inzerce, prodej, prodám, bazar

Digitální vláčky H0, set Bachmann E-Z Track

Kategorie: Modelářství

Prodám kompletní sadu digitální železnice. 2 vláčky 3 vagóny, koleje, ovladač. Každý vlak se dá ovládat samostatně.


Napájecí adaptér v balení je na 110 V! takže je nutno použít nějaký vlastní, například FZ-1.
Digitální vláčky H0, set Bachmann E-Z Track
Podobné inzeráty
Elektrické vláčky Maerklin (Marklin), velikost H0 (1:87)
Elektrické vláčky nejvyšší kvality Maerklin (Marklin), velikost H0 (1:87). STAV: Jako zcela nové, neopotřebované, leželo jen v krabici, čerstvě vyzkoušeno, vše funguje. Sada 29820 Velká (mega) startovací digitální sada Dva kompletní vlaky Parní lokomotiva BR 50 DB + 4 nákladní vagony Dieselová lokomotiva V 160 DB + 3 osobní vagony Lokomotivy lze na dálku digitálně ovládat, řídit a posílat jim pokyny, lokomotivy mají digitální dekodér, světelné a (realisticky věrné) zvukové efekty, vše lze ovládat na dálku, umí se plynule rozjíždět a brzdit, s reálnými zvuky, do parní lokomotivy lze domontovat generátor páry Do osobních vagonů lze domontovat vnitřní osvětlení Sadu kolejnic (Maerklin C track) pro vytvoření velkého okruhu s s dvojitou kolejí a výhybkami Napaječ s trafem (EU 220-230V) Digitální ovladač Mobile station IDEÁLNÍ Na hraní, na ježdění, nebo do sbírky Nákupní cena byla 600 EUR. Prodám za 390 EUR nebo 9,000Kč. Osobní předání Praha.
Vláčky H0
Prodám zachovalé vláčky H0 ze sbírky: 1. Set s parní lokomotivou BR55 a 3 vagony, kompletní, plně funkční, jezdí bez problémů, plus dolepovací díly, dokumentace a originální krabice. 2. Parni lokomotiva BR55 FS, kompletní, plně funkční, jezdí bez problémů. 3. Parní lokomotiva BR89, kompletní, plně funkční, jezdí bez problémů. 4. Vagony, v dobrém stavu, kompletní, dle fotek. Na SMS nereaguju! Volat nebo psát jenom pokud máte vážný zájem o tyhle vláčky.
Vláčky, vlaky H0, TT, N, zvuková sada (staniční hlášení)
Prodám úplně novou zvukovou sadu RWS (Railway sound) pro Vaše vlaky, vláčky, modelovou železnici, kolejiště H0, TT, N. Sada obsahuje mini repro 3W, bluetooth, zesilovač, kabely, zdroj, CD 70 staničních hlášení (hlášení je možno poslat i jinou elektronickou formou), izolaci pod repro a manuál na zapojení. Máte digitál nebo analog a chcete neomezený počet staničních hlášení, vlastní hlášení na Vaše jména stanic či zastávek, chcete hlášení, kde budou různá upozornění o výlukách či průjezdu nákladního vlaku? Chcete hlášení, kde zazní jména Vašich dětí, hlášení téměř bez omezení. Sada se instaluje do jakékoliv budovy, samozřejmě nejlépe nádražní budovy. Hlášení tak nejde u digitálních lokomotiv z lokomotivy, ale přímo z nádražní budovy. Hlášení může proběhnout kdykoliv, třeba před příjezdem vlaku. K ovládání stačí jakýkoliv mobilní telefon s připojením bluetooth, počítač nebo tablet. Pokud máte analog, můžete ve stanici spustit třeba troubení vlaku či rozjezd vlaku, nahradí tak výhody a potěšení se zvukem, které má digitální železnice. Nahradí všechny zvukové moduly. Můžete si pustit třeba zvuk sirény či zvuk auta. Nahradíte tak částečně zvukovou lokomotivu bez drahého dekodéru. Jednoduchá instalace. Neváhejte, přinese Vám spoustu radosti a zábavy s Vaší železnicí.
H0 vlacek kolejnice sety
Koľajové sety H0, sú kolejnice zoskupene tak, aby ste nemuseli komplikovane prerátavať kusovky pri rozširovaní základných štartovacích setov Mehano vláčika. Väčšinou je v sete jednoduchý ovál vid set c6, ku ktorému sa prikladajú ďalšie sety napr. setc1 ho doplní o polkruh, setc2a3 o odstavne koľajisko a setc4 je samostatná 8ck s mimoúrovňovým krížením, ku ktorej je nutné kúpiť most /tiež mam/. V každom sete sú koľajnice tie čo sú vyznačene červene!! Na koľajnice pasujú všetci výrobcovia H0 lokomotíva a H0 vagóny. Kol set c1 /29€/ - Rozšírenie o polkruh s dvoma výhybkami - Možnosť urobiť aj viac polkruhov vid obr dokúpením viacerých setov Kol set c 2 /35€/ - Odstavná koľaj slepá s bočením napr. pre vagóny. Kol set c3 /25€/ - Odstavná koľaj priechodzia – vedľajšia koľaj na stanici - Pozor v krabici sú len červené vyznačene koľaje /pozor ak nemáte výhybky/ Kol set c4/32€/ - 8čka koľajníc s mimoúrovňovým krížením, ktorý vytvorí most s podperami. Most sa kupuje zvlášť /21Eur/ Kol set c 6 /24€/ - Základný ovál, nadstavba pre koľajový set c5 + 4 rovne koľaje. Väčšinou človeka rýchlo omrzí jazdiť len do kola, preto sa dokupuje koľajisko pre modelová železnica zvlášť, alebo ako sety. Kusové koľajnice mam zvlášť v inom inzeráte Koľajnice H0, výrobca Mehano, nové. Povrch poniklovaný, nehrdzavejúci. TRAFO+riadenie – ak budujete koľajisko od základu tak elektrinu vám transformuje adaptér a priložené je riadenie, ktorým sa ovláda smer a rýchlosť vlaku. Set 34,5€ur/ Do Ciech zasielam z Trencina cez zasilkovna.. 7eur s dobierkou
vláčky, mašinky
Vláčky HO (Piko) + TT (Zeuke Bahnen) HO set lokomotiva + 3 vagónky, dále 2x lokomotiva a 10 vagónků, originál trafo, koleje, výhybky, semafor, rozpojovač vagónků a další TT 1x lokomotiva + 9 vagónků, koleje Prodám vše jen komplet, velmi pěkné, nepoškozené. Cenu nabídněte na e-mail: info888@seznam
Vláčky a příslušenství rozchod TT
Vláčky a příslušenství rozchod TT, cena je za všechno na fotkách.