inzerce, prodej, prodám, bazar

Disková brána ROLMAKO U 693

Kategorie: Zemědělská technika

Disková brána ROLMAKO U 693
- pracovní záběr 3,0m
- disky 560mm
- bezúdržbová ložiska
- boční rovnací desky
- nesený stroj
- Zadní Vring válec

Disková brána ROLMAKO U 693
Podobné inzeráty
Agregát U684 ROLMAKO 4,0m
Agregát U684 ROLMAKO 4,0m Základní výbava: Pozastavená verze, Přední brány, Přední strunový válec s rovnými lamelami fi 450 mm, Verze se 4 řadami SU radliček, Boční kryty, Zadní Crosskill válec fi 400mm. Zadní Základní výbava: Pozastavená verze, Přední brány, Přední strunový válec s rovnými lamelami fi 450 mm, Verze se 4 řadami SU radliček, Boční kryty, Zadní Crosskill válec fi 400mm. Zadní brány. Cena - 180 500CZK netto Cena bez DPH. Telefon
Farmet Falcon 6 PRO Fert+ (2 sekce)
Prodáme secí stroj Farmet Falcon 6 PRO Fert+ o záběru 6 metrů. Secí stroj v maximální možné výbavě 2 předzpracujících sekcí (disková a STRIP 25 cm sekce) Rok výroby 2022 Naseto cca do 300 ha. výbava: - přihnojení pod patu šnekovým dávkovačem - vzduchové brzdy - 2 dávkovače osiva - Farmet dávkovač - systém výměny válečků - 2 rozdělovací hlavy osiva - Dvoukomorový zásobník osiva s možností setí 2 plodin - objem zásobníku 6000 litrů - section control (řízení každé botky) - sada válečků pro všechny plodiny - zadní dvoudisková secí sekce 48 botek (12,5 cm) - systém snímání výsevu (48 snímačů) - preemergentní značkovač - zavlačování za válcem pro rozteč 12,5 cm - šípové agrodesign pneumatiky 420/65-R20 - sada čističů kol - hydraulicky ovládané znamenáky - pracovní LED osvětlení stroje - pracovní kamera - chladič hydraulického oleje - síto do zásobníku pro hnojivo a osivo Pracovní výměnné přední sekce: - předzpracující dvouřadá disková sekce + přihnojovací disková sekce. Přední flexiboard smyk - předzpracující dlátová + přihnojovací 3- řadá sekce (rozteč 250 mm , hloubka max 250 mm) Terminál k secímu stroji: 12 palcový dotykový terminál TopCon s možností zrcadlení obrazu pro ovládání na tabletu. (tablet není součástí výbavy) Uvedená cena je bez DPH. Fotografie u inzerátu jsou smíšené. Stroj vyfocen když byl nový (pro ukázku výbavy) + při práci.
Talířová brána Tolmet Simply 3,0m
Kompaktní talířová brána Tolmet Simply 3,0m Talířová brána Simply značky Tolmet je určena pro předseťové zpracování půdy nebo pro jiné předběžné obdělávání půdy. Je velmi pevná a jeji konstrukce je otryskaná a natřena dvousložkovou polyuretanovou barvou v lakovací komoře. Ostatní prvky jsou pokovené zinkem. Vybavení: • Dvě řady talířů na gumové kulaté amortizaci • Italské talíře • Talíře o průměru 510 mm • Talíře jsou vybavené italskými bezobslužnými nábojemi z kazetovým těsněním- svařované • Zesílený závěs • Zádní trubkový válec, který rozbíjí hroudy země • Ložisková hřídel s vyznačenými mazacími místy • Boční plazy zátěžové koše Počet talířů: 24 Hmotnost: 1000 kg Potřebný výkon: 70-90 HP Automatický nosník k tomu.
Nožový válec Procut Rolmako
Prodám nožnový válec do přední hydrauliky traktoru, pro zpracování strniště nebo meziplodin bez potřeby mulčování. Dva válce s noži z hardoxu rozdrtí veškeré rostlinné zbytky. Nože jsou oboustraně broušené.
Disková sekačka
Disková sekačka kuhn gmd 700 rok výroby 1997 se záběrem 2,8m, cena 70 000 + DPH,funkční bez vůle, více po telefonu.
Disková sekačka, diskovka, žačka, diskový stroj DS1700
Prodám diskový žací stroj (diskovka) za traktor Cronimo DS 1700 o hmotnosti 370 kg. Disková sekačka vám ulehčí práci, umožní vám dokonalejší a rychlejší zpracování sečeného porostu a snadný prostup vyžínaným porostem. Oproti bubnové sekačce výhoda, že stroj rovnou posečenou trávu rozhazuje, a zkracuje práci o jeden pracovní proces. Možné sekat ve sklonu 30 stupňů. K její optimální práci je nutný výkon traktoru od 30 Hp. Cena uvedena bez DPH.