inzerce, prodej, prodám, bazar

Diabolky JSB Exact NOVÉ 4,5mm

Kategorie: Myslivost, lov

Úplně nové, originál zabalené diabolky JSB Exact 4,5mm

JSB Express Diabolo 2x
JSB Diabolo 1x

Cena za jedu krabičku 299,-
Diabolky JSB Exact NOVÉ 4,5mm
Podobné inzeráty
Diabolky 4,5 JSB SIMPLY (terčova strelba)
Mam na predaj tieto diabolky JSB SIMPLY 4,5mm Hlavička diabolky je plochá a teda vhodná na presnú terčovú streľbu Jedna sa o tažšiu diabolku Obsah balenia 500ks POZRI VSETKY MOJE INZERATY !!!! INZERAT PLATNY DO ZMAZANIA !!!
Diabolky 4,5 JSB MATCH (športova strelba)
Mam na predaj tieto velmi presne diabolky znacky JSB MATCH 4,5mm Hlavička diabolky je plochá a teda vhodná na presnú terčovú streľbu Jedna sa o tažšiu diabolku Obsah balenia 500ks POZRI VSETKY MOJE INZERATY !!!! INZERAT PLATNY DO ZMAZANIA !!!
Větrovka CZ200s 4,5mm Česká Zbrojovka
Prodám větrovku CZ200s s bohatým příslušenstvím. Větrovka je v originálním stavu bez úprav, velice zachovalá a málo střílená. Stříleno jen JSB Exact. Mám k ní originální papíry, potápěčskou bombu která je naplněná ještě asi na 250bar(má propadlou tlakovou zkoušku, takže ji přidám k setu ZDARMA), ruční pumpu, hadice, těsnění, spojky, rotační desetiranný zásobník AirArms, tlumič, 2 krabičky diabolek JSB Exact 4,5mm, kopie puškohledu Leupold MK4, nástřel drží, má korekci paralaxy a podsvícení. Vážnému zájemci sdělím více informací a fotek. Používaná jen pár dní během léta. Nemám pro ni využití, proto prodávám. Jen osobní předání - Vyšší Brod.
Vzduchovka SIG SAUER MCX FDE 4,5MM
Prodám CO2 poloautomatickou vzduchovku Sig Sauer MCX FDE ráže 4.5mm. Výkon:7.5J Kapacita zásobníku 30 diabolek Úsťová rychlost:180m/s Diabolky se vkládají do nábojového pásu, ktéry je uložen v zásobníku. Zbraň je téměř nepoužívaná, skoro jako nová. Mám jí již 4 roky. Za tu dobu vystříleno cca 600 až 700 diabolek Ke zbrani je spousta doplňků jako je: Sklopná a výškově nastavitelná dvojnožka.Podsvícený puškohled značky Theta optics s přiblížením 2,5-10x40. Taktický laserový zaměřovač. Taktická svítilna Swiss arms. Redukční šroubení na menší CO2 bombičky.(menší 12g CO2. Větší 88g CO2) Ke vzduchovce také přidám 27kusů malých CO2 bombiček a jednu velkou, dále také 5 krabiček diabolek (2x JSB Hádes a 3x JSB Exact).Cestovní obal v pískové barvě na pušku a příslušenství. Kartáčovou sadu pro čištění hlavně. Originální mířidla a krabici + veškeré příslušenství k doplňkům (napájecí kabely atd). Pořizovací cena vzduchovky i s doplňky mě tenkrát vyšla cca na 14500kč Prodám za 9000kč při slušném a ochotném jednání sleva.
Vzduchovka B3 4,5 mm nebo 5,5 mm set s puškohledem
Vzduchovka B3 je výkonná pružinová vzduchovka vhodná pro úplné začátečníky i středně pokročilé střelce. Aby si každý přišel na své, nabízíme ji ve dvou variantách 4,5 i 5,5 mm. Vzduchovka B3 je vybavena výraznými světlovodnými mířidly a muškou, které využijete především při střelbě za šera. Natahování této vzduchovky se provádí pákou pod hlavní, což vylučuje opotřebení hlavně oproti lámacím vzduchovkám, kde dochází k postupnému uvolňování a natažení hlavně a tím pádem k postupné ztrátě přesnosti. Hlaveň vzduchovky má drážkovaný vývrt,což zvyšuje její přesnost. Jako střelivo se používají pouze olověné diabolky či broky příslušné ráže 4,5 nebo 5,5 mm. Ocelové broky nepoužívejte, poškodí drážky vývrtu a vzduchovka tak ztratí přesnost vlivem mechanického poškození. Parametry: Ráže: 4,5 mm,5,5mm Délka: 103,5cm Úsťová rychlost diabolky: 200 m/s = km/h Hmotnost: 3,3 kg Rybina (drážky pro upevnění puškohledu, kolimátoru atd.): 11 mm Účinný dostřel max.: 30 m Celkový dostřel max.: 340 m Natahování: pákou pod hlavní Diabolek v zásobníku: 1 Střelný mechanismus: pružina + píst Vývrt hlavně: drážkovaný Pažba: dřevo Pojistka: manuální Mířidla: světlovodná Příslušenství: Puškohled 4 x 20: čtyřnásobné přiblížení, 20 mm průměr skleněné čočky, 11 mm montáž Diabolky: většinou dodáváme léty prověřené české diabolky Standard pro jejich přesnost Terče: papírové terče pro vzduchovky 10 x 10 cm. Balení: 1x vzduchovka B3 1x puškohled 4 x 20 1x krabička diabolek 10x terče 1x český návod pro vzduchovku 1x český návod pro puškohled Určeno pro sportovní účely a pouze pro osoby starší 18 let, které jsou svéprávné ve smyslu občanského zákoníku.
Exact MONSTER Diabolo 4,5mm
Predam tieto velmi kvalitne diabolky EXACT MONSTER v kalibri 4,5mm Su navrhnute na velke dialky svojim tvarom a vahou Vhodne aj na sportovu strelbu na terc hlavne na väcsie vzdialenosti Jedna sa o tazku strelu Obsah balenia : 400ks POZRI VSETKY INZERATY !!! INZERAT PLATNY DO ZMAZANIA !!!!