inzerce, prodej, prodám, bazar

Designove umyvadlo Jacuzzi a baterie Ideal Standard

Kategorie: Koupelny

Designove umyvadlo Jacuzzi - puvodni porizovaci cena pres 15000 Kč, u vypuste je prasklá keramická krytka a baterie Ideal Standard designovy model Venice Vessel, u které je nutná oprava - pravděpodobně výměna kartuše, velmi vysoká pořizovací cena 17500 Kč.
Uvedená cena za vše.
Osobní odběr na Praze 8 - Palmovka anebo po dohodě zašlu.

Designove umyvadlo Jacuzzi a  baterie Ideal Standard
Podobné inzeráty
Skříńka pod umyvadlo Ideal standart nová zabalená nova cena
Koupelnová skříňka pod umyvadlo Ideal Standard Connect Air 43x40,2x40 cm bílá lesk/bílá mat E0842B2 Koukni prosím i další mé inzeráty a pokud se Ti nic nehodí, tak mě to mrzí. :-)
Skříňka s keramickým umyvadlem Ideal Standard Moments
Skříňka s keramickým umyvadlem, zrcadlem s osvětlením Ideal Standard Tonic I.Standard umyvadlo 75cm keramika bílé, Umyvadlový odtok Clou Systém skříňka pod umyvadlo s výsuvným šuplíkem čelo sklo bloom tiché dovírání, Zrcadlo s integrovanou poličkou, ( ohýbaná zrcadlovina ) osvětlením a výpínačem Cena se slevou 70% - 16.000,- Kč ( nové, nepoužité z výstavky, baterie není součástí)
Skříňka, umyvadlo, zrcadlo a baterie Ideal Standard Tonic
Skříňka s keramickým umyvadlem, zrcadlem s osvětlením a baterii Ideal Standard Tonic I.Standard umyvátko 50x27cm hl.15,5cm keramika bílé, umyvadlový odtok neuzavíratelný chrom, Skříňka pod umývátko dvířková L/P dub dýha z pravého dřeva, Zrcadlo s integrovanou baterii, poličkou, osvětlením a výpínačem - 7.000,- Kč
Nové umyvadlo 45cm IDEAL STANDARD 10 kusů
Prodám umyvadlo Ideal Standard. Šíře 45cm Úplně nové, nikdy nepoužité. K dispozici 10 kusů. cena uvedena za kus.
umyvadlo Ideal Standard 60cm
Naprosto nové a dosud nepoužívané umyvadlo Ideal Standard, rozměry dle výkresu. Praha 6. Není možné zasílat, pouze osobně. K prodeji 4ks.
Umyvadla a umývátko Ideal Standard Connect Air Arc
Prodám sadu dvou designových umyvadel Ideal Standard Connect Air Arc 60x46 cm a jednoho umývátka 40x35 cm se středovým otvorem na baterii. Umyvadla jsou nová a jakkoli nepoškozená, jen byla jednou namontovaná (výměna v novostavbě). Možno i jednotlivě za 1200 Kč/umyvadlo a 700 Kč/umývátko. Umyvadla je možné si vyzvednout na Praze 5 Stodůlkách, případně je mohu po Praze dovézt.