inzerce, prodej, prodám, bazar

Digitální krevní tlakoměr značky Hartmann

Kategorie: Ostatní

Nabízím digitální tlakoměr na měření krevního tlaku na zápěstí. Napájení čtyři tužkové baterie. Tlakoměr je vyzkoušený,bezporuchový.Zájemci volejte nebo pište na email ilja3000@ Po dohodě možnost dovozu.
Digitální krevní tlakoměr značky Hartmann
Podobné inzeráty
Teakový jídelní stůl a židle na terasu (Sophie Hartmann)
Prodám terasový set - Sophie Hartmann pevný jídelní stůl (délka 170 x šířka 100 x výška 76cm) + 4 jídelní židle Sophie Organic Hartmann s teakovou podnoží a z vysoce kvalitního plastu (nosnost 120kg). 2 roky staré. Každoročně natřeno teak olejem. Po ošetření olejem vypadá skvěle. Cena celkem 14.900 Kč (cena nového setu je cca 35 tis). Pomohu s odvozem. Volejte nebo SMS.
Tlakoměr ruský
Prodám ruský tlakoměr, funkční v originálním obalu i s příručkou.Tlakoměr je na klasické tužkové baterie.Osobní předání Praha-chuchle nebo zaslání na adresu.
Digitální tlakoměr zápěstní
Prodam digitální tlakoměr zápěstní, funkcni, jen osobni odber.
Inkontinenční kalhotky Hartmann, velikost L, 6 kapek
Prodám nerozbalený balík obsahující 14 ks inkontinenčních kalhotek Hartmann MoliCare Premium Mobile. Velikost L (100 až 150 cm), 6 kapek. Vhodné pro muže i ženy. Vyrobené v Německu, použitelné do září 2023. Osobní odběr v Písku.
TESTO 511 tlakoměr
digitální tlakoměr pro měření absolutního tlaku, starší ale plně funkční model, už ho nepotřebuji, napájení baterie 9V, mohu přidat nabíjecí aku 9V
Velký oválný pekáč Zepter 8 l, pr. 38 cm
PRODÁM VELKÝ OVÁLNÝ ZEPTER PEKÁČ VČ. VLOŽKY PRO VAŘENÍ V PÁŘE. OBJEM 8 LITRŮ, PR. 38 CM Pro zdravé a chutné pečení a dušení potřebujete oválný pekáč z kolekce nádobí Zepter Masterpiece. Ukázka vaření : ČÍM JE NÁDOBÍ ZEPTER TAK VÝJIMEČNÉ? Pokroková technologie spolu s krásným designem značí, že každý detail nádobí Zepter je důkladně promyšlený a vyrobený s vysokou precizností, aby vám umožnil jedinečný zážitek z vaření. Výsledkem jsou moderní a funkční nádoby pro zdravé vaření. Nádoby Zepter jsou lídrem na trhu díky těmto vlastnostem: OCHRANA ZDRAVÍ: Všechny nádoby Zepter zaručují nižší spotřebu tuků, kalorií a naopak vyšší příjem vitamínů, minerálů a bílkovin, při současném zachovaní výživných, biologických a organoleptických vlastností potravin. Lékařské výzkumy ukázaly, že nezdravá strava je v dnešní době hlavní příčinou většiny vážných chronických onemocnění (obezita, vysoký krevní tlak) OVÁL je výjimečnou pánví z kolekce nádobí Zepter Masterpiece Cookware, a to díky své jedinečné konstrukci a designu. Můžete ho používat na přípravu dušených či smažených jídel, ale hlavně pro vaření a pečení velkých porcí jídel. Neexistuje lepší způsob, jak přeměnit pár jednoduchých přísad na chutné a zdravé jídlo s minimálním obsahem tuku, s minimem stráveného času a s minimálními náklady na energie. Až vyzkoušíte Zepter pekáč, pak si budete jisti, že s vždy připravíte rychlá, úsporná, a přitom zdravá jídla. Lékařské výzkumy ukázaly, že nezdravá strava je v dnešní době hlavní příčinou většiny vážných chronických onemocnění (obezita, vysoký krevní tlak, kardiovaskulární onemocnění, cukrovka a rakovina). Nezdravá strava, připravená nesprávným způsobem a v nekvalitních nádobách, je hlavní příčinou srdečních chorob – zabijáka č. 1. Zeleninu vaříme zásadně ve vodě, jídlo smažíme při vysokých teplotách v nebezpečných přepálených tucích. Ve nádobí Zepter můžete smažit při nižších teplotách, než jak je zvykem v běžných pánvích, ve kterých se olej zahřívá na vysoké teploty. Tím, že se olej v Zepter pánvi nepřepálí, jsou jídla mnohem lehčeji stravitelná. Tak jako vždy, Zepter nabízí zdravější a především dlouhodobé řešení. Oválný pekáč Zepter je vyroben z vysoce kvalitní Zepter oceli. VYROBENO: V Itálii PRŮMĚR: 38 cm (delší strana) VHODNÉ PRO POUŽITÍ DO MYČKY: ANO Součástí je : - ZEPTER OVÁL 38 cm s poklicí + děrovaná vložka - Čistidlo na nádobí - Gourmet kuchařka s recepty a návody pro zdravé vaření - Receptář s českými recepty Ukázka vaření : Původní cena : 16.390 Kč Ovál je několikrát použitý, ale je jako nový - viz. foto ....