inzerce, prodej, prodám, bazar

DENON DRA-700AE +DO/Stereo Receiver/Subwoofer Out/Top Stav

Kategorie: Ostatní audio video

Předmětem prodeje je receiver vyhlášené značky Denon. Pořizovací cena 13000,-. Technický stav plně funkční a bez závad. Vizuální stav téměř perfektní.
Připojení Gramofonu, eqalizeru přes terminály VCR nebo CD-R/TAPE, výstup pro aktivní subwoofer, Loudness, paráda. Žádný kino.

SPECIFIKACE:
Výkon 2x 105W (4 ohm) a funkcí MultiZone.
Řešení obvodů s krátkými a oddělenými signálovými cestami zabezpečuje čistý a detailní zvuk.
Vestavěný AM/FM tuner s RDS umožňuje uložení až 56ti stanic do předvoleb.
Pomocí kvalitních šroubovacích terminálů je možné připojit dva páry reprosoustav (A/B).
Díky třem video vstupům a celkem čtyřem výstupům (z toho dva jsou pro zónu 2 a 3) lze přepínat také kompozitní videosignál.
Pro audio je k dispozici 5 linkových + jeden Phono vstup a dva linkové + dva Pre-Out (pro zónu 2 a 3) výstupy.
Terminál Dock Control umožňuje připojení ovládací základny pro iPod (ASD-1R). V příslušenství jsou dva dálkové ovladače, jeden pro hlavní a druhý pro doplňkovou zónu.

OSOBNÍ PŘEDÁNÍ V PRAHA 8 ČIMICE

Pro tuzemské zájemce dobírka možná po obdržení zálohy 500kč na můj účet předem.
K zařízení připočítejte poštovné cca 180-230kč dle váhy, upřesníme.

Zahraniční zájemci:
Preferuji platbu předem na účet, poté balíček s registračním číslem. Cena zásilky na slovensko o hnotnosti do 12kg=15€/na dobírku 20€ s zálohou 20€.
20kg=20€/na dobírku 25€ s zálohou 20€.
O přepravu se postará společnost DPD.
Platba v eurech vítána.

DENON DRA-700AE +DO/Stereo Receiver/Subwoofer Out/Top Stav
Podobné inzeráty
Denon, Marantz
Dobrý den, prodám tuner Denon TU-380RD champagne + Marantz ST-40. Tunery jsou bez závad, plně funkční a v pěkném stavu. Neposílám, jen mail díky. Denon TU-380RD AM/FM Stereo Tuner (1995) Type: Mono/Stereo RDS Tuner Tuning Bands: FM, MW Tuning Scale: Digital FM Tuning Range: 87.5 to 108 MHz MW Tuning Range: 522 to 1611 kHz Sensitivity: 0.9uV (FM), 18uV (MW) Signal to Noise Ratio: 78dB (FM), 53dB (MW) Distortion: 0.1% (FM) Selectivity: 75dB (FM) Frequency response: 20Hz to 15kHz (FM) Dimensions: 434 x 75 x 238mm Weight: 2.5kg Marantz ST-40 Synthesized Stereo Tuner (1992-1993) Made in Japan FM Stage: 87.5 to 108MHz DIN mono (s/n 26dB 75Ohms) - 0.9uV DIN stereo (s/n 46dB 75Ohms) - 25uV Selectivity adjacent channel: 98MHz to 65dB Tuner output: (1kHz 75kHz Deviation) - 940mV MW Stage: 531 to 1602kHz Sensitivity: (s/n 20dB 30% mod. 1MHz) - 400uV Selectivity: 1MHz 9kHz to 30dB Signal noise ratio: at 1MHz to 52dB Total harmonic distortion stereo: 0.2% Frequency response: 30Hz to 15kHz Bandwidth: +0.5/-2.0dB Stereo separation: 45dB Weight: 3.3kg
YAMAHA R-S300 Stereo Receiver + DO/ 55W-8Ohm / Black
Předmětem prodeje je krasavec v novém kabátku s pořizovací cenou bezmála 8.000,-. Zařízení je vybaveno terminály pro 4 reproduktory (2x2 stereo), hojným počtem konektorů RCA pro připojení vstupních zdrojů signálu včetně gramofonu. Front panel nabízí moderní vzhled, přehledné rozložení ovládacích prvků a to všechno ve velmi pěkném a zachovalém stavu. Stereo receiver s technologií Pure Direct pro dokonale čistý zvuk. Součástí prodeje je napájecí kabel, manual na CD, kabel k anteně a dálkové ovládání. Z inetrnetu Receiver YAMAHA R-S 300 s výkonem 2 x 55 W a výborným odstupem od šumu 100 dB. Výstup lze volitelně přenášet na dva různé páry reproduktorů a mezi nimi přepínat. Receiver YAMAHA R-S 300 BLACK disponuje také funkcí loudness pro zdůraznění reprodukce při nižších stupních hlasitosti. Pro minimální zkreslení vstupního signálu je receiver YAMAHA R-S 300 vybavený technologií Pure Direct, která zkracuje celkovou signálovou cestu. FM / AM tuner s funkcí RDS disponuje 40 předvolbami, do nichž můžete uložit oblíbené stanice. YAMAHA R-S 300 podporuje spojení s audio přehrávači Apple, stačí pouze dokoupit dokovací stanici YAMAHA YDS-12. Užívání receiveru vám usnadní přiložený dálkový ovladač. Zasílání na dobírku možné s 500kč předem na účet (Nezbytné náklady spojené s odesláním). Zaslání do zahraničí ano, napište nebo volejte 9-20h a domluvíme podmínky. Zásilka bude pečlivě a bezpečně zabalena. Odesílám s Českou poštou nebo DPD. Osobní předání Praha Čimice. MANUAL KE STAŽENÍ ZDE: Na použité zařízení se nevztahuje žádná záruka.
DENON PMA-1500R / Stereo Integrated Amlifier + DO / MOS FET
Předmětem prodeje je integrovaný zesilovač Japonské společnosti DENON model PMA-1500R. Zařízení je v bezvadném technickém stavu a po vizuální stránce velmi zachovalý - viz foto níže. Obdržíte společně s neoriginálním dálkovým ovládáním avšak plně kompatibilním. Integrovaný zesilovač • 2 x 140 W (4 Ohm) • tranzistory UHC-MOS FET • obvod UHC Single Push-Pull • LC dvojitý transformátor • velké kovové pozlacené reprosvorky umožňující bi-wiringové zapojení • MM a MC Phono modul • sluchátkový výstup • dálkové ovládání • Source Direct • Loudness • REC OUT selector • Přepínač vstupů • Vstupy : DVD/AUX, TUNER, CD, TAPE-1/DAT, TAPE-2/MD, PHONO-MM-MC • Výstupy: PRE OUT,TAPE-1/DAT, TAPE-2/MD, sluchátka • masivní kovový přední panel, dálkové ovládání. Na vyžádání pošlu foto v původní velikosti. Zasílání na dobírku možné s 500kč předem na účet (Nezbytné náklady spojené s odesláním). Zaslání do zahraničí ano, napište nebo volejte 9-20h a domluvíme podmínky. Zásilka bude pečlivě a bezpečně zabalena. Odesílám s Českou poštou nebo DPD. Osobní předání Praha Čimice. MANUAL KE STAŽENÍ ZDE: Na použité zařízení se nevztahuje žádná záruka.
DENON DCD-1550AR Stereo Compact Disc Player/ ČTĚTE TEXT
Předmětem prodeje je vysoký model CD přehrávače značky DENON. Zařízení je v pěkném vizuálním stavu až na malou oděrku na předním panelu, zkontrolujete na fotografiích níže v inzerátu. Technický stav zdá se v pořádku, všechny funkce fungují, ale nepřehraje všechna CD která normálně v jiných přehrávačích fungují bez chyb. Projevuje se to tak, že načte medium a při přehrávání jako by jemně chrastí ve zvuku. K dispozici video na youtube kde v pohodě přehrává SACD hybrid a CD. Přikládám CD-R které také přehrává v pohodě. Zakoupením výslovně souhlasíte s uvedenými fakty výše. K zařízení obdržíte Stereo cinch kabel, napájecí kabel a 1x nahrané CD-R viz foto níže. Sluchátka pochopitelně nejsou součástí prodeje. Kvalitní součásti poskytují perfektní zvukový projev. Přpojení přes digitální výstup koaxiální nebo optický a samozřejmě analogový výstup. Dálkové ovládání NE. VIDEO ZDE: Na vyžádání pošlu foto v původní velikosti. Zasílání na dobírku možné s 500kč předem na účet (Nezbytné náklady spojené s odesláním). Zaslání do zahraničí ano, napište nebo volejte 9-20h a domluvíme podmínky. Zásilka bude pečlivě a bezpečně zabalena. Odesílám s Českou poštou nebo DPD. Osobní předání Praha Čimice. MANUAL KE STAŽENÍ ZDE: Na použité zařízení se nevztahuje žádná záruka.
Predám DVB-S2 HD SAT prijímač Openbox S3 Mini HD
Predám HD satelitný digitálny DVB-S2 prijímač Openbox S3 Mini HD s čítačkou kariet a RF modulátorom (1. - 12. kanál VHF + 21. - 69. kanál UHF - možnosť umiestniť do STA - spoločnej antény alebo pre staršie televízory). Čítačka kariet, USB, RF (VHF + UHF) modulátor, HD Full HD (1920 x 1080), DVB-S2 1x, HDMI, SCART pomocou A/V redukcie, LAN RJ45, USB port, po doplnení WiFi USB. Openbox S3 Mini HD je dalším modelom v rodine Openbox, tentoraz však aj s multimediálnymi funkciami ako je napr. DLNA, streamovanie do Android telefonu, prehrávanie IPTV obsahu. Je znovu doplnený o žiadaný servisný port RS232, vo výbave má aj RF modulátor pre pripojenie starších TV a má aj LNB out pre pripojenie ďalšieho sat. prijímača. Obrovský úspech predošlého modelu Openbox S1, S2 a S2 Mini HD predurčuje úspech aj jeho novému modelu, opäť už vo Full HD kvalite a rozmerovo ešte menší - Openbox S3 Mini HD. Prijímač má malé rozmery, čiže aj nižšiu hmotnosť a balenie. Externý zdroj je riešený cez dodávaný 12 V adaptér, čiže prijímač je možné použiť aj na cesty, buď do auta, alebo napr. karavanu, prípadne na chatu, kde máte len 12 V. Medzi jeho ďalšie prednosti patrí podpora spojenia cez Wifi adaptér (nutné dokúpiť) a možnosť nekódovaného nahrávanie (nahrávku prehráte aj v PC). Nový Openbox S3 Mini HD získal podporu HDTV, DVB-S2, rovnako ako algoritmov MPEG-2 / MPEG-4. -Moderný procesor 400MHz - MIPS (Dual core) -Kompatibilita so štandardy DVB-S, DVB-S2, MPEG2 / MPEG4 HDTV -Time-Shift režim, Automatická aktualizácia -Stabilné PVR funkcie -Režim vyhľadávania transpondérov a rýchle hľadanie -Dostupnosť dvoch USB host portov-2.0 pre rôzne zariadenia -Podpora pre disky cez USB-hub -Kompatibilita so systémami FAT16/FAT32/NTFS -Prehrávanie filmov v AVI, MKV -Prezeranie fotografií JPEG a MP3 -Vstavaný súborový manažér -Digitálny výstup HDMI s 1080p -Režim "Duálny displej" cez RF out, alebo AV out -Ethernet port -Aktualizácie softvéru cez USB -Maximálny komfort a rýchlosť práce prijímača -Plná podpora slovenčiny Medzi ďalšie prednosti patrí možnosť zapojenia dvoch TV súčasne (samozrejme na oboch TV sa pozerá to isté), jeden TV môžete pripojiť cez HDMI výstup a druhý cez AV OUT výstup, pomocou káblu jack/cinch (nie je v balení), alebo ak Váš TV neobsahuje ani cinch ani Scart vstup, tak cez RF out výstup prijímača.
DENON DRM-700A Stereo Cassette Deck/Dolby HX PRO B-C/3HEAD
Předmětem prodeje je vysoký model kazetového magnetofonu od světového lídra značky Denon. Slušná výbava například Dolby HX PRO, Dolby NR B-C, MPX filter, CD Synchro, autodetekce výběru pásky (type I-II-IV), 3 hlavy, tape monitoring. Dálkové ovládání lze použít od zesilovače ne receiveru pokud deck propojíte příslušným kabelem. Technický stav zařízení je po výměně řemínků, demagnetizaci, promazání klíčových součástí a v plně funkčním stavu. Vizuální stav s známkami používání viz foto. Součástí prodeje příslušenství na foto. UŽIVATELSKÝ A SERVISNÍ MANUÁL KE STAŽENÍ ZDE: Pro tuzemské zájemce dobírka možná po obdržení zálohy 500kč na můj účet předem. K zařízení připočítejte poštovné cca 180-230kč dle váhy, upřesníme. Zahraniční zájemci: Preferuji platbu předem na účet, poté balíček s registračním číslem. Cena zásilky na slovensko o hnotnosti do 12kg=15€/na dobírku 20€ s zálohou 20€. 20kg=20€/na dobírku 25€ s zálohou 20€. O přepravu se postará společnost DPD.