inzerce, prodej, prodám, bazar

DC / Vertigo / IMAGE komiksy

Kategorie: Pro mládež

Ponúkam časť zbierky pre komiksových nadšencov, fanúšikov či zberateľov.
Všetky knihy sú nové, zabalené (ak nie je tam poznámka), v angličtine, vydané v zväčšenom luxusnom formáte ako súborné vydanie pre istú postavu alebo udalosť.
V prípade, že hľadáte darček pre niekoho blízkeho (k sviatku alebo na Vianoce napr.), rád poradím s výberom.
Stačí napísať ak niečo zaujme.

S drvivou väčšinou príbehov si poradí aj človek s pokročilou angličtinou a tieto knihy sú naozaj kvalitne spracované.
Pre porovnanie, 1 kus UKK / NHM alebo DC komiksovy komplet stojí 10€ a sú doslova tlačené do dosiek z krabíc od banánov. Tu máte súborne cca 1,000+ strán a cakom pak je cena na 1 stránku porovnateľná, no kvalita a spracovanie je úplne inde. Nehovoriac o tom, že máte súvislý príbeh, alebo event, nie iba zopár zošitov vytrhnutých z kontextu.

DC/Vertigo:
Fables deluxe OHC vol. 4 (čítaná) – 40€
Aquaman Omnibus – 70€
Deathstroke Omnibus - 120€
Batman by Loeb Omnibus – 110€
Batman by Snyder vol. 2 – 100€
Batman by Paul Dini Omnibus – 100€
Batwoman Omnibus - 85€
Blackest Night Omnibus (OOP) – 120€
Absolute New Frontier - 90€
Absolute Identity Crisis – 100€
Absolute Batman/Superman vol. 1 – 90€
Absolute All-Star Superman – 90€
Absolute Batman HUSH - 90€
Absolute Batman & Robin, The Boy Wonder – 90€
Absolute WILDC.A.T.S by Jim Lee (OOP) – 200€
Absolute Swamp Thing by Alan Moore SET – 250€
Y The Last Man Omnibus – 120€
Justice League Dark Omnibus (OOP) - 130€
iZombie Omnibus (unsealed) - 60€

IMAGE:
Middlewest OHC - 45€
Wolfman the Complete collection OHC - 45€
Criminal Deluxe SET OOP - 140€
Hack/Slash Deluxe vol. 1 & 2 = 60€

OTHER:
IDW - Teenage Mutant Ninja Turtles Compendium vol. 1 = 100€
Abrams – The Simpsons Treehouse of Horror (Absolute sized with glowing slipcase) = 40€

Zaslanie do CZ prostredníctvom zásielkovne prípadne GLS - podľa preferencie. Každý komiks balim s dostatočnou ochranou.
Otázky kludne volať alebo písať mail :)
DC / Vertigo / IMAGE komiksy
Podobné inzeráty
Komiksy Leonardo
2 komiksy ze řady Leonardo. 4 a 9. Komiksy jsou ve výborném stavu. Zaslání poštou nebo osobní vyzvednutí možné.
Prodám 4x komiks Simpsnovi
Dobrý den přeji. Rád bych prodal 4 komiksy se Simpsny. Komiksy jsou v perfektním stavu. Dobře jsem se o ně staral. Není propblém, pokud byste chtěli, poslat Vám třeba video. Prodávám je z toho důvodu, že už je mám několikrát přečtené, a rád bych, aby udělali radost někomu jinému. jedná se o komiksy: Simpsonovi - Komiksový nářez Simpsonovi - Čar. sp.: Příběhy ze záhrobí Simpsonovi - Čar. sp.: Hokus, Pokus, Brutalběs Simpsonovi - Zuby jektající děsiál Rád bych je prodal vcelku. Každý z těch komiksů, stál něco málo kolem 200,-. Za to, v jakém jsou stavu. bych si ideálně představoval za každý 150,-, tedy 600,- za všechny. Samozřejmě, můžeme se ještě nějak domluvit. Vzhledem k mým špatným zkušenostem, požaduji peníze předem. Chápu, že je dnes těžké někomu věřit, ale nejsem jeden z těch, co by lidi podělával. Zájemci. Pište mi prosím na email: PatrikVesely3126@ nebo na Whatsapp: . Na SMS či volání, nebudu brát zřetel.
Komiksy Marvel a DC
Prodám komiksy o superhrdinech. Cena za 1 ks je 80 Kč (původně 149 Kč za ks),je možné si vybrat jen některé kusy. Nejlepe vyzvednutí osobně, poštou nebo gls
Knihy a komiksy o koních
Prosím o kontaktování na e-mail: lenicka-zofka@ Děkuji (případně WhatsApp) PŘÍBĚHY: Srdíčko: Návrat domů - 30,- Večerní přítel - 40,- Ve stínu hvězdy - 50,- Znovu v koňském sedle - 50,- Cesta za snem - PRODÁNO Tajemství v písku - 50,- Nebezpečné léto - 50,- Záhada na farmě U Černého koně - 20,- Kůň na balkoně - 20,- Nový život - 30,- Káju nic nerozhází - 20,- NAUČNÉ: Vládci pouště - 50,- Američtí koně snů - 50,- Parkurové skákání - 50,- Můj první poník - 50,- Poznej svého poníka - 50,- Shadow - 50,- KOMIKSY: Série Anděl koní - PRODÁNO Ostatní - 10,-/ks (StarShine - PRODÁNO) ! k objednávkám knih o koních alespoň za 200,- přiložím dle vašeho výběru komiks zdarma ! Zaslání poštou je za příplatek dle ceníku České pošty - doporučené psaní od 70Kč nebo obyčejné psaní 40Kč (nepojištěné a možné pouze u komiksů a knížek s měkkou vazbou). Trvám na platbě předem a na dobírku neposílám. Osobní předání je možné v Mariánských Lázních nebo Humpolci (nutno domluvit předem :), případně v Praze na hlavním nádraží. Pokud máte knihy na prodej, které by mě zaujaly, je možná i výměna. :)
Koupím knihy Jaroslava Foglara
Ahoj všem! Do své sbírky bych rád koupil knihy a komiksy a vůbec vše co souvisí s dílem Jaroslava Foglara. Knihy, komiksy, ježky v kleci. Děkuji a přeji pěkný den.
Komiksy
Prodám komiksy ze sérií DCKK, UK a jiné. Vše na fotce je na prodej Preferuju osobní předání a platbu na účet ale jde se dohodnout i jinak. Nemusí být prodáno jako celek!