inzerce, prodej, prodám, bazar

Domácí levandulová mýdla

Kategorie: Zdraví a krása

Levandulová mýdla bez sulfátů a parabenů. S levandulovými kvítky. Handmade. Cena za kus.
Domácí levandulová mýdla
Podobné inzeráty
Originální mýdlo z Marseille
Prodám originální mýdlo z Marseille. Tradiční francouzské mýdlo "Savon de Marseille" v formě klasické kostky, bez parfému. Mýdlo pochazí z jedné z posledních tradičních továren na tyto mýdla. Pěstí a hydratuje i velmi citlivou pokožku a doporučuje se především pro pokožku dětí a batolat a na alergickou pokožku. Lze jej také používat na holení. Pracujete-li v oboru, kde je časté mytí rukou nutné, působí toto mýdlo obzvlášť blahodárně. Mnohostrannost jeho použití je zřejmá též z toho, že se používá jako jemný prací prostředek nebo nastrouhané na vločky do praček - obzvlášť na vlnu a kojenecké prádlo. Přímá aplikace mýdla dohromady se studenou vodou navíc spolehlivě odstraňuje skvrny z prádla. Je vhodné pro praní kojeneckého prádla a prádla atopiků a alergiků. Ve Francii má výroba tohoto mýdla již dlouhou tradici. Mýdlo dostalo jméno po městě Marseille, které najdete na jižním pobřeží Francie, a které bylo jedním z několika důležitých center výroby mýdel ve Středozemí. Savon de Marseille jsou nejznámější francouzská mýdla s nejdelší tradicí, první manufaktura byla založena v Marseille v 16. století. Koupeno v specializovaném obchodu ve Švédsku. Možné osobné vyzvednutí na Andělu, případně môžem zaslať Zásilkovnou.
Ručně vyráběná přírodní mýdla
Vyrábím domácí přírodní mýdla bez přidaných konzervantů, parabenů, či syntetických barviv, s možností přidání místních surovin. Lze vyrobit i mýdla na přání (např. z růží a podobně). Mýdlo obsahuje hedvábí, je pro to velmi jemné. Péče o obličej a tělo. Hluboce čisticí mýdlo. Mýdlo pro každou příležitost Čisté, přírodní a krásně voňavé Ranní osvěžení Vás povzbudí do nového dne... Vhodné jako drobný dárek. Prodej po jednom či více kusech Cena za jedno mýdlo.
Automatický dávkovač mýdla
Automatický dávkovač mýdla Umbra Otto. Objem 177 ml, automatický senzor uvolňuje 2 ml mýdla. ABS plast 10 х 22 х 9 cm Napájení 4 ks AAA baterie Top stav.
Mýdlo vánoční sada zvoneček - kapřík
Mýdlo ve tvaru zvonečku a kapříka z naší dílničky, v které vyrábíme krásná mýdélka z kvalitních mýdlových hmot. Toto mýdla jsou vyrobena z mýdla s bambuckým máslem, mají fialové zbarvení s příjemnou vůní perníčkového koření. Parametry: 5o g Světle fialové Vůně perníčkového koření Je možné vyrobit více kusů, vhodné jako dárek zaměstnancům či jako pozornost kolegům. Mýdla dodáváme v dárkovém pytlíku s mašličkou. Můžete si vyzvednout osobně u nás ve Veltrusých, nebo vám ho můžeme zaslat.
Mýdlo vánoční sada zvoneček / kapřík růžová
Mýdlo ve tvaru zvonečku a kapříka z naší dílničky, v které vyrábíme krásná mýdélka z kvalitních mýdlových hmot. Tyto mýdla jsou vyrobena z mýdla s bambuckým máslem, mají růžové zbarvení s příjemnou vůní vanilka / skořice / hřebíček Parametry: 5o g Je možné vyrobit více kusů, vhodné jako dárek zaměstnancům či jako pozornost kolegům. Mýdla dodáváme v dárkovém pytlíku s mašličkou. Můžete si vyzvednout osobně u nás ve Veltrusých, nebo vám ho můžeme zaslat.
Domácí krém a mýdla
Ručně vyráběná mýdla 120g- citronovo-pomerančové, levandule, růže,jahoda,čokoládové s medem. Minimální odběr jsou 4ks. Domácí krémy 50ml. V nabídce mám levandulový a čokoládový s bambuským máslem a kokosovým olejem. Žádné chemické přísady. Minimální odběr jsou 2ks