inzerce, prodej, prodám, bazar

DJI Spark chrániče vrtulí dronu

Kategorie: Letectví

Prodám chrániče vrtulí dronu DJI Spark, nepožkozené
DJI Spark chrániče vrtulí dronu
Podobné inzeráty
DJI Mavic Pro
Prodám DJI Mavic Pro. Dron je nehavarovaný, plně funkční. K dronu jsou 2 baterie 40 a 47cyklů, ovladač, nabíječka na 220V a autonabíječka 12V s autozapalovačem, paměťová karta 32GB. K dronu přidám fotobrašnu ve kterém jsem ho přenášel.
DJI Mavic mini prostřední díl těla
Nabízím prostřední díl těla na dron DJI mavic mini, díl je nový, chtěl jsem ho vyměnit za prasklý díl na dronu, ale nedostal jsem se na to a dron jsem dříve prodal na díly. původní cena byla 900,- Možnost zaslat zásilkovnou za 75,-
Nový držák mobilního telefonu, tabletu 2v1 k ovládači dronu
Držák mobilního telefonu nebo tabletu k ovládači dronu, stav-nové.
Dron syma X8PRO + baterie navíc
PRVNÍ SYMA S VESTAVĚNÝM GPS MODULEM, A NASTAVITELNÝM ÚHLEM KAMERY Z VYSÍLAČE! NOVÁ SYMA X8PRO VÁS DOSLOVA OHROMÍ SVÝMI NABITÝMI FUKCEMI, TATO NOVINKA MÁ VŠE, CO LZE NA DRONU TÉTO KATEGORIE VŮBEC MÍT! NOVINKOU JE PŘEDEVŠÍM GPS MODUL. GPS MODUL MÁ TYTO FUNKCE: Návrat modelu do HOMEPOINTU a automatické přistání v případě stisku tlačítka na vysílači. Návrat modelu do HOMEPOINTU a automatické přistání v případě ztráty signálu. Návrat modelu do HOMEPOINTU a automatické přistání v případě slabého akumulátoru. HLAVNÍ PŘEDNOSTI: Nádherný design Vypínač s funkcí HOLD ON/OFF na vrchní straně modelu AKU je ve specielním "šuflíčku", stačí ji pouze zasunout do modelu a kabely nikde nepřekáží Dva výkony letu pro začátečníky a pokročilého Neuvěřitelná stabilita a ovladatelůnost modelu AUTO start - stačí stisknout tlačítko a rotory se roztočí a následně model automaticky odstartuje a začne pomalu stoupat AUTO přistání nové dimenze - po stisku tlačítka model začne klesat, sám přistane a po dosednutí se sami vypnou motory, bez jakéhokoliv zásahu pilota Nouzové vypnutí - pokud modelu hrozí nehoda, stačí přidržet páky řízení dole ke středu a model se ihned vypne, nedojde k poškození Výkonné LED osvětlení, díky němuž se snadno orientujete při letu Špičkový barometr který naprosto spolehlivě hlídá zvolenou výšku modelu Konec trimování, neboli seřizování modelu! Model není třeba při letu složitě trimovat, stačí před startem model položit na rovnou plochu a stisknout tlačítko, o vše ostatní se postará sofistikovaná elektronika modelu HD kamera modelu nejen že zaznamenává video či fotky v HD kvalitě p na mikro SD kartu, ale zároveň přenáší obraz na Váš smartphone, či tablet. Z vysílače lze také nastavit úhel kamery v rozsahu 90 stupňů !!! HEADLESS mód, neboli kompas umožňuje řídit model v nastaveném směru, aniž by jste se museli omezovat polohou přední části modelu Technická specifikace: Rozměry modelu: 500 mm x 500 mm x 190 mm Průměr rotorů: 230 mm Baterie modelu: Li-pol 7,4V 2000 mAh Dobíjecí adaptér: trafo 220V Doba nabíjení: cca 90 min. Doba letu: cca 8-10 min. Frekvence ovládání: 2,4 GHz Dosah ovládání: cca 100 metrů Baterie ovládání: 4x AA (nejsou součástí balení) Obsah balení: RC model kvadrokoptéry RC vysílač 2,4 GHz Držák na telefon HD Kamera p s FPV přenosem obrazu na smartphone a nastavitelným úhlem snímání z vysílače Dobíjecí akumulátor modelu Nabíječ s balancérem 220 V Sada 4 náhradních vrtulí Návod na použití
Prodám kompozitovou vrtuli na UL
Prodám kompozitovou,dvoulistou na zemi stavitelnou vrtuli Woodcomp, průměr 165cm. Smysl točení - viz. foto, vrtule je nepoškozená a s nízkým proběhem hodin v provozu.
Dron.
Prodám drona pru.1300mm výška 400mm přidám dva motory dvě vrtule . Nevyužíto. Nebo vyměním za DJI MEVIC AIR 2 FLY MORE COMBO.Nebo Spark.Dron je bez rádia.