inzerce, prodej, prodám, bazar

Digi kompakt fotoaparát Sony DSC-HX350

Kategorie: Digitální fotoaparáty

Prodám digi kompakt Sony DSC-HX350. Plně funkční. Pěkný stav.

Špičkový ultrazoom s 21,1 MPix snímačem Exmor R, objektivem Carl Zeiss s 50× přiblížením a výkonným optickým stabilizátorem. Záznam Full HD videa a rozsáhlé ovládací prvky pro snadné a přesné ovládání.

Rozlišení: 21,1 Mpx

Optický zoom: 50 x

Světelnost objektivu - nejkratší ohnisko (F): 2,8

Velikost displeje: 3 "

Rozlišení videa: Full HD (1920×1080)

Digi kompakt fotoaparát Sony DSC-HX350
Podobné inzeráty
Sony DSC-HX350 Ultra Zoom
Prodám digitální fotoaparát SONY HX350 Ultra Zoom, 20,4 Mpx s optickým zoomem - 50x, výklopný LCD display - 7,5cm, kvalitní objektiv Carl Zeiss® Vario-Sonnar® T, možnost točit Full HD videa. Fotoaparát je jako nový, bez jakýchkoliv škrábanců v plně funkčním stavu. Zdarma přidám paměťovou SD kartu o kapacitě 16 GB a fotobrašnu. Původní cena 12.290 KČ Odkaz pro zhlédnutí veškerých parametrů:
SONY Cyber-Shot DSC-RX100 M2 20,2 MPixFull HDVWi-Fi/NFC
Kompaktní digitální fotoaparát SONY Cyber-Shot DSC-RX100 M2 (2. generace) Následovník modelu, který si svými vlastnostmi získal srdce mnohého fotografa, pokračuje v tradici inovace a kromě výklopného displeje a sáněk pro externí příslušenství přináší i podporu bezdrátového sdílení dat prostřednictvím Wi-Fi a NFC. I nadále je fotoaparát Sony Cyber-shot™ RX100 II ideálním pro každého, kdo je neustále v pohybu a přitom chce pořizovat snímky i videa ve vysoké kvalitě. Sony CyberShot DSC-RX100 II s výklopným LCD, multifunkční paticí i Wi-Fi konektivitou Snímač Exmor™ CMOS velikosti 1" (13,2 x 8,8 mm) s rozlišením 20,2 efektivních megapixelů Rozsah ISO 125-6400 (v rozšíření až 25 600) Jedná se o používaný stroj ve velmi dobrém stavu. (viz originál foto dole) Technicky funguje bez vady. Součástí aukce je: kamera, battery, nabíječka, USB... Vše v originál krabici.
Sony Cyber-Shot DSC-RX100III
- pokročilý fotoaparát Sony RX100 III se snímačem typu 1.0 - třetí generace modelu RX100 - optika Carl Zeiss - 1" snímač CMOS Exmor R - malé rozměry, kovové tělo, světelnost F1,8 , WiFi propojení s telefonem přes mobilní aplikaci Sony - polohovatelný displej sklopný nahoru i dolů - vestavěný hledáček OLED s vrstvou ZEISS - více info: - přikoupený originální grip od Sony pro lepší držení Možnost osobního předání na Praze 5 (Barrandově) či zaslání po úhradě.
SONY Cyber-shot DSC-RX10
Super výkonný fotoaparát SONY Cyber-shot DSC-RX10 je kombinací toho nejlepšího z kategorie EVF ultrazoomových fotoaparátů (velikost, rozsah zoomu) a digitální zrcadlovky (větší snímač, kreativní ovládání). Disponuje širokorozsahovým objektivem Vario-Sonnar® T* 24–200 mm (8,3x optický zoom) s clonou F2,8, která vám zajistí takovou kvalitu obrazu, jakou byste očekávali od výměnných objektivů digitální zrcadlovky. Oproti objektivu, který je určen na zrcadlovky a má stejný rozsah a světelnost, má objektiv, potažmo i celý fotoaparát výhodu malé velikosti, která je na úrovni běžných EVF ultrazoomů. Snímač má velikost 1,0" a tudíž stejnou jako oblíbený model Sony RX100 a je tedy cca 4x větší, než se používá na běžných EVF ultrazoomových fotoaparátech. Součástí prodeje je vše co je na fotkách. Tedy: Napájecí kabel k fotoaparátu, extra nabíječka na baterii, náhradní baterie, sluneční clona, brašna na fotoaparát, manuál k obsluze + foťák vám přijde v origo. krabici SONY Email: otakarhrbac@
Kompakt Panasonic Lumix DMC LF1
Prodám fotoaparát Panasonic Lumix DMC-LF1. Jde o malý a lehký digitální kompakt s větším rozsahem zoomu (7,1x zoom). Fotoaparát disponuje několika pokročilými funkcemi, jde o tzv. profi-kompakt. Prodávám s příslušenstvím zobrazeném na fotografii (pouzdro, nabíječka s USB kabelem, baterie). Nechci nespokojeného zájemce, proto uvádím, že fotoaparát není ve 100% kondici, nicméně níže uvedené problémy nevadí běžnému použití: 1) Krycí povrch displeje disponuje několika vlasovými škrábanci a lehkou změnou barvy. Při rozsvíceném displeji nic z toho není vidět. 2) Velmi vzácně se automaticky zapne hledáček (a vypne se displej). Stačí jen přepnout zpět (přepínání displej-hledáček je manuální). 3) Páčka zoomu má slabší citlivost, přesto zoom pomocí páčky stále funguje. Dále je možné zoomovat výběrem ohnisek na kolečku kolem objektivu, pak je vše v naprostém pořádku. Uvedená cena je bez poštovného (+200 Kč). S důvěryhodným zájemcem je možné se dohodnout na osobním předání v Praze (poštovné se neplatí).
Sony Cyber-shot DSC-S650 + paměť. karta 2GB
Prodám funkční digitální fotoaparát Sony Cyber-shot DSC-S650 Prodávám viz foto- fotoaparát, kabel a SD kartu 2GB. U foťáku chybí pouze gumová krytka na usb, ale nemá vliv na funkčnost. DOPRAVNÉ: PPL parcel shop - 75 Kč Zásilkovna - vyzvednutí na pobočce-výdejní místo Platba předem 85 Kč. Dobírka - nutno uhradit 110 Kč předem a při vyzvednutí zaplatíte cenu zboží. Možnost zaslat na SK! V případě VÁŽNÉHO ZÁJMU, mě prosím kontaktujte pomocí formuláře u inzerátu. Telefoní číslo jsem zrušil! Podívejte se i na mé další inzeráty a ušetříte na dopravném! !INZERÁT PLATÍ DOKUD NENÍ SMAZÁN!