inzerce, prodej, prodám, bazar

Dívka, 16 :Kolosální trapas

Kategorie: Dětská literatura

Úplně nová knížka.
Dívka, 16 :Kolosální trapas
Podobné inzeráty
4 knihy - ceny v textu
Prodám tyto krásné knihy. Cena je uvedená u každé z nich. 1. Nejzvídavější dětské otázky (Země a vesmír / Objevy a vynálezy / Svět, ve kterém žiji) - 140 stran odpovědí na dětské otázky. Kniha je jako nová. CENA 100,-Kč. 2. Lov v oceáně (Hledej a počítej) - kniha o mořských živočiších se speciální "baterkou". JE JIŽ PRODANÁ!!! 3. Dětská ilustrovaná encykopedie Příroda kolem nás - JE JIŽ PRODANÁ!!! 4. Chemíčkovy pokusy - JSOU JIŽ PRODANÉ!!! 5. Malý Bobeš - JE JIŽ PRODANÝ!!! 6. Mluvící balík - JE JIŽ PRODANÝ!!! 7. Jak jsem plul ke královně severu - pohádková kniha, 275 stran. Kniha je jako nová. CENA 100,-Kč. 8. Pohádky s anglickými slovíčky - 4 pěkné pohádky v češtině s krásnými obrázky a anglickými slovíčky (80 slovíček). CENA 50,-Kč. 9. Heidi, děvčátko z hor - JE JIŽ PRODÁNO!!! 10. Jedenáct - JE JIŽ PRODÁNO!!! 11. Alea, dívka moře - Barevné vody. JE JIŽ PRODANÁ!!! 12. Alea, dívka moře - Kouzlo Vodních panen. Pro začínající čtenáře. JE JIŽ PRODÁNO!!! 13. Alea, dívka moře - Volání z hlubin. 287 stran napínavého čtení pro děvčata. Kniha je jako nová. CENA 120,-Kč.
Alea, dívka moře (série 1 -> 6 knih)
Prodám 6 knih, série „Alea, dívka moře“ - dobrodružství, výjimečné přátelství a tajemství ukryté v hlubinách moře! Všechny jsou v perfektním stavu. Pouze dohromady.
Alea dívka moře 1. a 2. dil
Jednou čtená, bez poškození. Cena 90,- /kus. OBĚ KNIHY JSOU REZERVOVANÉ (pokud proběhne prodej, inzerát smažu)
Dinosauři, letadla, pohádky, omalovánky aj.
Čtené, nečtené ... Dívka, která chtěla zachránit knížky, soubor Pětiletý, Dinosauři, puzzle a Úžasný svět letadla, puuzle - NEJSOU!!! Naše město pod tíhou času, nová, 90Kč. Cvičebnice pro předškoláky, naše příroda, nová, 50Kč. Brumíkova dobrodružství, nová, 50Kč. Bořek omalovánky, samolepky, Lego, - 20Kč/1ks. Vše + poštovné (na dobírku nezasílám) nebo Zásilkovna nebo osobní předání Neratovice, Praha Malešice nebo Holešovice metro, Kostelec nad Labem, Brandýs nad Labem, Globus Čakovice, Tesco Letňany.
Lili módní návrhářka - Moje školní trable + 1 ZDARMA
Lili se splnilo její velké přání – byla přijata na návrhářskou školu! Těší se na první školní den a na nové kamarádky, které tam potká. Jenže její krásný sen se rychle promění v noční můru. Lilina spolubydlící je rozmazlená holka z bohaté rodiny a ani ostatní spolužačky nepůsobí přátelským dojmem. Na jiné myšlenky ji přivede až tajemný obraz, který visí ve škole. Je na něm dívka se zrzavými vlasy, která je Lili nápadně podobná. Kdo to asi je? ZDARMA Lili módní návrhářka - Můj velký sen ( zdarma,protože je tam vpředu vepsané věnování - viz foto) Rozměry: 2x cca 110 stran Značka: Claire Ubac Poštovné a balné: ČP balíkovna 65; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Kč
KNIHY - KOŇSKÁ TEMATIKA, CENA ZA KUS
Kamarádi v sedle a Nebezpečné léto. Můj první poník a Dívka v sedle již není. ČP doporučeně 61; Kč MRKNĚTE I NA MÉ DALŠÍ INZERÁTY.