inzerce, prodej, prodám, bazar

Dior kabelka BOOK TOTE (Blue Toile de Jouy embroidery)

Kategorie: Kabelky

Prodám novou kabelku značky Dior BOOK TOTE (Blue Toile de Jouy embroidery) puvodní cena 2500e v kompletním balení včetně strapu a krabice, dust bag,taška. Pro více info a fotek nebo videa kabelky mě neváhejte kontaktovat, na mém tel. čísle, nebo případně se podívat na můj instagram Ready_to_brands, kde Vám rádi poradíme a případně objednáme Váš kousek jaký hledáte.
Dior kabelka BOOK TOTE (Blue Toile de Jouy embroidery)
Podobné inzeráty
Nové kabelky
Prodám nové nenošené kabelky různých barev a velikostí. U každé fotografie je číslo a cena. KABELKA Č.1 světle béžové barvy s popruhem přes rameno. KABELKA Č.2 hnědá kožená patworkova s popruhem přes rameno. KABELKA Č.3 bílá s popruhem přes rameno. KABELKA Č.4 hnědá s držadlem do ruky. KABELKA Č.5 tmavě hnědá s držadlem do ruky. KABELKA Č.6 tmavě modrá s popruhem přes rameno. KABELKA Č.7 středně modrá s držadlem do ruky i přes rameno. KABELKA Č.8 černá lesklá s držadlem do ruky. KABELKA Č.9 tmavě modrá větší, vhodná pro nákupy. KABELKA Č.10 černá velká vhodná pro kratší cestování. KABELKA Č.11 set dvou kabelek a kosm. etue, vhodná pro víkendové cestování. Rozměry kabelek zašlu na vyžádání, stačí napsat číslo kabelky, popř.cenu a barvu. Ceny jsou již od 250,- plus zasilkovna. Kabelka č.2 PRODANÁ
Tote bag White Deer prostorná taška přes rameno
Koupená na u White Deer - Tote Bag No.1 Black - nošená, s patinou vypadá snad ještě líp než nová, kvalitní materiály a ušití Popis prodejce: Velký tote bag v minimalistickém stylu z pevné bavlněné celtoviny s koženými prvky. Tato taška pojme nejen vše, co běžně nosíte v kabelce, ale vejde se třeba i notebook nebo knížka, rychlý nákup či oblečení navíc, když jdete během dne třeba na jógu. Taška je ušitá ze 100% bavlněného vysokogramážového plátna s nepromokavou úpravou (celtovina) české výroby. ucha: kůže (hovězí hlazenice), čistá délka cca 50cm - lze nosit na rameni na přední straně tašky našitá velká dělená kapsa s koženým poutkem na zadní straně tašky kožený štítek s logem podšívka 100% bavlněný kanafas české výroby vnitřní kapsa na zip všechny švy šité průmyslovou obuvnickou nití, v namáhaných místech švy zdvojené - taška snese i velké namáhání rozměry šxvxh: 44x40x12cm (dno má odšité nakládané rohy) PC 1700,- Kč
Dior kabelka Lady Dior
Dior kabelka Lady Dior , medium s cernym hw, prava kuze, baleni dustbag. Skladem i jine farby s dodanim ihned. Vsechno real foto.
Luxusní kabelka CD
Dior Book Tote - cena 5 299,-
Dior book tote shopper
Kabelka shopper, top stav, medium velikost 36x27,5x16,5cm, modra barva v kombinaci s kremovou. Vhodne jako darek, cena v obchode 69.000 Kc. Preferuji osobni predani v Praze.
Nádherná úplně nová kabelka/tote bag Betsey Johnson
Původní cena 2000 Kč. Nová. Uvnitř velká odnímatelná kapsa na zip, dobře řešený interiér a kapsy. Krásné zlaté kování. Možné osobní předání v centru Brna. Zásilkovna 85 Kč.