inzerce, prodej, prodám, bazar

Dioptrické brýle MUSCAT Stark Navy + sluneční Clip-on

Kategorie: Doplňky

K prodeji unisex dioptrické obroučky zn. MUSCAT, model Stark Navy + sluneční clip-on. Brýle využívány střídavě s jinými cca 3/4 roku. Bez vady, na clip-onu při bližším zkoumání je pár drobných nevýznamných oděrek. Clip-on zbarven do šedé, pružný, nasazování a odnímání jednou rukou bez jakýchkoliv problémů. Skla k případné výměně za vlastní - uvedu však vložená, se kterými prodávám: L 0,75 (-2,50), P 2,00 (-0,75) 170*.

Míry obrub (přední části) 143 x 44 mm v nejširších částech.

Původní cena obrouček 3.099,-Kč + clip-on 1.200,-Kč. Nyní ponechám celý set za 599,-Kč.

"Tmavě modré acetátové obroučky v minimalistickém obdélníkovém tvaru. Optimální tloušťka rámu dělá model Stark unikátním. Zamilovali se do něj jak pánové, tak dámy. Jsou to prostě univerzální brýle oblíbené jak v dioptrické, tak sluneční verzi."

"Jedinečný doplněk na dioptrické brýle, který ti poskytne 100% ochranu nejen během letních dní díky kvalitním UV filtrům. Nezapomínej na ochranu očí a dopřej svému zraku odpočinek. Změň své brýle jednoduše na stylové sluneční brýle, které budeš milovat! Jedny brýle pro všechny příležitosti během chvilky. Typický obdélníkový tvar modelu Stark lehce oživíš s clip on doplňkem."

*V případě zájmu mě prosím kontaktujte odpovědním formulářem níže, na tel. nereaguji. Platí do smazání.
Dioptrické brýle MUSCAT Stark Navy + sluneční Clip-on
Podobné inzeráty
RAY-BAN sluneční brýle-Unisex
Nabízím k prodeji zcela NOVÉ nenošené LUXUSNÍ sluneční brýle RAY-BAN,hodící se jak pro pány,tak i pro dámy. Světově proslulá značka Ray-ban je právem považována za top značku mezi brýlemi. Kolekce brýlí Ray-ban je zárukou vysoké kvality a nadčasového designu. Ikonické sluneční brýle Ray-ban se těší velké oblibě i mezi celebritami, díky čemuž se jejich popularita rozšířila do celého světa. Sluneční brýle Ray-Ban Clubmaster RB3016 901/58 51 se hodí pro MUŽE i ŽENY.Černá barva obrouček skvěle ladí se studeným odstínem pleti a se světle hnědými, černými nebo světle blond vlasy. Čtvercové obruby jsou ideální volbou, pokud máte kulatý, oválný nebo trojúhelníkový tvar obličeje.Rám brýlí je vyrobený v kombinaci kovu a plastu. Nabízí vysokou odolnost, pevnost a neobyčejný styl. Zelená skla brýlí zmírňují intenzitu světla a jsou skvělá pro oči, protože neovlivňují kontrast ani nezkreslují barvy.Brýlové čočky těchto slunečních brýlí jsou vyrobené z kvalitního minerálního skla, jehož nespornou výhodou je mimořádná odolnost proti poškrábání. Minerální sklo rovněž vyniká nejlepšími zobrazovacími vlastnostmi mezi ostatními materiály používanými při výrobě brýlových čoček. Díky jedinečné technologii polarizačních skel umožňují brýle perfektní vidění, odstraňují nežádoucí odlesky a optimálně chrání zrak před ultrafialovým zářením. Zlepšují rozlišovací schopnost, hloubku ostrosti a snadné zaostření. Polarizační brýle filtrují nebezpečné odlesky a bílé odražené světlo. Jsou tedy bezpečné a vhodné zejména pro řidiče, cyklisty, lyžaře, rybáře, ale i jako módní doplněk pro každodenní nošení. Brýle s UV 400 poskytují 100% ochranu před škodlivým slunečním zářením. Čočky brýlí obsahují sluneční filtr kategorie 3 (propustnost světla 8 – 18%) – tmavý filtr vhodný pro intenzivní sluneční záření na pláži nebo ve městě. Příslušenství Brýle dodáváme s originálním pouzdrem. Hadřík, který je součástí balení, je ideální k čištění a péči o brýle. Popis: Tvar brýlí: Wayfarer Vzor: Barevný přechod Míra tónování: Tmavé (kategorie 3) UV ochrana: Ano Pouzdro na brýle: Pevný obal Šířka: 14 cm (velikost 51) Délka stranic: 14.5 cm (velikost 51) Šířka můstku: 2 cm (velikost 51) PC : 3.930 Kč ,nyní za 1.310Kč + poštovné ((při nákupu nad 2.000kč je pošt.ZDARMA) Vhodný,nádherný LUXUSNÍ dárek-vše je NOVÉ v originálním obalu!KRABIČKA S LOGEM-viz Foto. V případě zájmu pište na : levnejsinenajdes@(můžete dopsat své tel.č.-zavolám zpět)...určitě se mrkněte i na další mou inzerci-viz:DOLE-Všechny inzeráty a hodnocení uživatele))
Brýle sportovní sluneční fotochromatické dioptrické
Jedná se o nové univerzální (tzv. unisex) nedioptrické i dioptrické velmi kvalitní a odolné Sportovní sluneční fotochromaticke - samozabarvovací polarizované brýle s antireflexem a UV 400. Dioptrický klip umožňuje instalaci dioptrických čoček podle vašich potřeb. Čočky brýlí jsou vyrobeny ze speciálního vrstveného tvrzeného polykarbonátu.... Sluneční brýle i pro dioptriky. Zavolejte poradím . Tel : . Doprava s dobírkou Českou poštou 125,- Kč. Osobní převzetí Zlín - Otrokovice. . V případě, že by vám brýle z nějakého důvodu tzv. neseděli, můžete je do 14 dní vrátit. . OCHRANA ZRAKU ZA ROZUMNOU CENU. . Při zadání hesla " cilda " do vyhledávače bazošu se vám zobrazí všechny moje nabídky. .
Brýle dioptrické bifokální počítačové +1,5/+2,0  dioptrí.
Prodám nové počítačové Anti-Blue-Ray(LIGHT) dioptrické bifokální brýle 0 a +1,5 /+2,0 dioptrie. Tyto brýle umožňují dvojí vidění a to jak na dálku, tak i na blízko, čtení nebo na monitor počítače. Barva bronz. Brýle jsou určené jak pro práci u počítače ( programátoři, účetní a pod. ) tak i jako běžné čtecí brýle, jako módní doplněk, i ochrana zraku. Anti-Blue-Ray speciální čočky odrážejí škodlivé modré záření z monitoru počítače a tím chrání zrak a působí proti únavě zraku. Vrstvené čočky jsou vyrobeny z optrického polyakrylátu s antireflexem, a Anti-Blue-Ray filtrem ( ověřeno testrem ), rám ze speciální titanové slitiny a odpružené postranice ( nožičky ) jsou vyrobeny ze speciálního plastu vystužené kovem. Brýle jsou módní, velmi lehké a praktické. Cena včetně kvalitního pouzdra. Zavolejte poradím . Tel : . Poštovné s dobírkou Českou poštou 150 Kč Osobní převzetí Zlín - Otrokovice. . V případě, že by vám brýle z nějakého důvodu tzv. neseděli, můžete je do 14 dní vrátit. . KVALITA A OCHRANA ZRAKU ZA ROZUMNOU CENU. . Při zadání hesla " cilda " do vyhledávače bazošu se vám zobrazí všechny moje nabídky.
Elegantní sluneční dioptrické brýle
Nové bezrámové elegantní sluneční dioptrické brýle 1,5 / 2,0 / 2,5 dioptrií. Postranice z pružné a odolné kovové slitiny , čočky že speciálního odolného vrstveného optického plastu s UB400 a antireflexem. Kvalitní pouzdro na brýle +100,- . V případě zájmu o koupi odpovězte na inzerát. . Doprava a poštovné Českou poštou 150,- Kč Osobní převzetí Zlín - Otrokovice. . V případě, že by vám brýle z nějakého důvodu tzv. neseděli, můžete je do 14 dní vrátit. . OCHRANA ZRAKU ZA ROZUMNOU CENU. . Při zadání hesla " cilda " do vyhledávače bazošu se vám zobrazí všechny moje nabídky. Svatoslav+Cileček , Telefon: Zavolej, poradím.
Sluneční brýle QuikSilver  RŮZNÉ DRUHY
Dovoluji si Vám nabídnout úplně nové a nikým nepoužité sluneční brýle QuikSilver s kompletním balením (viz. fotky). Sluneční brýle jsou dovezeny z Anglie, tedy bez záručního listu a tím pádem se od toho tedy odvíjí i tak dobrá cena. Nejedná se o žádné padělky, které jsou bohužel mnohdy vystavovány právě zde na Bazoši. Vše, co vidíte na fotkách, Vám bude zasláno, tedy brýle s originálním příslušenstvím (krabička, sáček a hadříček), NÉ pouze samotné sluneční brýle (jak nabízí ostatní). Samozřejmě je možné osobní předání v Praze, či také dobírka.
Dioptrické sluneční brýle
Prodám dioptrické sluneční brýle s -0,75 do dálky pro nepotřebnost. Málo nošené, jako nové. S obalem a hadříkem na čištění