodám, bazar

Daruji potkany

Kategorie: Drobní savci

Daruji malé potkany
Daruji potkany
Podobné inzeráty
Klec pro činčily, fretku, potkany, vačici atd.
Prodám použitou klec pro činčily, potkany, fretku nebo další drobné savce. V ceně je plastová napáječka a těžká betonová miska, kterou zvíře rozhodně nepřevrhne. Rozměr 58×38×58 cm. 2 opotřebená dřevěná patra. Klec bude potřebovat vyčistit, ale jinak je ve velmi dobrém stavu. Horní a boční dvířka pro lepší přístup ke zvířeti. Pozinkovaný drát, ze kterého zvíře nemůže okousat žádnou barvu. Rozteč mezi dráty = 18 mm. Pro dospělé potkany to je v pohodě, ale u mladých bych se bála, že zdrhnou. Inzerát platí do smazání. Osobní odběř Nový Dvůr (NB) nebo po dohodě možno dovézt do Nymburka.
Daruji za simbolickoukou cenu dva potkany i s kleci
Daruji mladé potkany mají 40 dní je to samička a sameček přidám klec veškeré vybavení kleca stará měsíc koupena v zoo mix původní cena 1200 Kč Nyni nechám za 400 zájemci but volat nebo psát na whatsap
Prodám potkany
Dobrý den, prodám laboratorní potkany, mláďátka i dospělé kusy. Prosím pouze volat .
Prodám potkany ČÍST POPISEK PROSÍM
Ideálně na chov do dobrých rukou, potkany od chovatele je mi líto dávat na zkrm, jelikož jsou přítulnější a lidem věří, kdežto ve zverimexu se spíše bojí a koušou. Samec standart s náznaky dumbo. Jak samice tak samec hodní, rychle učenlivý. Oba krmeni vlastním míchaným krmivem. Pro vitamíny dávám extra doplňky i šváby. Narozeni 5.2.2023, k odběru od 19.3.2023. Mám 15ks, pro rezervaci pište prosím SMS, případně email zda chcete samce či samičku. NEVOLAT příští týden budu fotit jednotlivé mimča, tudíž pošlu fota k výběru a připíšu kolik máme jakých pohlaví. Při rychlém jednání po datu odběru SLEVA.
Prodám myši, potkany a morčata velice levně
Ukončuji chov a tudíž prodávám veškeré myši, potkany a morčata velice levně. Více info o ceně na telefonu
Prodam potkany na chov
potkany na chov