inzerce, prodej, prodám, bazar

Dobšice – Prodej bytu 1+kk, 29m2, po rekonstrukci, výtah, s

Kategorie: Byty

Ev.č. 201008
Nabízíme Vám k prodeji velmi pěknou bytovou jednotku o dispozici 1+kk bez balkónu o přibližné ploše 29 m2 v Dobšicích na ulici Na Kopečku. Byt se nachází v šestém patře revitalizovaného, bytového domu s výtahem. K bytu náleží sklepní kóje a společné prostory v domě (kolárna a kočárkárna).
Byt je po rekonstrukci, na podlaze je položená plovoucí podlaha a je zde nová koupelna se sprchovým koutem. Tento byt je vhodný jako startovací bydlení a nebo jako investiční příležitost s následným pronájmem. V blízkosti bytového domu se nachází nákupní centrum i autobusová zastávka.
S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G. Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte a kontaktujte realitního makléře.
En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná
Cena: Za nemovitost.
Dobšice  – Prodej bytu 1+kk, 29m2, po rekonstrukci, výtah, s
Podobné inzeráty
Prodej bytu 3+kk 67 m2 Dobšice, Znojmo, ev.č. 15421072
Ev.č. 15421072 Ve vinařské Obci Dobšice v těsné blízkosti Znojma Vám nabízíme ke koupi byt 3+kk umístěný ve druhém nadzemním podlaží (1.patře) cihlového bytového domu. Byt o výměře 67 m2 je dispozičně řešen následovně: - vstupní chodba rozděluje obytnou část vlevo na dvě místnosti: dětský pokoj/pracovna a ložnici, ze které jdeme na balkon - koupelna se nachází naproti vstupu a je zde menší vana, připojení pro pračku, plynový kotel a dveře, za kterými je oddělená toaleta - vpravo od vstupní chodby dále navazuje obývací pokoj s jídelnou a kuchyňským koutem Byt se nabízí částečně vybaven. Součástí prodeje je kuchyňská linka se spotřebiči včetně vestavěné ledničky a dále nábytek v ložnici - skříně a manželská postel. V bytě proběhla rekonstrukce koupelny a kuchyňské linky. Další případné úpravy čekají už na nové majitele, kteří si mohou byt dotvořit dle svých představ. Byt je k dispozici už nyní. Parkování je dostatek u bytového domu nebo podél hlavní cesty. Ve spolupráci s Obcí Dobšice lze zakoupit parkovací stání přímo k bytu. K bytu náleží sklep a také společná místnost/kolárna. Lokalita, ve které se byt nachází, patří už nyní k vyhledávaným. Vinařská obec Dobšice byla do roku 1995 součástí Znojma, se kterým je prakticky srostlá. Vynikající dostupnost do Znojma včetně MHD, obchodů a nákupních center, Mateřské školy v těsné blízkosti – to vše zde oceníte. Samotná obec pořádá mnoho kulturních a společenských akcí (stačí nahlédnout na webové stránky Dobšic). Aktivně odpočívat můžete na kole na cyklostezce, která Vás přivede např. ke koupališti Louka ve Znojmě nebo můžete pokračovat podél břehu řeky Dyje. Pro další informace jsem Vám už nyní k dispozici. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně provize, včetně právního servisu.
Prodej, byty/2+kk, 59 m2, Koterovská 945/62, Východní Předmě
Prodej byt 2KK po kompletní rekonstrukci, Koterovská, PlzeńNabízíme na prodej byt 2KK po kompletní rekonstrukci o celkové ploše 59 m2, Koterovská ulice, Plzeň - Slovany. Byt se nachází ve 2.patře bytového cihlového domu s výtahem, orientace bytu je do boční ulice Plzeňská. Dispozice 2KK - obytná místnost s kuchyňkým koutem průchozí do prostorné ložnice, koupelna s rohovou vanou, samostatné WC, prostorná předsíň. Byt prošel kompletní rekonstrukcí. Kompletně nové rozvody elektřiny, vody a topení. Topení řešeno nově osazeným elektrickým kotlem se zásobníkem. Kotel zajišťuje ohřev vody a současně vytápění bytu. Kompletní rekonstrukce omítek, podlah, laminátové plovoucí podlahy v obytných místnostech, keramická dlažba v předsíni, koupelně a WC. Nová vestavná kuchyňská linka s vestanými spotřebiči ( indukční varná deska, elektrická trouba, myčka ). V celém domě je rozvod internetu, do bytu je zaveden ineternet i připojení k internetové televizi. K bytu náleží prostorná zděná sklepní kóje v 1.PP. Majitelé bytu mohou využívat společné prostory kolárny, sušárny, které jsou také zrekonstruované. Rezidenti dále mohou využívat vnitroblokového dvorku. Dům je celkové dobře zabezpečen, vstup do domu na odzvonění hlavních vchodových dveří, přízemí domu má instalovaný kamerový systém, sklepní prostory jsou zajištěny uzamykatelnou centrální mříží. V domě je nový prostorný výtah. Výborná lokalita Plzně - Slovany, veškerá občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti, obchod Albert naproti domu, tramvajová zastávka č. 2 u domu, obchodní centrum Galerie 10 minut chůze. V docházkové vzdálenosti mateřská školka a ZŠ, plavecký bazén atd. Byt je svou výbornou lokalitou vhodný jako investiční na pronájem, je možný financovat hypotečním úvěrem. Byt po provedené rekonstrukci nebyl užíván. Cena: 3 690 000 Kč včetně provize RK Převod do OV: Ano Možnost hypotéky: Ano Budova: Cihlová Energetický štítek: G Stav objektu: Velmi dobrý Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: centrum obce Okolní zástavba: obchodní a obytná Poloha objektu: v bloku Podlaží: 2 Užitná plocha: 59 Voda: dálkový vodovod Topení: lokální elektrické Kanalizace: veřejná kanalizace Komunikace: dlážděná Zařízený: ne Bezbarierový: Ne Půdní vestavba: Ne Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: Ano Garáž: Ne Parkovací místo: Ne Výtah: Ano Datum nastěhování: 01.02.2023 Rok rekonstrukce: 2022 Elektřina: 230V Sítě: internet Doprava: MHD
Prodej zařízeného bytu 3+KK, CP 73m2, lodžie, výtah, skle...
V exkluzivním zastoupení klienta nabízíme prodej nadstandardního bytu 3+KK o velikosti 73m2. Bytová jednotka prošla velmi zdařilou rekonstrukcí s přestavbou dispozic před 10 lety a byla velmi málo využívána vlastníkem. Jednotka působí velmi prostorně díky otevřenému prostoru kuchyně s jídelnou a obývací části pokoje, kde je ještě vstup na osluněnou 4 m lodžii s výhledem na jižní část města Zlína. Dispozice bytu - prostorná chodba se vstupem do šatny, samostatný vstup do koupelny s vanou a samostatné WC, další vstup je do technické místnosti s přípravou pro pračku a sušičku + samostatná vestavěná skříň. Kuchyňská část s jídelnou je propojena s obývací částí a vstupem na lodžii. Vybavená ložnice s pracovnou má samostatný vstup z chodby a přímí vstup do koupelny a WC. Dětský pokoj je umístěn samostatně mimo pohybovou část bytu z důvodu klidu a soukromí. K bytu náleží ještě 3m sklep v přízemí domu a podíl na společných prostorech. Dům má dva vstupy, jeden na sever k veřejnému parkování a druhý na jih na sportovní hřiště, výtah, schodiště. Náklady na služby činí cca do 6.000,-Kč. Energetický štítek prozatím klientem nedodán, můžeme nabídnout i vyúčtování nákladů za poslední 3 roky zpět. Dům prošel revitalizací. Pro více informací prosím kontaktujte makléře rodiny. Cena - včetně zařízení na fotografiích - včetně právní služby - včetně zprostředkování úschovy - včetně provize realitní kanceláře s DPH v zákonné výši. Cena: Včetně provize RK, právních služeb, zprostředkování úschovy. ID zakázky: ZL03163 Dispozice: 3+kk Podlaží: 3 Počet podlaží v domě: 9 Celková podlahová plocha: 73 m2 Užitná plocha: 73 m2 Druh objektu: panelový Stav objektu: velmi dobrý Vlastnictví: osobní Druh bytu: v bytovém domě (družstevní nebo společenství vlastníků) Umístění objektu: sídliště Bytové jádro: zděné Počet podlaží pod zemí: 1 Lodžie: 4 m2 Plocha sklepů: 3 m2 Vybavení domu: výtah, parkoviště Telekomunikace: telefon, internet Sítě: kabelové rozvody, ostatní rozvody Vybavení: vybaveno Topení: ústřední dálkové Dopravní dostupnost: vlak, dálnice, silnice, MHD nebo IDS, autobus Elektřina: 230 V Voda: dálkový vodovod, voda je v objektu i rozvedena Odpad: kanalizace Občanská vybavenost: škola, školka, zdravotnické zařízení, pošta, supermarket, kompletní síť obchodů a služeb Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná
Prodej bytu 1+1, 29m2 v osobním vlastnictví na ulici Čujkovo
Ev.č. 00471 Nabízíme Vám ke koupi byt 1+1 v osobním vlastnictví na dlouhodobou investiici v Ostravě - Zábřehu na ulici Čujkovova se zavedeným nájemníkem. Celková plocha bytu činí 29m2. Nachází se na prvním patře panelového domu po kompletní revitalizaci s výtahem. Byt má zděné jádro se sprchovým koutem a kombi WC. V kuchyni plynový sporák a standardní kuchyňská linka. Byt prosvětlují dvě francouzská okna. Veškerá občanská vybavenost je v dosahu. V případě zájmu o financování koupě nemovitosti Vám rády pomůžou naše hypoteční a úvěrové specialistky. Pro více informací nás kontaktujte. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: Prodej investičního bytu včetně platícího nájemníka., včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu.
PRODEJ BYTU 3+1 BRUNTÁL K REKONSTRUKCI, PENB B velmi úsporný
PRODEJ BYTU 3+1, BRUNTÁL K REKONSTRUKCI, DRUŽSTEVNÍ Byt je na dobré adrese Jiráskova 3, Bruntál. Prostorný byt s plochou 70 m2, se nachází ve 2NP panelového situovaný na východ a tím slunný a teplý, takže ušetříte náklady na vytápění.Energetická nákladovost domu je B to je velmi úsporný. Byt je k rekonstrukci (jádro,elektřina, stropy, omítky … ) Původní jádro je již zbouráno, nové jádro je pravděpodobně nekvalitně uděláno = postavit znovu. Výhodou je, že si tímto můžete dotvořit byt dle vlastních potřeb a představ. Máte tak možnost zvolit si větší kuchyň, koupelnu nebo chodbu. Na již prostornou chodbu o šířce 1,6 m umístíte vestavěné skříně, vybudujete šatnu a tím si ušetříte místo v pokojích. Vzhledem k nezdařilé rekonstrukci doporučuji si vzít sebou na prohlídku svého řemeslníka, stavaře. Více fotek o nezdařilé rekonstrukci obdržíte u makléře. Dispozice bytu 3+1, viz půdorysy s m2. Z obýváku se vchází na krásný zasklený balkon s plochou 4,2 m2, se širokým parapetem na pěstování zeleniny i květin. Okna jsou na víc do klidové zóny, bude se vám zde hezky odpočívat. Panelový dům je kompletně rekonstruován. A opět výhoda a tou je bezbariérový vchod do domu i přímo do bytu a to hned s výtahem u vstupu do domu. Tímto je byt ideální i pro vozíčkáře. Výhodná lokalita domu do centra ca. 4 minuty a přitom 6 minut do přírody. V blízkosti je kompletní občanská vybavenost (zastávka Seliko i MHD, školka, škola, lékaři, cukrárna, obchody, pošta, sportovní hala, aguapark, zámek, divadlo ….) . Technické údaje: Vlastnictví: družstevní = nelze převést do osobního vlastnictví Dům: panel Okna: plastová Vchod: bezbariérový Výtah: nový, osobní hned u vstupu do domu Plocha bytu : 70 m2 Balkon: zasklený 4,2 m2 se širokým parapetem Plyn: přípojka v šachtě Elektřina: ano Vytápění: dálkové centrální Podlahy: lino, soc. zař. a balkon má dlažbu PENB : B úsporný (jeden z mála domů v Bruntále VÝHODNÁ INVESTICE vzhledem k nízkým nákladům. Pro více informací na tel. .
Prodej bytu 2+kk, 62,8 m2 + sklep 9 m2, ulice U Svobodárny,
Prodej bytu 2+kk, 62,8 m2 + sklep 9 m2, ulice U Svobodárny, Praha 9 - Libeň. Okna přízemního bytu jsou do klidného prostorného dvora, okolní stavby jsou dostatečně daleko, díky čemuž je byt slunný. Byt je v družstevním vlastnictví s okamžitou možností převodu do osobního vlastnictví. Byt prodává přímo družstvo domu. Koupi bytu je možné financovat hypotékou. Samotný dům je hezká prvorepubliková cihlová stavba, která prošla rozsáhlou rekonstrukcí: nová fasáda domu do ulice i do dvora, střecha, stoupačky vody, plynu a odpadu, nový výtah, plastová okna, atd.. Dispozice bytu tvoří obývací pokoj (cca 24 m2) s místem pro kuchyňskou linku, prostorná ložnice (cca 16 m2), předsíň s místem pro vestavěné skříně, velká koupelna (cca 7 m2) není zařízena, pouze je zde elektrický bojler, v koupelně je dost místa pro velkou vanu, dvě umyvadla a pračku, dále je v bytě samostatné WC. V pokojích na podlaze jsou nové OSB desky, na které je možné položit finální podlahovou krytinu. V koupelně, v chodbě a na WC je dlažba. Okna jsou nová plastová (dvojsklo). V bytě je elektronický domovní telefon, kterým je možné otevírat vstupní dveře do domu a dorozumívat se zvonkovým tablem. V domě je internet od UPS (Vodafone). Teplo v bytě zajištují elektrické přímotopy, vodu ohřívá elektrický bojler, do bytu je zaveden plyn. Celkový měsíční náklad na byt je ve výši 1.552,- Kč (vodné - stočné, fond oprav, úklid v domě, popelnice, atd.) + elektřina v bytě a případně plyn v bytě. Pohodlné parkování pro rezidenty před domem (modré zóny). Bydlení v této lokalitě poskytuje vysoký komfort, dostupnost všech služeb a volnočasového využití, například park Podviní s bobovou dráhou a lanovým parkem, 150 metrů od bytu je nákupní centrum Galerie Harfa. Nedaleko bytu jsou zastávky pro autobusy číslo: 151, 152, tramvaje číslo: 1, 6, 8, 18, 25, metro – stanice Českomoravská je 300 m od bytu. Byt je možné financovat hypotékou, kterou Vám zajistíme za nejvýhodnějších podmínek, příp. pomůžeme s prodejem Vaší stávající nemovitosti. Byt je volný ihned. Jsme tu pro Vás 7 dní v týdnu. Poznámka k ceně: Cena včetně právních služeb, úschovy peněz a provize RK ID nabídky: N64013