inzerce, prodej, prodám, bazar

DIVOKÉ ABUTILONY...

Kategorie: Rostliny

ABUTILON OTOCARPUM

- 5 semen - 30,-Kč, nároky stejné, jako běžný abutilon, osobně, poštou, díky za mrknutí i na jiné moje nabídky
DIVOKÉ ABUTILONY...
Podobné inzeráty
Divoká rajčata - semena
Divoká rajčata jsou chutná, zdravá a odolná - netrpí chorobami! Jsou vhodná pro pěstování bez chemie. Plody je nejlepší konzumovat čerstvé, skvěle chutnají i v míchaných salátech ochucených bazalkou. Jsou velice dekorativní, takže je lze použít i k dozdobení jídel. Můžete je i sušit. Klasické červené a žluté. Semena z vlastní sklizně. Osobní odběr = 30Kč nebo pošta = platba předem na účet (obyčejné psaní +25Kč, doporučené psaní +65Kč) cca 15ks/druh LIMITOVANÁ NABÍDKA: Rajče san marzano (švestkové) semena 10ks za 30kč Tato tyčková odrůda, pocházejí z Itálie, se vyznačuje protáhlými plody s pevnou dužinou a malým počtem semen a je vhodná ke kuchyňskému zpracování nebo na výrobu kečupu. Také jsou velice vhodné pro vaření boloňské omáčky a podobně. Slupka je lehce oddělitelná. Rostlinu je vhodné pěstovat na jeden či dva výhony, ostatní zálistky jak je to možné vyštípneme. Vyžaduje oporu. Rajče stupické polní rané semena 10ks za 30kč Jde o velmi ranou tyčkovou odrůdu rajčete. Tato odrůda patří mezi tradiční české druhy rajčat. Lze ji pěstovat ve venkovních záhonech či ve skleníku, a je možné ji taktéž pěstovat jako keříčkovou bez vyvazování. Plody jsou jasně červené a odolné vůči popraskání. Chuť je plná, sladká a rajčata jsou velmi dobrým doplňkem při přípravě pokrmů studené kuchyně. Využít je můžete i k přímé konzumaci či tepelnému zpracování. Tuto starou původní československou odrůdu si oblíbili pěstitelé po celém světě. Byla vyšlechtěna ve šlechtitelské stanici Stupice už v 50. letech. Doba zrání je přibližně 55-60 dní. Rajče divoké bílé semena 15ks za 40kč Patří mezi jedno z nejsladších rajčat! Drobnější bílé až bledě žluté plody obsahují extrémní množství cukrů. Plodí a nasazuje trsy až do prvních mrazíků. Skvělé rajče pro děti. Rajče divoké fialové semena 15ks za 40kč Tato rajčata obsahují antokyany, které najdeme například v borůvkách a jsou důležité pro zdravou výživu. Plody jsou drobné a velice dekorativní - vynikají netypickou barvou svých plodů. Zastíněná část plodu zůstává v nezralém stádiu zelená, ve stádiu zralosti získává červený nádech. Chuť sladkokyselá, perlivá, svěží. Plody musejí být plně vyzrálé, aby byly dobré. Rajče divoké havajské semena 15ks za 40kč Extrémně cukernaté rajče! Svou delikátností vyniká i mezi divokými rajčaty, která jsou proslulá skvělou chutí. Má příjemně křupavé plody. Semena z vlastní sklizně. Při objednání více druhů semen jen jedno poštovné! Do vyprodání zásob!
Semena rajčat, chilli a trvalek
Nabízím přebytky semen z mé zahrady. Minimální počet semen v balení je v závorce za názvem. !!!!Minimální objednávka je 10 balení!!!!! Cena balení je 10 Kč. Doprava postou od 30 Kč. Zelenina a bylinky Řepa červená Rywal (100) Hrách Telefon (40) Libeček (50) Máta polej (100) Bazalka (50) Jarní cibulka De Barletta (80) Paprika Karkulka (14) Dýně máslová (20) D. velkoplodá (20) Meloun Piel De SAPO (20) Rajče - 20 semen - (divoké Gold Rush, Indigo Ruby, divoké růžové, divoké Klokaní, červené cherry, Golden Nugget, Vilma, Venus, no name cherry žluté hruštičky, no name červené malé ovalne) Chilli - 20 semen - (Aji Benito, Cancun, no name delší červené chilli) Trvalky a dvouletky Agastache (300) vysoká 80 až 100 cm, růžový květ Hvozdík bradatý (150) vysoký 40 až 60 cm, směs barev, vhodný do polostinu Kohoutek věncový (300) vysoký 60 až 80 cm, sytě růžový Koniklec (50) vysoký 20 až 30 cm, směs barev, vhodny na skalku Náprstník 'Pam's Choice' (200) vysoký až 180 cm, bílý s růžovým středem, medonosný Orlíček (200) vysoký 60 až 80 cm, směs barev, vhodný do polostinu Třapatka nachová (50) vysoká 80 cm, léčivka, růžový květ Třapatka srstnatá (50) vysoká 80 až 100 cm, hnědý květ Zvonek broskvolistý (300) vysoký 60 cm, modrý květ Letničky Měsíček mix (30) Cinie (30)
Rajče divoké havajske
Nabízím semena rajčete divoke Havajské zcela odolné plísní. Naprosto nenáročné. Velmi chutná cherry rajčátka. Pěstování venku zcela bez postřiku. 22 semen za 35 Kč. Osobně lanskroun nebo pošta dopis za 32 Kč. Pěstovat lze na zahone, nebo lépe u opory. Tel Podívejte se i na mé další inzeráty.
Rajče Divoké - semena
Prodám semena Divokého rajčete, keříkova odrůda rajčete poroste i naprostému začátečníkovi. Nevyžaduje příliš péče a je odolné vůči plísni bramborové. Hodně roste a dlouho plodí, drží se dobře až do prvních mrazíků. Mohu zaslat. Cena 15 kc za 20 semen.
Semena - divoká rajčata a další
Nabízím domácí semena. Uvedený počet semen v balíčku je minimum, bude jich spíš víc. Zvláště ta miniaturní nestojí za to počítat :-) Rajče divoké (červené), 20 semen > 20 Kč Rukola, víceletka 50 semen > 20 Kč Rohovník (svatojánský chléb, karob) !strom! 10 semen > 20 Kč Sléz maurský, léčivka, 20 semen > 20 Kč Divizna velkokvětá, léčivka, dvouletka, 20 semen > 20 Kč Třapatka nachová, léčivka, trvalka, 50 semen > 20 Kč Afrikán, aksamitník, mix barev, letnička 100 semen > 20 Kč Cena za balíček 1 druhu vždy 20 Kč. K nákupu přidám zdarma semena dýně hokaidó nebo bazalky podle zásob a Vašeho přání. Osobní vyzvednutí v Brně nebo doporučené psaní poštou +62 Kč Telefon je neplatný, prosím nejdřív mi napište, mohu zavolat zpět.
Semínka a hlízy z ekologicky vedené zahrady
Nabízím ostatním zahrádkářům semínka vlastnoručně vypěstovaná na ekologicky vedené zahradě, v cca 390 m. nadmořské výšce. K dispozici kytičky, bylinky a různá zelenina. Seznam druhů je následující: - ostrožka stračka (mix barev) - svlačec trojbarevný (mix barev) - aksamitník afrikán nízký oranžový - hrachor vonný pnoucí odrůda MATUCANA (fialový květ) - černucha damašská (mix barev) - hledík (mix barev) - hvozdík zahradní drobnokvětý (mix jednoduchých a plnokvětých, barvy v odstínech růžové, červené, oranžové, vínové, bílé) -cínie ostálka peruánská (drobné červené květy) - pažitka - měsíček lékařský oranžový - lichořeřišnice pnoucí ( mix oranžové a červené květy) - sléz maurský - heřmánek pravý - koriandr setý - třapatka nachová - salát listový trhací odrůda DUBÁČEK - rajče Divoké odrůda HAVAJSKÉ - rajče polodivoké odrůda KORALIK - černý kořen odrůda MERES - dýně velkoplodá typ Hokkaido oranžové - cuketa keříčková žlutá odrůda GOLDENA - fazol šarlatový pnoucí odrůda BONELA - fazol šarlatový pnoucí odrůda SCARLET - kedlubna raná modrá odrůda BLANKYT - jahodový špenát merlík hlavatý - mrkev odrůda NANTES - štěrbák (k podzimnímu pěstování) - jedlá chryzantéma kopretina věncovitá (mix žlutý a žlutobílý květ) - lilek hulevníkolistý liči rajčátko - mochyně dužnoplodá fialová - kozlíček polníček - pórek vytrvalý Zelenomodrý grex (lze množit semeny i vegetativně) - celer řapíkatý odrůda MALACHIT -okurka salátovka nehybridní vhodná na venkovní záhony (potřebuje opylovače aby plodila) Vše výše uvedené lze bez problémů semenařit. Dále nabízím semena smrku ztepilého (před výsevem nutno stratifikovat). Cena výše uvedených semínek je symbolických 10 Kč za pytlíček. Dále nabízím semena moučné kukuřice s krásnými barevnými klasy MALOVANÉ HORY. Pro účely dalšího semenaření je potřeba vysít alespoň 200 semen, aby nedocházelo k inbrední depresi a hlavně pozor na sprášení s kukuřicemi na okolních polích. Cena za 200 semen je 100 Kč. Dále nabízím hlízy topinaburu (slunečnice hlíznaté)- velmi výnosná odrůda s bílou slupkou, již nyní lze sázet, pokud nemrzne a jde kopnout do země. Cena za 1 kg hlíz je 40 Kč. Vše lze vyzvednout osobně ve Strnadicích (u Maršovic, okres Benešov) nebo mohu zaslat dopisem / balíkem, dle vašich preferencí buď Českou poštou nebo Zásilkovnou. V případě zaslání prosím o platbu předem vč. poštovného.