inzerce, prodej, prodám, bazar

Digitální fotoaparáty

Kategorie: Digitální fotoaparáty

Digitální fotoaparát zn. Sony s kabelama, ale bez nab.stanice.
Digitální fotoaparát zn. Olympus s nabíječkou, ale bez propojovacího kabelu.
Oba funkční. Nejlépe oba dva naráz.
Digitální fotoaparáty
Podobné inzeráty
PANASONIC Lumix DC-TZ200 (stříbrný) s příslušenstvím
Fotoaparát v bezvadném stavu, zakoupen 4/2019, nový objektiv 6/2022 (záruka na objektiv 2 roky). Recenze např.: Původní balení kompletní, tj. vč. nabíječky, nabíjecího kabelu. Navíc: náhradní baterie, SD karta 4 GB, pouzdro Vanguard s popruhem na rameno/krk i poutkem na opasek. Osobní předání v centru Prahy nebo v Českém Brodě.
Digitální fotoaparáty a příslušenství
Digitální fotoaparáty 1x Canon PoverShot G1 PC 1004 1x Canon PoverShot S50 PC 1048 1x Nikon Coolpix S8200 příslušenství - nabíječky baterie kabely viz foto Vše provozuschopné Prodej - osobní převzetí nebo na dobírku Cena je za vše
Digitální fotoaparáty pro sběratele
Dobrý den nabízím k prodeji Digitální fotoaparáty pro sběratele, většina z nich před osmi lety byla funkční, do tet leželi na pudě (nezkoušeno). Cenu prosím nabídněte.
Digitální stěna Leaf Aptus 22 Mamiya, Phase One
Prodám digitální stěnu Digitální stěna Leaf Aptus 22 pro Mamiya, Phase One.Plně funkčí, bez vad s nabíječkou a náhradní baterií. Přidám i compact flash karty. Špičkové podání barev, zvlášť pleťovky. Leaf Aptus 22 je špičková profesionální digitální zadní stěna pro fotoaparáty středního formátu. Tato verze je navržena pro montáž na těla fotoaparátů řady Mamiya 645AF a Phase One. 16 bitové zpracování obrazu, které dokáže zachytit tisíce odstínů šedi a miliony barev více než běžné 12 bitové nebo 14 bitové kamery. Se snímačem dvakrát větším než 35mm formát může fotograf Aptus 22 využít špičkovou optiku dostupnou pro střední formát. Ve spojení s legendárními objektivy 645 od Mamiya Sekor, PhaseOne a Schneider Kreuznach dostanete ten nejlepší kontrast, barvy a kresbu.
Canon 5D MKII / 6D / 7D
Dobrý den, nabízím k prodeji použité digitální zrcadlovky značky Canon (pouze těla bez objektivu). K prodeji jsou tyto modely: Canon 5D Mark II (k dispozici 12 ks), Cena: 8 000 Kč/ks - počet expozic na závěrce: 120 000 Canon 6D (k dispozici 3 ks), Cena: 8 000 Kč - počet expozic na závěrce: 99 000 Canon 7D (k dispozici 3 ks), Cena: 5 000 Kč - počet expozic na závěrce: 100 000 Možnost dohody na množstevní slevě. Fotoaparáty byly po celou dobu své životnosti na stativu v ateliéru. Nikdy se s nimi nefotografovalo v exteriéru, nebyly nikam přenášeny, minimální manipulace. K fotoaparátům není žádné příslušenství pouze Power adapter/baterie viz níže. - Power Adapter ACK-E6 (9ks), nabíječka na baterku (8ks), Baterie LP-E6 (4ks) - lze nakombinovat dle dohody/preference. Fotoaparaty byly pouzivany pouze na Power Adapterech, tedy stav Baterii je 100%. Nelze prodat na fakturu, odečet DPH neni mozny, platba pouze v hotovosti. Důvod prodeje: již nepoužívaná technika nahrazená novější. Jákekoliv dotazy rád zodpovím po e-mailu: michal.sipka@ Ideální je osobní odběr (Praha 5 - Zličín) nebo dle dohody.