inzerce, prodej, prodám, bazar

DEŠTNÍK S BOČNICÍ 2,5M

Kategorie: Rybaření

Rybářský deštník s bočnicí z 210D materiálu. Švy jsou podlepené, po obvodu vrchlíku jsou čtyři očka k ukotvení, deštník je dodáván se čtyřmi stavitelnými provazy a kolíky. Vrchlík lze naklopit pomocí kovového kloubu, žebra jsou z ocelových drátů 1,25m dlouhých, eloxovaných černou barvou. Středová tyč je teleskopická s novým, velmi spolehlivým adaptérem, který vnitřní trubku svírá po celém obvodě. Průměr rozloženého deštníku je 200 cm, výška bočnice 140 cm. Transportní délka je 1,35 m, váha 3,3 kg. Deštník je dodáván v přepravním obalu.

Doprava - dobírka - PPL
DEŠTNÍK S BOČNICÍ 2,5M
Podobné inzeráty
SURETTI DEŠTNÍK S BOČNICÍ FULL COVER 2MAN 3,2M
Deštník s bočnicí Full Cover s vrchlíkem ve tvaru čtverce. Švy jsou podlepené, po obvodu vrchlíku jsou čtyři očka k ukotvení, deštník je dodáván se čtyřmi stavitelnými provazy a kolíky. Deštník lze naklápět pomocí kovového CNC kloubu. Žebra jsou z ocelových drátů 1,6 m dlouhých, eloxovaných černou barvou. Středová tyč je teleskopická s novým, velmi spolehlivým adaptérem, který vnitřní trubku svírá po celém obvodě. Rozměr stran rozloženého deštníku je 2.2 x2.2 m, výška bočnice 140cm. Do vnitřního prostoru lze s přehledem umístit dvě lehátka standartních rozměrů. Vchodové dveře mají slídové okno a lze je srolovat. Při koupi setu tyčí 5104001ES lze demontovat středovou tyč a tím získat více místa. Transportní délka je 1,58 m, váha 5,1 kg. Deštník je dodáván v přepravním obalu. Doprava - dobírka - PPL v ceně 200 Kč.
Deštník
Prodám nový,maskáčový deštník s celoobvodovou bočnicí -vyroben z vícevrstvého,vodě odolného,impregnovaného materiálu -podlepené,kvalitní švy -spolehlivá konstrukce -jednoduché postavení i složení -praktický a snadný transport -možno využít i odděleně,buď jako samostatný deštník,nebo deštník-stan -po rozložení místo pro 2 osoby a jejich křesla -k dispozici 3 slídová,prosvětlující okénka -v odpínací části bočnice je vstup o rozměru 140/70cm -nastavitelný kloub v horní části středové tyče deštníku -průměr po obvodu 2,5m -výška cca 2m -šířka cca 2m -váha 3,3kg(včetně přepravního obalu) -transportní délka 138cm Možnost závozu,nebo zaslání na dobírku(včetně dokladu o koupi)za jednotnou cenu cca 240kč(levněji to opravdu nevyjde)popř.osobní odběr. KONTAKT
DEŠTNÍK nový
Prodám nový rybářský deštník s celoobvodovou bočnicí -vyroben z vícevrstvého,pogumovaného,vodě odolného,materiálu -podlepené,kvalitní švy -spolehlivá konstrukce -jednoduché postavení i složení -praktický a snadný transport -možno využít i odděleně,buď jako samostatný deštník,nebo deštník-stan -po rozložení místo pro 2 osoby a jejich křesla -k dispozici odpínací okénko 40/60 cm -v odpínací části bočnice je vstup o rozměru 140/70cm -nastavitelný kloub v horní části středové tyče deštníku -průměr po obvodu 2,5m -výška cca 2m -šířka cca 2m -váha 3,3kg(včetně přepravního obalu) -transportní délka 138cm Možnost závozu,nebo zaslání na dobírku(včetně dokladu o koupi)za jednotnou cenu cca 240kč(levněji to opravdu nevyjde)popř.osobní odběr. KONTAKT
Deštník 2,5m s bočnicí - FULL COVER SQUARE CAMO
Prodám NOVÝ, NEPOUŽITÝ deštník, plně uzavíratelný bočnicí (GIANTS FISHING FULL COVER SQUARE CAMO UMBRELLA 250CM). Původní cena 2900,-Kč. Převzetí v Olomouci, nebo zaslání službou ÚSPORNÝ BALÍK(DPD).
Rybářský deštník
Prodám nevyužívaný rybářský deštník Suretti 2,5 m , materiál je 210D . Deštník je jako nový , k deštníku koupená nová tyč na ukotvení z nerezu .
Kaprařské pruty s navijáky + bivak, lehátka a signalizátory
Prodám dva kaprařské pruty Giants Fishing Distant Carp MX50 3,6m, 3.00lb s navijáky téže značky SPARK TR 6000, sadu 4 ks signalizátorů DELPHIN OPTIMO s příposlechem ( ), 2 ks lehátka Thunder 8Leg ( ) a bivak Thunder 2 man Chyť a pusť ( Prodávám jako komplet, od novoty bylo se mnou dané vybavení na čtyřech výpravách. Přidám pouzdro na pruty s podběrákem, stojan na dva pruty, velký deštník/ slunečník s bočnicí a další vybavení. Upřednostňuji osobní odběr.