inzerce, prodej, prodám, bazar

Detske vajicko

Kategorie: Chodítka a hopsadla

Prodam detske vajicko. Cena 100 Kc. Osobni odber
Detske vajicko
Podobné inzeráty
ZOPA Dětské chodítko Moby 3v1 Brilliant Blue (zánovní)
Dobrý den, prodám dětské chodítko, které bylo pouze párkrát použito (max 5x) a od té doby uschováno. Stáří přibližně 2 roky. Otáčecí sedátko – plní úlohu zábavního centra, kdy děťátko zabaví barevná hrazdička na zadní straně chodítka Po výměně hrazdičky za madlo ho využijete jako postrkovadlo Funkce uzamčeného sedátka – slouží jako klasické chodítko Snadné ovládání Podle růstu dítěte se nastavují 3 různé výškové polohy Jednoduše skládací rám – umožňuje snadné skladování Určené pro samostatně sedící děti od 6 do 18 měsíců Vyhovuje bezpečnostní normě EN1273:2005 Kupní cena: 1590 Kč Odkaz na Pouze osobní odběr (Příšovice), nebo po dohodě možnost (Liberec, Mladá Boleslav, Brandýs nad Labem)
Nové dětské elektrické hasičské auto, nosnost 25kg
Prodám nové dětské elektrické autíčko. Pouze rozbalené, nikdy nejeté. Dětské elektrické auto EVO potěší zajisté každého malého hasiče. Stačí zmáčknout pedál a vydat se na výlet. Autíčko je vhodné pro děti již od dvou let. Kromě samotné jízdy se mohou těšit na další ovládací prvky jak světelné i zvukové. Auto obsahuje užitečné odkládací přihrádky a odnímatelné žebříky. Auto je vybaveno pohonem vpřed i vzad. Disponuje také možností zrychlení. Děti ocení blikající světla i stupačky s pedálem. Podvodní cena 4 200 Kč Nyní pouze 2 290 Kč Osobní předání v Olomouci, nebo po platbě předem + poštovné je možno i zaslat (v originální krabici).
Dvojkočár Thule Sleek černý TOP stav
Prodám skvělý černý Thule sleek v TOP stavu s bohatým příslušenstvím: Kočárek lze snadno předělat z klasického kočárku na dvojkočárek pro dvě dítka. ⚫️ 1x Hluboká korba ⚫️ sportovní sezení 2x ⚫️ adaptéry na vajíčko Cybex aj. ⚫️ Držáky na sváču “Snack tray” 2x ⚫️ ”Mesh cover” na oba sporťáky ⚫️ malá taštička na rukojeť 1x ⚫️ velká originál přebalovací taška 1x ⚫️ přebalovací podložka ⚫️ adaptéry na připevnění variant kočárku 2x ⚫️ Thule Glider Board 1x ⚫️ Thule pláštěnka 1x Kočárek je v TOP stavu. Vymydlený, opečovávaný, umyté kola, vše skoro jak nové. Možnost odvézt - Brno a okolí. K podívání, ale Břeclav a okolí. Velmi ráda se domluvím. Nový s těmito všemi doplňky stojí 44tis.
hopsadlo konik pony růžový
Krásný. Již nevyužíváme, posíláme dál .) Prodávám i dvojkombinaci mondo expander kočárek, nebo lze i trojkombinace s adaptérem na nádherné vajíčko maxi cosi, cestovní postýlku plus matraci zdarma, kojící polštář s náhradním povlakem,plyšový medvídek 100 cm top stav, hrací podložky pro miminka a jiné. Prosím nahlídněte do mých inzercí, průběžně doplnuji inzerci. Děkuji Možnost předání v Uherském Hradišti po domluvě ,)
Dětské chodítko Woody
Dětské dřevěné multifunkční chodítko na kolečkách. Na chodítku děti naleznou počítadlo, soustavu otočných koleček, xylofon nebo vkládání tvarů. Chodítko je i víceúčelová pomůcka: chodítko - rozvoj hrubé motoriky. xylofon - rozvoj jemné motoriky a smyslového vnímání. otočná zvířátka - rozvoj logiky a jemné motoriky. Dítě má za úkol přiřadit zvířátkům správná těla, hlavy i nohy. posouvací kolečko - rozvoj logiky a jemné motoriky. soustava otočných koleček - roztočením jednoho kolečka uvede dítě do pohybu celý systém koleček. počítadlo - rozvoj jemné motoriky, logiky a základních matematických představ vkládání tvarů - rozvoj logiky a jemné motoriky.
Dětské hrající edukační chodítko Baby Mix modré
- krásné, barevné dětské hrající edukační chodítko Baby Mix ve veselých barvách se čtyřmi kolečky - pomáhá se stabilitou při chůzi a zároveň přináší dítěti svět her - chodítko má telefón, který hraje různe melodie - dále má krásnou barevnou kytaru, ktérá vydáva zvuky charakteristické pro kytaru - chrastítka, otáčejíci se ozubené kolečka, geometrické tvary, které svítí a hrají melodie a barevná tlačítka se zvuky - celou tabuli s hračkami lze z chodítka demontovat - vyrobeno z kvalitního plastového materiálu - rozměr: výška cca 45-48 cm - baterie nejsou součástí balení ( 2x AA LR6) - určeno pro děti od 12 měsíců Pouze platba předem na účet. Cena dopravy Dpd 99 Kč. Nebo osobní odběr