inzerce, prodej, prodám, bazar

Digitální fotoaparát zn. AGFA PHOTO Snsor 500-D

Kategorie: Digitální fotoaparáty

Prodáme nový, nepoužívaný digitální fotoaparát zn. AGFA PHOTO Sensor 500-D. 3,0 megapixelů CMOS, maximální rozlišení obrazu 2592 x 1944, 4 x digitální zoom, LCD TFT displej 2,0¨ , funkce pro záznam videa a webové kamery, 32 MB vnitřní paměti, kompatibilní s kartami SD. V případě zájmu volejte Po-Pá 07.00-15.30 hod., možnost zaslání českou poštou. FOTO je pouze ilustrativní !
Digitální fotoaparát zn. AGFA PHOTO  Snsor 500-D
Podobné inzeráty
Panasonic digitální fotoaparát DMC-F3
Prodám digitální fotoaparát Panasonic. Ma veškeré příslušenství. Nabíjecí baterie je uvnitř fotoaparátu. Součástí balení je: - fotoaparát Panasonic - kabel na přenos dat - nabíječka na baterku - taštička na fotoaparát SD karta není součástí balení. Fotoaparát funguje, jen je na displeji vpravo nahoře černé kolečko. Na fotky to ale nemá vliv.
predam  videotechniku
Fotoaparát LUMIX GH5 Digitálny snímač Live MOS 20,3 megapixla 4K/60p - nahrávanie videa 6K PHOTO a 4K PHOTO - 6K 30 snímok za sekundu, 4K 60 snímok za sekundu až 180 FPS pri Full HD Fotoaparát s dokonalým rozlíšením 20,3 MP + prislušenstvo. Dobry techn. stav. Techikka nevyuživana pre zdravotneee prekažky. Ponuknite cenu.
Digitální fotoaparát Canon Ixus 185 - 20Mpx
Prodám tento velmi malý, lehký (120g) a stylový digitální fotoaparát. Vše v původním balení, je jako nový, plně funkční, párkrát použitý jako druhý fotoaparát, nyní nevyužito. Představuje ideální kompaktní fotoaparát, který překvapí obrazovou kvalitou, a přitom ho můžete mít neustále při sobě. Má univerzální zoom, pořizuje snadno a zábavně snímky a filmy HD ve skvělé kvalitě. Ovládání je jednoduché a menu v mnoha jazycích včetně češtiny, takže obsluhu zvládne každý. • 20MPx snímač CCD • integrovaný objektiv 28–224 mm se světelností f/3.2-6.9 • 8× optický zoom a 16× ZoomPlus • HD video (p) • digitální stabilizace • micro USB • 2,7" LCD displej • hmotnost 120 g • rozměry 95,2 × 54,3 × 22,1 mm Původní cena 4600kč. Předání osobně, nebo zašlu Zásilkovnou/poštou.
Fotoaparat Fujifilm Instax Mini 11 SkyBlue - modry
Nabízím k prodeji nový, pouze rozbalený fotoaparát Fujifilm Instax Mini v barvě Sky - Blue - modrý. Fotoaparát je v perfektním stavu, bez jakýchkoliv známek používání, opravdu byl jen rozbalen za účelem nafocení. Jedná se o dárek k nové televizi. K dsipozici jsou 2 kusy. Součástí je originální krabice, manuály, samolepky, fotoaparát, šňůrka na fotoaparát, a 2x AA baterie. Popis výrobce : Instantní fotoaparát vestavěný blesk a selfie zrcátko, bez paměťové karty, bez stabilizace, typ napájení 2× AA, minimální čas závěrky 1/250 s, maximální čas závěrky 2 s, barva modrá, hmotnost 293 g Preferuji osobní předání, po dohodě možné zaslání. Pište prosím pouze mail, tel. vypnutý z důvodu otravování ve 2 ráno
Fotoaparat Fujifilm Instax Mini 11 Lilac Purple
Nabízím k prodeji nový, pouze rozbalený fotoaparát Fujifilm Instax Mini v barvě Lilac- Purple - fialový, purpurový. Fotoaparát je v perfektním stavu, bez jakýchkoliv známek používání, opravdu byl jen rozbalen za účelem nafocení. Jedná se o dárek k nové televizi. K dsipozici jsou 2 kusy. Součástí je originální krabice, manuály, samolepky, fotoaparát, šňůrka na fotoaparát, a 2x AA baterie. Popis výrobce : Instantní fotoaparát vestavěný blesk a selfie zrcátko, bez paměťové karty, bez stabilizace, typ napájení 2× AA, minimální čas závěrky 1/250 s, maximální čas závěrky 2 s, barva fialová, hmotnost 293 g Preferuji osobní předání, po dohodě možné zaslání. Pište prosím pouze mail, tel. vypnutý z důvodu otravování ve 2 ráno
Fotoaparát BENQ - GH600. Popruh a pouzdro.
Prodám tento digitální fotoaparát BENQ - GH600. Starší typ, ale pořád funkční, s pěknými fotkami. Digitální fotoaparát - CCD 16 Mpx, 21x zoom, 3" LCD, SDXC Kromě statických fotografií umožňuje fotoaparát také natáčení videa v rozlišení 1280 x bodů. Odeslání PPL (110kč), Zásilkovna (79kč)