inzerce, prodej, prodám, bazar

Daruji za odvoz hlína/zemina/ornice

Kategorie: Stavební materiál

Daruji velmi pěknou hlínu za odvoz. Možno odvážet i v malým množství. Pomůžu s naložením. Hlína je uložena v Bílovicích nad Svitavou.
Daruji za odvoz hlína/zemina/ornice
Podobné inzeráty
Daruji hlínu za odvoz 200m3 vhodná na zásyp - ÚL Všebořice
Čistá, natěžená hlína, zemina, né ornice. Jinak je velmi úrodná. Je to s málo kameny a to co vypadá jako kameny se rozpadá. Vhodná na dorovnání pozemku a zásyp větších nerovností a děr. Velmi dobře se hutní a utahuje. Hlína, zemina. Nutná vlastní doprava a nakládka. Je to čisté a ničím nekontaminované z úbočí Střížovického vrchu. Celkem úrodná, vyhovuje vinné révě. Přístup pro techniku a velká auta bez potíží. Leží v Ústí n/L - Všebořicích nad novým Kauflandem v ulici Lipová. Popř. mám kontakt na dopravce - bagřík a střední auto cca 10 tun. Ústí a okolí je cena cca za 10 tun dopravy 2.500,- Kč. Inzerát platný do smazání!!!
Zemina ornice
Zemina na trávník,záhony,ornice a zemina na vyrovnání.České Budějovice,možnost naložení nakladačem.Cena dohodou dle množství.Možnost většího množství.
Hlína, zemina za odvoz - ornice + jíl
Nabízím za odvoz hlínu. Ornice s jílem prorostlá trávou, cca 20-30 m3. Nakopání a naložení zajistím. Asfaltová silnice cca. 2 metry od hlíny. Můžete si odvést i malé množství, káru za auto na srovnání pozemku atd. K dispozici ihned. Havlovice u Domažlic.
Daruji hlínu za odvoz
Daruji hlínu (zemina, ornice, podkladová hlína) za odvoz více po tel
Hlina Ornice Zdarma - Popice u Jihlavy
Hlina Ornice Zdarma - Popice u Jihlavy
Ornice, zemina TOP kvalita žádné kořeny ani kamínky
Nabízím velmi kvalitní ornici ze svého pozemku viz foto, ornice je pískohlinitá velmi dobře zpracovatelná ideální na dokončovací práce trávníků, cena je na dohodě cca 250/ tuna, aktuálně k dispozici zemina z cca 80 m2 naložení a dopravu musíte mít vlastní platí do smazání lokalita - Frýdštejn - Roudný prosím jen volat na SMS nereaguji