inzerce, prodej, prodám, bazar

Dokovací Reproduktor Bose SoundDock Series III iPhone/iPod

Kategorie: Repro soustavy

NZERÁT PLATÍ DO SMAZÁNÍ. Mažu ihned po prodeji.
Cena je pevná. Nerezervuji.

NA DOBÍRKU PO UHRAZENÍ POŠTOVNÉHO PŘEDEM NA ÚČET = 100 Kč balíkovna nebo 120 Kč zásilkovna


Dokovací reproduktor Bose SoundDock Series III přináší kombinaci malých rozměrů a patentovaného akustického designu pro jasný a širokopásmový zvuk.

Konektor Lightning kompatibilní s iPhone pro přehrávání hudby a nabíjení, zvukový vstup Aux 3,5 mm jack, dálkový ovladač pro pohodlné ovládání.



Stvořeno pro výkon.



Vyrobeno pro nejnovější modely iPhone a iPod.



Digitální hudební systém SoundDock® Series III umožňuje přehrávat hudbu z jakéhokoliv iPhone nebo iPod zařízení s konektorem Apple Lightning, a vychutnejte si to s kvalitním zvukem Bose®.Patentovaný akustický design přináší jedinečnou kombinaci malých rozměrů a osvědčeného výkonu.

Pohodlí dálkového ovládání umožňuje ovládat reproduktor a základní funkce iPhonu nebo iPodu včetně procházení playlistu.





Aux vstup umožňuje přehrávat další audio zařízení.



Ohromný výkon

Zdání může klamat. Digitální zpracování signálu Bose® a akustický design produkuje ucelený, jasný a širokopásmový zvuk – vše z kompaktního reproduktoru, se kterým můžete snadno pohybovat z místnosti do místnosti.



Koncert pokračuje

Užijte si hodiny nepřetržitého poslechu hudby z iPhonu nebo iPodu. Systém SoundDock® nabíjí vaše zařízení, je-li zapojeno do dokovací kolébky, a zároveň přehrává vaše oblíbené písně.



Pod kontrolou

Využijte dálkový ovladač pro zapnutí a vypnutí systému, nastavení hlasitosti, přeskakování skladeb a procházení seznamu skladeb.



Rozšiřte svou zábavu

Získejte více ze svého DVD, CD přehrávače, tabletu, notebooku nebo jiného mobilního zařízení. Stačí zařízení připojit do 3,5mm Aux vstupu a uslyšíte všechny zvuky, které jste dosud neslyšeli.



Rozměry:

Výška: 16,83 cm

Šířka: 30.48 cm

Hloubka: 16,51 cm

Hmotnost: 2.11 kg
Dokovací Reproduktor Bose SoundDock Series III iPhone/iPod
Podobné inzeráty
Bose SoudDock Series lll s Lightning konektor
Prodám BOSE SoundDock Series III ,hudební základna pro Apple iPod, iPhone s Lightning konektorem (iPhone 5, iPod touch 5, iPod nano 7). Systém šíření zvuku WaveMusic, nabíjení a přehrávání, dálkové ovládaní. Předání jen osobně v Praze.
Bose SoundDock 10
Nabízím Bose SoundDock 10. Velmi zachovalé zařízení, nekuřácká domácnost, používáno šetrně , plně funkčmí. Výborný a hlasitý zvuk !!, doma na místo hyfivěže ,ideální pro zahradní párty atd. Připojení přes Bluetooth nebo kabelem přes AUX vstup + obrazoví výstup. ! Osazeno Bluetooth pro Bose ! Hmotnost - 8,9Kg. Původní cena 21.500,-
Bose
Prodam Bose Komplet . 2 x Bose 802 2 x Bose 302 Sub 1 x Bose 802- E - Active Equalizer 1 x Bose 802- C - Controller . 1 x Acoustic PA 400S Mixer / Powe Amplifier 400W 6 x kabel. . Bose 802 . Type: 8 driver loudspeaker system Frequency Response: 50Hz to 16kHz Power Handling: 240W Recommended Amplifier: 320W (maximum) Impedance: 8Ω Sensitivity: 92dB Full Range: 8 x 114mm D-11B Finish: polythene copolymer structural foam Dimensions: 340 x 520 x 330mm Weight: 14kg . Bose 302. Type: 1 way, 2 driver subwoofer Power Handling: 200W Recommended Amplifier: 400W (maximum) Crossover Frequency: 180Hz Impedance: 4Ω Sensitivity: 96dB Sub Bass: 2 x 300mm LF-88A Finish: impregnated resin board Dimensions: 810 x 580 x 410mm Weight: 52kg
Bezdrátový reproduktor usb microsd fm
Prodám nový bezdrátový reproduktor. Nevhodný dárek. Malý cestovní reproduktor pro poslech FM rádia a hudby s dobou přehrávání až 2 hodin. Miniaturní reproduktor s rozměry 120×80×40 mm a váhou pouhých 180g je ideálním společníkem na cesty, do kempu, na pláže nebo tábory či školy v přírodě. Díky těmto miniaturním rozměrům jej můžete vzít s sebou do batohu, tašky nebo kufru. Tento malý reproduktor je skvělým společníkem. Pomocí reproduktoru lze přehrávat hudbu z vašeho mobilního telefonu díky připojení pomocí Bluetooth. Pokud by jste chtěli, pak můžete poslouchat svou oblíbenou hudbu z microSD karty nebo z USB flash disku. Pokud by se vám již hudba omrzela, pak můžete reproduktor použít k poslechu FM rádia. Reproduktor má integrovanou baterii o kapacitě 400mAh. Díky této baterii je možné po nabití pomocí microUSB kabelu (součást balení) užívat si hudbu po dobu až 2 hodin. Jedná se prostě o malý reproduktor nejen pro domácnost a na zahradu ale je to skvělý společník na cesty, dovolené i pro domácí párty. Reproduktor se jednoduše ovládá pomocí čtyř designových tlačítek v horní části. Osobní předání Teplice a Ústí nad Labem. Poštovné + 80 Kč přes zásilkovnu. Ptejte se ;)
Rádio, reproduktor, budík JBL Ontime - perfektní stav
Prodám velmi krátce použitý JBL On Time Micro. Na přední části je ještě ochranná fólie. Má funkci rádia, dokovací stanice pro Iphone/Ipod, má AUX vstup + funguje jako budík. Ukazuje čas, datum, den v týdnu, umí RDS a má pamět na stanice. Na své malé rozměry hraje velmi dobře. JBL On Time™ Micro způsobí, že hudba ve Vašem iPodu, iPhonue nebo jiném MP3 přehrávači bude znít stále jedinečně. Ale ranní chvíle to je čas, kdy tento systém skutečně září. Vstávání s Vaší oblíbenou hudbou Vás rozhýbe – s nebo bez pomoci až sedmi samostatných buzení. Budete odpočinutí a svěží, Váš iPod bude nabitý a připravený na cestu, život bude zkrátka fajn. Zatím, co Vy spíte, Váš JBL On Time Micro pracuje za Vás, udržujíc Váš iPod nabitý a připravený. No není úžasné, co JBL On Time Micro dokáže?Nejdůležitější Jednoduché dotykové ovládání Zdokonalená technologie: Phoenix měniče, počítačově optimalizovaná ekvalizace a optimalizovaná kompresní topologie Univerzální funkčnost budíku se sedmi nezávislými buzeními Velký podsvícený LCD displej a automatické ztmavení Možnost poslat poštou nebo osobně předat
RIENOK reproduktor 30W / IPX7
RIENOK přenosný reproduktor Bluetooth 30W duální párování Skutečný bezdrátový stereo HD zvuk IPX7 Vodotěsný venkovní sportovní sprchový bezdrátový reproduktor Bluetooth 5.3 S kapacitou baterie 3600mAh, dostatečně dlouhá pro všechny venkovní aktivity, doba přehrávání až 30 hodin Bezdrátový reproduktor 360° HD Stereo Deeper Bass Sound: tento přenosný reproduktor poskytuje pohlcující zvuk s bohatými basy, hlubokými a vysokými, dynamickým zvukem. IPX7 Vodotěsná sprcha Outdoor Sport Bluetooth Speaker: Bluetooth reproduktor je vodotěsný vůči stříkající vodě, dešti RGB Breath Light Vícenásobné režimy použití Bluetooth reproduktor: Barva světla RGB se mění s hudbou. Čím silnější je pocit rytmu, tím silnější je tlukot zářiče. Dejte vám speciální reproduktor. Připojení ve třech režimech vám poskytne více zkušeností. Bezdrátové připojení v režimu Bluetooth. Režim Micro SD karty pro vložení paměťové karty, režim Aux-In pro přímé připojení kabelem.