inzerce, prodej, prodám, bazar

DCSK profi tech - Jansen RD-600 /SN128/ hydraulický damper

Kategorie: Stavební stroje

Nejdříve si stroj vyzkoušejte v terénu a zátěží...nemám v tom problém
Zvláštností je hydrostatický pohon!
Koryto má rozměr 1330 x 620 x 680 mm.
Damper je samohybný a žlab se dá vyklápět. Na tento účel je na stroji namontovaný hydraulický agregát a hydraulický válec. S touto funkcí se náš mini sklápěč odlišuje od konkurence ! Proces zvedání a spouštění nastane v průběhu několika sekund. Koryto má rozměr 1330 x 620 x 680 mm.
Dodáváme zesílenou verzi stroje s podobně zesíleným žlabem ( tloušťka stěny 3 mm ). V porovnání s mnohými jinými nabídkami je výsypka dumperu rovná a ne zkosená, co ulehčuje ukládání materiálu. V případě zkosené výsypky se materiál velmi rychle zasekává při vykládání.
Díky svému pásovému pohonu je tento damper vhodný pro obzvlášť drsný terén, dokonce i na svahy v závislosti do užitečného zatížení. maximální šířka je 810 mm.
Aktuální cena pro ČR 3 695.83 EUR bez DPH, v CZK v aktuálním kurzu přibližně 88 680 Kč bez DPH - eurem ušetříte hodně.
Motor: 4-taktní motor OHV, 13,5 koní, 420 cm3, Briggs & Stratton "XR2100"
S dopravou si nemusíte dělat starosti. Zboží vám dovezeme.
Samozřejmostí jsou také náhradní díly a servis, splátkový prodej
☎ Pokud potřebujete poradit - PIŠTE, VOLEJTE !!! JSME TU PRO VÁS
777 - 807 - 406
✅ V inzerci většinou Zákaznické fotografie nebo při předání, jedná se o nový stroj
❗️ Všechny stroje najdete na naší stránce, kterou pošlu, videa, katalogy, fota...
Doporučuji klik na VŠECHNY MÉ INZERÁTY NEBO HLEDEJTE INFORMACE A VÝSLEDKY NA GOOGLE - /ZADÁNÍM TEXTU/ - DCSK profi tech - nebo -
Facebook - DCSK ČR , Instagram - dcsksro_cz
Prezentace strojů doporučuji den předem volat tel.
DCSK profi tech - Jansen RD-600 /SN128/ hydraulický damper
Podobné inzeráty
DCSK profi tech - Jansen RD-600 /SN128/ hydraulický damper,
DCSK profi tech - Jansen RD-600 /SN128/ hydraulický damper, dumper Okamžité předání stroje Vhodný do terénu, dokončovací stavební práce, drobné převozy v lese atd..Svetlá výška: 145 mm vpředu, 210 mm vzadu Dodáváme zesílenou verzi stroje s podobně zesíleným žlabem ( tloušťka stěny 3 mm ). V porovnání s mnohými jinými nabídkami je výsypka dumperu rovná a ne zkosená, co ulehčuje ukládání materiálu. V případě zkosené výsypky se materiál velmi rychle zasekává při vykládání. Díky svému pásovému pohonu je tento damper vhodný pro obzvlášť drsný terén, dokonce i na svahy v závislosti do užitečného zatížení. maximální šířka je 810 mm. Aktuální cena pro ČR 3 695.83 EUR bez DPH, v CZK v aktuálním kurzu přibližně 88 680 Kč bez DPH - eurem ušetříte hodně. Motor: 4-taktní motor OHV, 13,5 koní, 420 cm3, Briggs & Stratton "XR2100" ✅V inzerci jsou většinou zákaznické fotografie nebo také při předání, jedná o nový stroj . Samozřejmostí jsou u nás i náhradní díly a servis☎️ pokud bude chtít s čímkoliv poradit - pište, volejte !! Jsme tu pouze pro vás! 777-807-406 ❗ Stránku rád zašlu, také videa ,katalogy fota...a podobně Doporučuji klik na VŠECHNY MÉ INZERÁTY NEBO HLEDEJTE INFORMACE A VÝSLEDKY NA GOOGLE - /ZADÁNÍM TEXTU/ - DCSK profi tech - nebo - Facebook - DCSK ČR , Instagram - dcsksro_cz Prezentace strojů doporučuji ověřit tel.
DCSK profi tech - Jansen RD-600 (SN128)
ROBUSTNÍ DAMPER SN128.. Pásový dumper (s nosností až 600 kg) Koryto má rozměr 1330 x 620 x 680 mm. Zvláštností je hydrostatický pohon Sklápění korita - Na tento účel je na stroji namontovaný hydraulický agregát a hydraulický válec. S touto funkcí se náš mini sklápěč odlišuje od konkurence ! S dopravou si nemusíte dělat starosti. Zboží vám dovezeme. Samozřejmostí jsou také náhradní díly a servis, Aktuální cena pro ČR 3 695.83 EUR bez DPH, v CZK v aktuálním kurzu přibližně 88 680 Kč bez DPH a míň - eurem ušetříte hodně. ☎ Pokud potřebujete poradit - PIŠTE, VOLEJTE !!! JSME TU PRO VÁS 777 - 807 - 406 ✅ V inzerci většinou Zákaznické fotografie nebo při předání, jedná se o nový stroj ❗️ Všechny stroje najdete na naší stránce, kterou pošlu, videa, katalogy, fota... Doporučuji klik na VŠECHNY MÉ INZERÁTY NEBO HLEDEJTE INFORMACE A VÝSLEDKY NA GOOGLE - /ZADÁNÍM TEXTU/ - DCSK profi tech - nebo - Facebook - DCSK ČR , Instagram - dcsksro_cz Cenu domluvíme, napište Prezentace strojů doporučuji ověřit tel.
DCSK profi tech - Jansen RD-300proS
Pásový samonakládací damper Jansen RD-300proS je rozšířeným modelem Jansen RD-300 pro Je osazen motorem Briggs&Stratton XR1450 4-taktný motor, OHV, 9 HP, 306 cm3 Má hydraulický systém výškového vykládání a funkci hydraulického samonakládání Objem palivové nádrže: 5,3 litru Startér: ruční startér Převodovka: 6:2 (6 rychlostí vpřed, 2 vzad) Pohon: hydraulický Samonakládací lžíce v ceně Okamžité předání stroje Aktuální cena pro ČR 3708,33 euro bez DPH, CZK platby možné v aktuálním kurzu přibližně 88 560 Kč bez DPH-eurem ušetříte hodně.Jsme české s.r.o.vystavíme doklad V inzerci většinou Zákaznické fotografie nebo při předání, jedná se o nový stroj..také fota ukázek dnes Všechny stroje najdete na naší stránce, kterou pošlu, videa, katalogy, fota... Doporučuji klik na VŠECHNY MÉ INZERÁTY NEBO HLEDEJTE INFORMACE A VÝSLEDKY NA GOOGLE - /ZADÁNÍM TEXTU/ - DCSK profi tech - nebo - Facebook - DCSK ČR , Instagram - dcsksro_cz Prezentace strojů doporučuji ověřit tel.rád - stroje ukážu, poradím a popíšu z praxe ať je spokojenost na obou stranách - rozhodnutí je pak je POUZE na vás
DCSK profi tech - Jansen MB-1500 komplet set.
DCSK profi tech - Jansen MB-1500 komplet set. Minibagr MB-1500 je kompaktní multifunkční stroj. Je malý, výkonný a všestranný. Je vybavený 13,5 HP benzínovým motorem Briggs & Stratton, který pohání vysoce výkonný hydraulický systém. Díky šířce 825 mm se s ním dostanete na těžko přístupná místa. Součástí stroje je elektrický startér. Kompletní sada : obsahuje 20cm, 30cm a 60cm lžíce, hák na rozrejvání a kleště na kameny a klády Možnost odpočtu daně tzn.u nás plátci ROVNOU bez DPH. Aktuální cena pro ČR 7 637, 50 EUR bez DPH, v CZK v aktuálním kurzu přibližně 182 799 Kč bez DPH - eurem ušetříte hodně. S dopravou si nemusíte dělat starosti. Zboží vám dovezeme. Samozřejmostí jsou také náhradní díly a servis, ☎ Pokud potřebujete poradit - PIŠTE, VOLEJTE !!! JSME TU PRO VÁS 777 - 807 - 406 ✅ V inzerci většinou Zákaznické fotografie nebo při předání, jedná se o nový stroj ❗️ Všechny stroje najdete na naší stránce, kterou pošlu, videa, katalogy, fota... Doporučuji klik na VŠECHNY MÉ INZERÁTY NEBO HLEDEJTE INFORMACE A VÝSLEDKY NA GOOGLE - /ZADÁNÍM TEXTU/ - DCSK profi tech - nebo - Facebook - DCSK ČR , Instagram - dcsksro_cz Cenu domluvíme, napište - jsme normální lidé Prezentace strojů doporučuji ověřit tel.
DCSK profi tech - Jansen RD-200 (SN58)
Je vybavený 9 koňským benzínový motorem. Motor se startuje pomocí kabelového tahu. Hydraulický valec je instalovaný ve stroji. Je to zesílená verze stroje s tak jistě zesílenou stěnou (tloušťka stěny 3 mám). Sklápěč je vhodný pro mimořádně těžký terén. Jeho nosnost je až 500 kg Pohon koryta: hydraulika na výběr několik typů sklápěčů o nosnosti až 800kg,na ukázku mám některé stroje této německé kvality - pošlu fota detailní- naše videa,katalogy atd..ČESKÁ FIRMA SE ZASTOUPENÍM. ✅ V inzerci většinou Zákaznické fotografie, jedná se o nový stroj Zabezpečujeme ZÁRUČNÍ A POZÁRUČNÍ SERVIS, náhradní díly, množstevní slevy , dopravu, splátkový prodej. ☎ Pokud potřebujete poradit - PIŠTE, VOLEJTE, PŘIJEĎTE!!! JSME TU PRO VÁS. Pokud bych mohl požádat a doporučit, je vždy dobré DCSK profi tech - Jansen stroje vidět na vlastní oči, srovnat zpracování a kvalitu, porovnat s ostatními výrobci.. Doporučuji klik na VŠECHNY MÉ INZERÁTY NEBO HLEDEJTE INFORMACE A VÝSLEDKY NA GOOGLE - /ZADÁNÍM TEXTU/ - DCSK profi tech - nebo - Facebook - DCSK ČR , Instagram - dcsksro_cz Cenu domluvíme, napište - jsme normální lidé Prezentace strojů doporučuji ověřit tel.
DCSK profi tech - Jansen MB-300 (SN11)
Na prodej minibagr. 4-taktní motor, 10 koní, benzín, spotřeba 1,2l za hod.Pístní tyč 32mm,tloušťka nosného rámu 5mm, motorový olej kapacita: 1l (10W40 nebo 15W40), prutok oleje: 38 l/min - 14,6 l hydraulický olej (HLP 46), štartér: Ruční, natáčení ramene: 130 °, hloubka výkopu: 2,10 m, dosah: 2,45 m.váha 550kg na štítku Něm.Výrobce Potřebujete poradit a stroje porovnat? Jsme normální lidé- Pro návštěvníky připravena prezentace a testy stroje.Den předem prosím volejte DCSK profi tech® stroje Aktuální cena pro ČR 3 191,67 EUR bez DPH, v CZK v aktuálním kurzu přibližně 75 250 Kč bez DPH - eurem ušetříte hodně.Jsme české s.r.o.vystavíme doklad ..nejdříve si stroj prohlédněte popř.vyzkoušejte v akci a trénu, v zátěži pak vše záleží na vás ..všímejte si však parametrů strojů..na ukázky den předem prosím volejte S dopravou si nemusíte dělat starosti. Zboží vám dovezeme. Samozřejmostí jsou také náhradní díly a servis ☎ Pokud potřebujete poradit - PIŠTE, VOLEJTE !!! JSME TU PRO VÁS 777 - 807 - 406 ✅ V inzerci většinou Zákaznické fotografie nebo při předání, jedná se o nový stroj ❗️ Všechny stroje najdete na naší stránce, kterou pošlu, videa, katalogy, fota... Doporučuji klik na VŠECHNY MÉ INZERÁTY NEBO HLEDEJTE INFORMACE A VÝSLEDKY NA GOOGLE - /ZADÁNÍM TEXTU/ - DCSK profi tech - nebo - Facebook - DCSK ČR , Instagram - dcsksro_cz ....