inzerce, prodej, prodám, bazar

De'Longhi EC 685.M

Kategorie: Kávovary

Kávovar kupovaný v lednu 2019, používaný celkem pravidelně maximálně rok a později spíše vyjímečně. Kávovar je kompletní včetně všech doplňků (nejsou na fotce), krabice a k tomu odvápňovač. Převzetí je možné ve Zlíně. Dále je možné po dohodě bezplatně dovézt: Vsetín, Přerov, Olomouc
De'Longhi EC 685.M
Podobné inzeráty
pákový kávovar De'Longhi Dedica EC685 BK
Prodám málo používaný pákový kávovar De'Longhi Dedica EC685 BK v černé barvě včetně veškerého dodávaného příslušenství plus přidám kovový pěchovač. Používán 2 roky, 1-2 šálky týdně. Dohoda o ceně, předání Plzeň nebo dle dohody, možno i zaslat. Dále již nevyužiji přešel jsem na automatický kávovar. Základní info: Pákové espresso De'Longhi Dedica EC685 BK v černém provedení vám snadno a rychle připraví skvělou a kvalitní kávu s nádhernou jemnou pěnou. K dokonalému zpracování přispívá i cappuccino systém. Kávovar má přizpůsobenou vyjímatelnou průhlednou nádobku na vodu, jejíž objem je 1,2 litru. Tlak kávovaru je 15 barů. Praktická nahřívací plocha na šálky udržuje optimální teplotu vašich šálků, stejně jako v kavárně. Zpříjemněte si ráno se šálkem espressa nebo cappuccina. - Příkon: 1 450 W - Odvápňovací systém - Počet teplotních nastavení: 3 Elegantní design Pákové espresso De'Longhi Dedica EC685 BK vám padne do oka na první pohled. Jeho největší předností je sofistikovaný matný černý kovový povrch. Espresso nabízí skvělou možnost přípravy vynikajících káv a jiných skvělých nápojů. Káva vyrobená pomocí pákového espressa má vynikající chuť i konzistenci a na její vrchu se vytvoří bohatá pěna. Obsluha kávovaru je velmi jednoduchá.  Tlak kávovaru je 15 barů. Je vybaven termoblokem, který zajišťuje vysoký výkon, skvělou kvalitu a jednoduchost jeho požívání. Disponuje funkcí Flow Stop, která je přizpůsobena k nastavení velikosti kávy. Pákové espresso De'Longhi má jednoduché a moderní tvary a jeho tělo je velmi úzké, má šířku pouze 15 cm. Kávovar je vhodný jak pro mletou kávu, tak i pro kapsle. Součástí je i velká odnímatelná nádrž na vodu o objemu 1,2 l. Profesionální kavárna může být i ve vaší kuchyni Mezi skvělé vlastnosti kávovaru patří příprava různých nápojů. Máte možnost připravit si cappuccino díky systému, který je přizpůsoben na tuto činnost. Dalším skvělým systémem je předehřívání, což znamená, že kávovar je vždy připraven k použití. Pomocí kávovaru De'Longhi si můžete připravit i horkou vodu na váš čaj. Lahodná mléčná pěna Espresso kávovar je vybaven klasickým napěňovačem mléka, který baristi nazývají "Pannarello". Pracuje pomocí páry a noří se do mléka na přípravu úžasné mléčné pěny. Odhalte v sobě skrytého baristu při přípravě skvělých mléčných specialit tradičním způsobem! Ohřívač šálků Tato funkce umožňuje nejen odkládat šálky a sklenice na espresso přímo na vrchní část, ale zároveň je předehřívá, čímž přispívá k lepšímu rozvinutí aroma a zaručí krémovou vrstvu, která vydrží déle.
De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75 MB
Automatický kávovar Delonghi PrimaDonna tlak 19 bar, cappuccino a latte, displej, mléčný systém, mlýnek na kávu, nastavení množství kávy, nastavení množství vody, odvápňovací systém, samočisticí systém a šlehač mléka, objem nádržky na vodu 2,2 l, velikost zásobníku mlýnku 500 g, příkon 1450 W, šířka 26,2 cm, výška 39 cm, hloubka 48,5 cm, hmotnost 11,4 kg. Řada kávovarů De'Longhi PrimaDonna Soul přináší revoluci v prémiových automatických kávovarech. Exkluzivní technologie Bean Adapt přizpůsobuje mletí dle typu kávových zrn. Systém pěnění mléka Latte Crema se postará o krémovou pěnu.Tlak 19 barů.Napěňovač mléka Latte Crema.Dotykový 4,3" displej.Nápojové menu s exkluzivními recepty.Technologie Bean Adapt.Velkou předností automatického kávovaru De'Longhi PrimaDonna Soul je unikátní technologie Bean Adapt, která přizpůsobí hrubost mletí, množství kávy a tlak spaření tak, aby byla zajištěna co nejlepší možná extrakce. Zároveň zachovává typickou chuť dané kávové odrůdy. Pro dokonalost můžete využít mobilní aplikaci Coffee Link. Zadáte druh kávových zrn a přístroj připraví váš nápoj se vší přesností.Rovnoměrné a jemné mletí je základem k získání nejlepšího kávového aroma. Kávovar PrimaDonna Soul má zabudovaný mlýnek s plochými kameny pro precizní mletí. Mlýnek je vyroben z kvalitní tvrzené nerezové oceli, je odolný vůči poškození a neutrální k pachům. Stupeň mletí se nastavuje elektronicky na dotykovém displeji. "Tubeless Systém" snižuje množství kávy, která zbyde v mlýnku, na minimum.Díky velkému dotykovému barevnému displeji s rozlišením 4,3” je používání kávovaru snadné a intuitivní. Interaktivní panel a menu v českém jazyce vás jednoduchým způsobem provedou celým procesem přípravy kávy a všemi kroky spojenými s údržbou kávovaru. Funkce „Smart One Touch” řadí nápoje podle četnosti používání, takže máte váš oblíbený nápoj vždy po ruce.Patentovaný LatteCrema systém vám připraví cappuccino s hustou a krémovou mléčnou pěnou. LatteCrema systém si poradí i s napěněním sójového, mandlového či rýžového nápoje. Pro snazší údržbu a čištění mléčného systému je karafa vybavena funkcí automatického čištění, která spustí cyklus proplachování vodou a proudem páry. Kromě toho můžete všechny součásti karafy umýt v myčce nádobí. S automatickým kávovarem De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75 MB se můžete těšit až na 21 nápojů, a to stisknutím jednoho tlačítka. Součástí nabídky je Cortado, Over Ice a Long Black. Na své si přijdou i milovníci čaje. Funkce "Čaj" přizpůsobí teplotu vody podle daného druhu čaje - černého, bílého, zeleného či Oolong. V balení kávovaru najdete i skleněnou karafu pro recept "Karafa kávy", který připraví až 6 šálků černé kávy v jednom kroku. Cena 16 500,-
De'Longhi EC 685 R
Prodám málo užívaný kávovar De'Longhi EC 685 R. Nevhodný dárek. Pořizovací cena 3 499,- nechám za 2 000,- Kč Při rychlém jednání sleva.
Pákový kávovar De'Longhi EC 685 W
Prodám pákový kávovar De'Longhi EC 685 W včetně příslušenství. Kávovar je perfektním bezvadném stavu, pravidelně odvápňovaný, funkční, vyčištěný, připravený k použití. Tlak 15bar, parní tryska na pěnění mléka, lze vložit i vyšší hrnek. Možné zaslat přes Zásilkovnu nebo PPL, případně osobní předání Světlá nad Sázavou.
Kávovar De'Longhi Dedica Style EC 685.BK, černá + 200x káva
Prodám pákový kávovar. Stáří cca 4 roky (již po záruce), ale bez vad a denně nám připravuje dobrou kávu. Před odesláním bude vyčištěn. Původní obal již nemám, ale veškeré příslušenství součástí. Ke kávovaru přidám krabici kávy illy (200ks) v hodnotě 1200,- Možno zaslat i osobní převzetí. Dobírka +150,-, při platbě předem +100,- Pardubice + Hradec Králové a okolí po domluvě dovezu. Specifikace třeba zde:
De'Longhi Dedica Style EC 685.BK, černá + 200x káva illy
Prodám pákový kávovar. Stáří cca 4 roky (již po záruce), ale bez vad a denně nám připravuje dobrou kávu. Před odesláním bude vyčištěn. Původní obal již nemám, ale veškeré příslušenství součástí. Ke kávovaru přidám krabici kávy illy (200ks) v hodnotě 1200,- Možno zaslat i osobní převzetí. Dobírka +150,-, při platbě předem +100,- Pardubice + Hradec Králové a okolí po domluvě dovezu. Specifikace třeba zde: