inzerce, prodej, prodám, bazar

Dobrý den Hledáme kurýra na rozvoz zásilek pro DPD

Kategorie: Doprava a logistika

Hledáme do našeho týmu spolehlivého řidiče sk.B na rozvoz zásilek v Chrastavě a okolí . Plat 30.000 - 40.000 dle výkonu a šikovnosti. Start v 5:30 na depu, konec záleží na Vás, orientačně kolem 15:00. Požadujeme trestní bezúhonnost, týmovost a pracovitost.
Dobrý den  Hledáme kurýra na rozvoz zásilek pro DPD
Podobné inzeráty
Dopravce s vlastní dodávkou, rozvoz zásilek Čelákovice
Hledáme dopravce, kurýry s VLASTNÍ dodávkou, pro rozvoz našich zásilek z nového depa v Čelákovicích u Prahy. Denní rozvoz kusových zásilek do 50ti kg. Hledáme zkušené dopravce, kteří vědí co obnáší balíková služba. Více informací telefonicky.
Dobrý den Hledáme kurýra na rozvoz zásilek pro DPD
Hledáme do našeho týmu spolehlivého řidiče sk.B na rozvoz zásilek na polovinu Frýdlanského výběžku . Plat 30.000 - 40.000 dle výkonu a šikovnosti. Start v 5:30 na depu, konec záleží na Vás, orientačně kolem 15:00. Požadujeme trestní bezúhonnost, týmovost a pracovitost.
Dopravce s vlastní dodávkou, rozvoz zásilek v roce 2023
Hledáme dopravce s vlastním vozem pro novou spolupráci v roce 2023 - rozvoz našich zásilek v regionech České republiky. Naše depa najdete aktuálně v Praze, Ústí, Budějovicích, Plzni, Hradci, Jihlavě, Brně, Prostějově, Vizovicích a Ostravě. Spolupráce může začít ihned po krátkém zaškolení. Jsme Kurýr pro každého, proto u nás doručujeme od malého balíčku po velikou zásilku. Jste-li ambiciozní dopravce, který se chce rozvíjet, máte šanci u nás růst bez zbytečných adminstrativních omezení a nesmyslných pokut, chceme hlavně poctivou kvalitu doručení a fér dodržování základních pravidel. Nehledáme cargo kurýra s 30ti stopy, hledáme zkušené dopravce, kteří ví co obnáší balíková služba. Nabízíme možnost i samostatné práce kurýrům s vlastní dodávkou. Uprednostňujeme a zvýhodňujeme objemově větší dodávky. V Praze přijmeme i větší osobní vozidla. Bližší informace vám poskytneme telefonicky.
Řidič / Kurýr - rozvoz expresních zásilek po Praze a ČR
Jsme expresní kurýrní společnost a přijímáme do našeho týmu šikovného řidiče. Máš rád/a řízení? Tak jsi možná ten pravý/pravá, koho hledáme. CO BUDE TVÝM ÚKOLEM? - Zodpovědný rozvoz expresních zásilek převážně po Praze, ale podíváš se i po ČR a EU, a to na firemním voze - Budeš komunikovat s dispečerem o průběhu přepravy, vyzvedávání a doručování zásilek - Vedení záznamů a dokladů o provozu a o činnostech řidiče (adresy, podpisy, tankování) - Být k dispozici v pracovní době: PO - PÁ - 1x za měsíc noční a víkendová pohotovost CO PRO SVOJÍ PRÁCI U NÁS BUDEŠ POTŘEBOVAT? - Vlastnit řidičský průkaz - Živnostenský list - Koncese na dopravu do 3,5t - Mít bydliště v Praze - Praxi s řízením automobilu - Trestní bezúhonnost - Příjemně vystupovat a být dochvilný - Znalost Prahy výhodou CO TI MŮŽEME NABÍDNOUT? - Stabilní práci v prostředí, kde je vzájemná spolupráce samozřejmostí - Motivační finanční ohodnocení 30.000 - 45.000 Kč - Finanční bonus k výplatě za pohotovost - Automobil i k osobním účelům - vozový park Škoda Fabia a VW Caddy - Nástup možný ihned nebo dohodou Chceš jezdit pro naší firmu Takecars? Stačí poslat svůj jednoduchý životopis a my se ti ozveme.
Hledáme řidiče sk. C - rozvoz plynových lahví
Hledáme řidiče skupiny C, případně C+E, na pravidelný rozvoz plynových lahví. Je potřeba mít základní oprávnění ADR, rádi pomůžeme se zařízením – jedná se o 3 denní kurz. Jde se o klasický rozvoz k zákazníkům, pouze všední dny Po-Pá. Každý den je auto předem naložené, výjezd na rozvoz mezi 7:00-7:30. Vyjíždí se ze Slaného, dva dny v týdnu probíhá rozvoz na Plzeň, zbytek dní probíhá více v okolí. Auto se každý den nechává zpět ve Slaném, nic se nevykládá. Platové ohodnocení – 43.000 netto info na tel.
Přijmeme řidiče/ku na rozvoz zásilek
Přijmeme spolehlivého řidiče nebo řidičku s Ř.B.na rozvoz zásilek pouze po Českých Budějovicích. Pracovní doba PO-PÁ od 6hod cca do 14hod pouze pracovní dny. Nástupní plat 25000-35000,- podle rozvezených zásilek. Požadujeme praxi v řízení automobilu, trestní bezúhonnost, samostatnost a chuť pracovat s lidmi. Pro více informací volejte .