inzerce, prodej, prodám, bazar

Dívčí vesta

Kategorie: Bundy a kabátky

Prodám dívčí prošívanou vestu Tchibo. Velikost 146-152. Barva tmavě modrá s barevnými puntíky.
Vesta je nová, nenošená.
Délka 60cm, šířka 45cm.
Osobní odběr Brno. Možnost zaslání poštou nebo přes zásilkovnu.
Dívčí vesta
Podobné inzeráty
Dívčí sportovní oboustranná vesta, vel. 116, top
Dívčí oboustranná sportovní vesta, vel. 116, top stav. Tato vesta je bez kapuce. #divci116 #holcici116 #vesta116 #sportovni116 #divcisportovni110 #holcicisportovni116
Dívčí vesta
Dívčí fialovobílá podzimní vesta. Vesta je vevnitř zateplená kožíškem. Velikost je 116. Je ve velmi dobrém stavu, minimálně nošená, bez vad. V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat.
Dívčí vesta s kapucí, vel. 140
Dívčí vatovaná vesta s odepínací kapucí, barva přírodní bílá / krémová. Vesta je hřejivá, ve výborném stavu. Značka HM. Velikost 140 (9-10let). Osobní odběr možný v Dolních Jirčanech nebo při platbě předem pošlu na pobočku Zásilkovny za 79kč.
Malinový set vesta + bunda od značky Okaïdi
Malinový set vesta + bunda od značky Okaïdi. Lehká a teplá prošívaná vesta a bunda značka Okaïdi. Vesta je oboustranná. Nošené, stav viz foto Zasílám přes Zasilkovnu, Nebo osobní odběr (Praha 9, Vysočany) Posílám i přes Balikovnu
Zimní vesta (F&F) a kožešinová vesta (H&M) 12-18 měsíců
Zimní vesta (F&F) a kožešinová vesta (H&M) 12-18 měsíců. Osobní předání na Praze 5.
Růžová prošívaná vesta, 110
Nabízím růžovou prošívanou vestu pro holčičku ve velikosti 4 - 5 let (110). Vesta je značky HM, zapínání má na zip a po celé délce se ještě připíná i pomocí cvočků. Vesta je bez kapuce, má dvě kapsičky. Vesta byla nošena, nemá však žádné vady ani fleky. Rozměry vesty: - délka vesty: 38 cm - šířka vesty: 34 cm V případě zaslání nutno počítat s náklady na dopravu/poštovné. Osobní převzetí v místě mého bydliště - Brusné. Po domluvě možno přivézt do Bystřice pod Hostýnem.