inzerce, prodej, prodám, bazar

DJI Spark Fly More Combo + další příslušenství

Kategorie: Drony

Prodám dron DJI Spark v původní Fly More Combo edici. Přidám také další příslušenství včetně heliportu, nejrůznějších kritek a ližin.
Dron byl používán velice málo a v poslední době prakticky vůbec.
Příslušenství je vidět na fotografiích.
Předání je možné mimo Pelhřimov také v Praze nebo Brně, kde se často pohybuji.
DJI Spark Fly More Combo + další příslušenství
Podobné inzeráty
DJI MINI 2 FLY MORE COMBO - vynikající, nový dron
ATRAKTIVNÍ NABÍDKA, vynikající, úplně nový, ještě neaktivovaný dron DJI MINI 2 FLY MORE COMBO DJI Mini 2 v sobě spojuje to nejlepší z první generace DJI Mavic Mini a žhavé novinky DJI Mavic Air 2. Stejně jako „jednička” je ideální pro začátečníky, i když svým výkonem a kvalitou obrazu nezklame ani pokročilé borce. Je to prostě skladný a praktický dron, se kterým natočíte kreativní video na pár dotyků ovladače. Hodně ceněnou novinkou je možnost pořizovat fotografie i ve formátu RAW. Ve Fly More Combo navíc získáte další baterie, náhradní vrtulky, tašku na Miniho a další užitečné příslušenství. Hlavní přednosti dronu DJI Mini 2: - ultralehký a skládací design pro piloty v pohybu, jen 249 g - až 31 minut ve vzduchu na 1 nabití - dosah video přenosu až 10 km při kvalitě náhledu p - odolnost vůči poryvům větru do stupně 5 - 4K ultrajasné video - inteligentní režimy, se kterými natočí pecky i pilot s oběma levýma rukama Bezkonkurenční u konstrukce Mini 2 je 3osý motorizovaný gimbal se 4K/30 fps kamerou a fotoaparátem s rozlišením 12MP. Oproti Mavic Mini první generace, který měl video ve 2,7K kvalitě jde o zásadní posun. Potěší i 4násobný digitální zoom, także pro svůj vysněný záběr nemusíte letět obiektu až pod nos. Pomocí několika klepnutí v aplikaci DJI Fly začne Mini 2 automaticky natáčet profi videa. Vyberte si Dronie, Helix, Rocket, Circle nebo Boomerang, v aplikaci jednoduše záběry upravte pomocí kreativních šablon, doplňte hudbu, filtry a můžete své filmečky lifrovat na sociální sítě. Dron byl zakoupen v ČR, je úplně nový, zatím neaktivovaný 24 měsíční záruka, s daňovým dokladem. Běžná cena na trhu v ČR je od 14.500,- Předání nejlépe v Praze, ale lze domluvit i v Brně a Zlíně.
nové brýle DJI GOGGLES RACING EDITION
Nabízím nové, nepoužívané brýle DJI Goggles Racing Edition. DJI Goggles nabízí přenos v /60fps a na krátké vzdálenosti i 1080p/30fps s extrémně nízkou prodlevou 110ms. Díky bezdrátovému systému pro přenos DJI OcuSync, lze k Mavicu Pro připojit až čtyři zařízení současně. Antény zabudované do popruhu zajišťují 360° pokrytí a spolehlivé spojení i v momentě, kdy se letoun nachází za vámi. Proveďte své přátele světem létání jako jejich piloti a umožněte jim tak sledovat svět z ptačí perspektivy. DJI Goggles Racing Edition (RE) mají nejen nový vzhled, ale jsou také výkonnější, takže si můžete závody FPV vychutnat v novém stylu a bez tradičních omezení. DJI Goggles RE mají kovově matnou černou barvu, spolu s polstrováním z kvalitní červené kůže a jejich dokonalé zpracování a přesná konstrukce tak přímo vybízí k závodění. DJI Goggles RE jsou kompatibilní s přenosovým systémem OcuSync a vysoce výkonným kamerovým modulem, který společně s nimi je schopen přenosu digitálního video signálu ze vzdálenosti až 7 km (FCC) s latencí až 50 ms. Leťte s plynulým a obrazově čistým videem a zažijte vzrušující závody dronů jako nikdy předtím. Přenos videa systémem OcuSync DJI Goggles přenášejí video FPV s maximální rychlostí, stabilitou a přehledností. Modul pro přenos videa OcuSync nabízí digitální přenos dual-band o frekvenci 2,4GHz a 5,8GHz s latencí 50 ms a maximálním ovládacím rozsahem až 7km. Je vybaven řadou výkonných funkcí, jako je přenos videa 1280×960 v HD kvalitě, automatickým laděním přenosového spektra (FHSS), a je kompatibilní s řadou multirotorových letounů ale i letadel s pevnými křídly. V kombinaci s pokročilými technologiemi a funkcemi, které se hodí pro nejrůznější nastavení externích modulů, vám DJI Goggles RE přináší neskutečný zážitek ze závodění dronů, které je neporovnatelný. 12 volitelných přenosových kanálů - možnost navolit si přenosový kanál s nízkým rušením je klíčem k úspěchu v konkurenčním závodění FPV dronů, zvláště pak, když jich létá více současně. Ručně zvolte až 12 přenosových kanálů, abyste se účinně vyhnuli rušení. Automatic FHSS Technology - při narušení bezdrátového přenosu se modul OcuSync rychle a automaticky přepne mezi kanály 2,4GHz a 5,8GHz a udržuje tak bezproblémový přenos. Připojte dva páry zařízení DJI Goggles RE nebo další ovladač - s dalšími DJI Goggles může divák zažít vzrušení ze závodu dronů ze stejné perspektivy jako pilot. Další uživatel může také zobrazit FPV záběr ze smartphonu díky ovladači Mavic. Kamerový modul Kamera DJI OcuSync kompatibilní s technologií DJI Goggles RE používá 1/3 "obrazový snímač, který poskytuje přenos obrazu s vyšším rozlišením než většina analogových FPV brýlí na trhu. Používá také globální závěrku, což významně snižuje efekt rolovací závěrky způsobené vysokofrekvenčními vibracemi. Rovněž její 148° FOV s objektivem s nízkým zkreslením poskytuje široký, ale přirozeně vypadající obraz z kamery.
DJI MINI SE - výborný dron za minimální cenu
ATRAKTIVNÍ NABÍDKA, vynikající, nový, dron DJI MINI SE DJI MINI SE je novou edicí legendárního Miniho. Je to skládací dron, který dobře znáte, ale s mnohem nižší cenovkou a drobnými vylepšeními z obou předchozích generací. Zůstává kompaktní a přenosné tělo, které je lehké jako chytrý telefon. Už se nikdy nebudete rozhodovat, jestli se vyplatí s sebou „tahat“ dron, Mini SE prostě hodíte do kabelky nebo strčíte do kapsy a můžete létat, fotit a natáčet, aniž byste byli zkušený dronař. Appka DJI Fly se jako vždy postará o efektní automatické záběry a easy peasy postprodukci. V čem je DJI Mini SE lepší nebo horší než 1. a 2. generace? DJI Mini SE má design dronu DJI Mini 2 (akorát nemá na objektivu vytištěné „4K“ a na zadní indikátor stavu dronu nelze kliknout, oproti Mavic Mini najdete drobné rozdíly v tom, že DJI Mini SE má oranžové konce vrtulí, silnější ramena dronu a nabíjecí port USB-C) a nabízí vyšší odolnost proti rychlosti větru 8,5–10,5 m/s, přičemž v ostatních aspektech nabízí stejný výkon jako Mavic Mini. Dálkové ovladače DJI Mini SE a Mavic Mini jsou u k ovládání dronu SE zaměnitelné. Hlavní výhody dronu DJI Mini SE: - ultralehký design do 249 g - flight time 30 min. ve vzduchu - HD video přenos max. na 4 km (2 km pro region CE) - senzor Vision + Přesné vznášení GPS - 2,7K kamera s 3osým gimbalem - zjednodušené nahrávání a editace S DJI Mini SE můžete fotit 12MP letecké fotografie a natáčet 2,7K Quad HD video. Vynikající záběry vykouzlíte s mini dronem Mini SE v režimu QuickShots – čekají tam na vás Dronie, Circle, Helix a Rocket. Stačí si vybrat a DJI Mini SE během nahrávání videa provede automatický manévr v přednastaveném pohybu. Automaticky generované krátké video pak můžete okamžitě sdílet s přáteli na sociálních sítích. Dron byl zakoupen v ČR, je úplně nový, 24 měsíční záruka, s daňovým dokladem. Běžná cena na trhu v ČR je od 8.500,- Předání nejlépe v Praze, ale lze domluvit i v Brně a Zlíně.
Dron DJI Mavic 3 Fly more combo + DJI Care Refresh
Skvělý profesionální dron DJI Mavic 3 ve verzi Fly More Combo, kupovaný v prosinci 2021 (ještě záruka). Bez verzi Fly more combo jsou navíc celkem 3 baterie, všechny náhradní vrtule, páčky ovladače, brašna, že které se udělá batoh, nabíječka na 3 baterky... Prodávám z důvodu přechodu na jinou verzi. Fotí a natáčí skvěle, možnost zoomovani! Nikdy nehavarovaný, jako nový. V ceně je záruka DJI Care refresh (do 2. 12. 2023) - v případě nehody nebo ztráty dostanete nohy dron od DJI (cena refresh programu je 9 900 Kč)! Cena je bez DPH (vystavím fakturu).
DJI Mavic Mini - náhradné diely
Predám náhradné diely na DJI Mavic Mini viď text nižšie. Predávam to jednotlivo alebo vo väčšom celku s výraznou zľavou. Ceny sú uvedené pri každom kuse samostatne. Dohoda možná ak nájdete na internete nižšiu cenu. Jedná sa o použité originálne DJI diely. Jednotlivé diely: 1.Power ESC Board Module - DJI Mavic Mini – 1000kč 2.DJI Mavic Mini - Core Bord Main Board – 2700kč 3. DJI Mavic Mini - GPS module – 1000kč 4. DJI Mavic mini - plastová konzola pod GPS modul s antivibračnými gumami – 300kč 5. Mavic Mini - chladič Core Bord Main Board – 350kč 6. DJI Mavic Mini Part Arm Shaft Front – 200kč 14. DJI Mavic mini – káble – 190kč/ks - okrem micro USB 20. DJI Mavic mini – ovládač – 1600kč 21. DJI Mavic mini - antivibračné gumicky – 300kč 23.DJI Mavic mini - 360°ochrana vrtulí – 500kč 24. Dji Mavic mini-Flexi kabel ESC modul - Core board – 250kč
DJI SPARK Fly More Combo s příslušenstvím
Prodám kompletní DJI SPARK Fly More Combo s příslušenstvím. Cena 8800Kč Vše připraveno jen zapnout a létat. 3x baterie (81/77/75 cyklů) Fly More Combo doplněno o: - Sada tří fotofiltrů Polarpro PL/ND8/ND16 - Zvýšené nohy, sada vrtulí, kryt gimbalu - Anténní paraboly pro prodloužení dosahu - Převozní kryt páček ovladače a silikonové držáky vrtulek - Pouzdro na dron a tři baterie - Držák telefonu na ovladač - Telefon HONOR 5,5“ se spárovanou aplikací neomezující dolet dronu (FCC) Prodej pouze komplet, nejlépe osobní převzetí s předvedením. Možnost zaslání nevylučuji.