inzerce, prodej, prodám, bazar

Dlabačka

Kategorie: Dřevoobráběcí stroje

Prodám dlabačku domácí výroby.
Dlabačka
Podobné inzeráty
Dlabačka KDR VD 2
Dlabačka má dvě dlabací osy,česká dlabačka litinová KDR
Pila,Fréza,dlabačka
Prodám celolitinový stroj- kombinace pila+fréza+dlabačka. Pilový kotouč do 50cm, fréza hřídele průměry 30mm+25mm s ramenem pro velký průměr fréz+hřídel na uchycení vrchních frézek. Centrálně stavitelný stůl pro pilu a frézu. Vše v perfektním stavu,dokonale fungující-předvedu.Pravítko pro pilu s jemným nastavením +pravítko pro frézu. Dlabačka se sklíčidlem do průměru 30 mm.Přidám pilové kotouče s SK plátky.Spodní+vrchní odsávání pilin. Dva motory-pila s dlabačkou+fréza. Samostatné dva vypinače. Naložení zajistím.
Dlabačka vrtací MCN JUNIOR
Použitá jednopáková dlabačka s pevným stolem je universální, výkonná vrtací dlabačka přesné konstrukce. Obrobek je uchycen na pracovním stole, který se pohybuje vertikálně a do stran. Horizontální pohyb zajištuje vrtací jednotka umístěná na velmi přesném vedení pomocí kuličkové klece. Na vertikální pohyb je použito vedení v rybinové drážce. Přítlačná excentrická svěrka Upnutí vrtáků do universální kleštiny Pevný stůl Motor 2,2 kW CE bezpečností norma Cena: 44.000,- Kč bez DPH Záruka 6 měsíců Skladem Telnice u Brna O připravenosti stroje k odběru se předem informujte Samozřejmostí je odzkoušení, předvedení stroje a zaučení obsluhy
Řetězová dlabačka Haffner KF20
Prodám tovární řetězovou dlabačku německé výroby. Dlabačka je relativně masivní a přesná, ale zároveň dostatečně mobilní, aby ji bylo možné transportovat na montáže nebo na stavby. Stroj má křížový stůl s velkými rozsahy, které umožňují upnutí větších i menších obrobků (trámy, dveře, rámy apod.). Dlabačka má velice zachovalou lištu (50x150 mm) i řetěz (12 mm). Stroj je plně funkční, je třeba jen pročistit a promazat. Vyzkoušení na místě samozřejmostí.
Dlabačka
vrtací dlabačka B.Johan (TOS Svitavy), funkční. Volat: .
Dlabačka na zasekávací panty,závěsy
Dlabačka Elu s nastavitelnou šíří dlabu + náhradní dláto.