inzerce, prodej, prodám, bazar

Dívčí lyžařská helma Blizzard velikost 48-52

Kategorie: Lyžování

Dívčí lyžařská helma Blizzard velikost 48-52, velmi pěkný stav, málo používaná.

K osobnímu vyzvednutí v Liberci anebo plus Zásilkovna za 79,-
Dívčí lyžařská helma Blizzard velikost 48-52
Podobné inzeráty
Lyžařská helma, dětská přilba s ušima, helma Blizzard Cross
Prodáme již nevyužívanou dětská lyžařská zateplená přilba, lyžařská helma Blizzard Cross Junior, ultralehká, vel. 46-53cm, "S", sportovní helma s odepínacíma ušima na suchý zip, helma s ušima, vč. uši na helmu. Málo používaná a velmi zachovalá, viz. foto. Cena je návrhem pro případnou domluvu. K zaslání či předání i podél D4, D10 a D11.
Lyzarska helma Blizzard s brylemi Blizzard
Lyzarska helma Blizzard s brylemi Blizzard vel. 52-58 os. odber
BLIZZARD SRC MASTERS RACING 2018, titanium, TOP STAV
Použité lyže BLIZZARD SRC MASTERS RACING 2018, titanium, woodcore + Marker Xcell 12 (TOP stav) s nastavitelným vázáním. Mohu je poslat kurýrem na dobírku (+150Kč). Klikněte na mé jméno pod inzerátem a zobrazte celou mou nabídku. LY_1101 Rádius a délka: 12 (160cm); Lyže je možné vyměnit za vaši velikost. parametry: 121-70-106 (160cm) Původní cena: 25810 Kč Tlusté hrany a skluznice v bezvadném stavu. Lyže jsou nabroušené a navoskované. Slalomky Blizzard SRC s dřevěným jádrem z řady Blizzard race jsou vhodné pro výkonnostně zdatné lyžaře na upravené sjezdovky. Lyže z řady Blizzard Race nabízejí závodní konstrukci pro maximální výkon pro vrcholné lyžaře. Mají ale více uživatelsky příznivější provedení pro lepší ježdění. Lyže Blizzard SRC Vám umožní rozdrtit soupeře kdykoli si vzpomenete. Jejich striknější poloměr otáčení a širší rozměry jsou ideální pro carving.y Zařazení produktu Pro koho: Pánské/Unisex Typ lyže: Slalomka Typ lyžaře: Race Typ sjezdovky: Upravená Typ jádra: Dřevěné jádro Konstrukce: DURA-TEC full Camber Sidewall RTL COLOR CODING woodcore Sandwich Compound Sidewall
BLIZZARD RACING WRC TITANIUM 2018, TOP stav
Použité lyže BLIZZARD RACING WRC TITANIUM 2018, Power S, Ti2, woodcore + Marker XCELL 12 ( TOP stav ) s nastavitelným vázáním. Mohu je poslat kurýrem na dobírku (+150 Kč). Klikněte na mé jméno pod inzerátem a zobrazte celou mou nabídku. LY190149 Rádius a délka: 17 (167cm); Lyže je možné vyměnit za vaši velikost. Parametry: 115-71-99 (167cm); Původní cena: 22 460 Kč Hrubé hrany a skluznice v bezchybném stavu. Lyže jsou nabroušené a navoskované. Sjezdové lyže Blizzard WRC Obřačky Blizzard WRC s dřevěným jádrem z řady Blizzard race jsou vhodné pro výkonnostně zdatné lyžaře na upravené sjezdovky. Lyže Blizzard WRC Vám umožní rozdrtit soupeře kdykoliv si vzpomenete. Jejich striknejší poloměr otáčení a širší rozměry jsou ideální pro víkendový carving.
dětská lyžařská helma-přilba Blizzard Cross Junior S
dětská lyžařská helma-přilba Blizzard Junior velikost S - 46-53 cm velmi zachovalá, bez poškození pádem, komfortní regulace obvodu hlavy kolečkem včetně 1 ks použitelných (ale nijak zázračných-poškrábaných) brýlí Blizzard Junior (jedná se o ty druhé v pozadí modré) možno zaslat Zásilkovnou za 80,- při platbě předem
Lyžařská dětská helma Blizzard 48-52 cm
Lyžařská dětská helma Blizzard 48-52 cm. Blizzard Magnum yellow cheese shiny. Nabízíme i lyžáky ALPINA J2 -220 viz jiný náš inzerát.