inzerce, prodej, prodám, bazar

Domácí péče o seniory

Kategorie: Ostatní

Dobrý den.
poskytuji péči a pomoc seniorům v jejich domácím prostředí.
Péči mohu poskytovat formou pravidelnou i nepravidelnou, celodenní, 1/2 denní, kratší.
praxi jsem získala například v Domově pro seniory se zvláštním režimem a Denním stacionáři pro seniory. momentálně se začínám věnovat poskytování péče seniorům v jejich domácím prostředí.
Vykonává tyto běžné činnosti,běžný úklid,nákupy,příprava a servírování jídla,praní prádla,žehlení prádla,doprovod při procházce,péče o domácí mazlíčky.samozřejmostí jsou i běžné potřeby.pomoc při osobní hygieně,pomoc při oblékání a vysvlékání,doprovod při chůzi,polohování,doprovázení k lékaři a na úřady,perorální podávání léků, po případě je možné se domluvit individuálně.
Lokalita: Plzen sever, Toužim,stříbro,Kralovice a okolí.
první kontakt poprosím e-mailem oveyou123@ děkuji.
Domácí péče o seniory
Podobné inzeráty
Prodám málo používaný - plně funkční  SodaStream Jet White
Nejprodávanější výrobník perlivé vody v čistě bílém provedení Kompletní sada výrobník, bombička, nápojová lahev Domácí perlivá voda připravená kdykoliv namísto tahání lahví s vodou Konec trápení s věčným nedostatkem vody nakoupené z obchodu Skoncujte nadobro s hromadami plastového odpadu po balené vodě Výměnné místo originálních bombiček SodaStream vždy nablízku Litr domácí perlivé vody již od 2,57 Kč / litr Nejprodávanější výrobník domácí perlivé vody v kompletní sadě s bombičkou s náplní potravinářského CO2 plynu až na 80 litrů vlastní domácí perlivé vody a tlakovou nápojovou lahví pro opakované použití. Příprava domácí perlivé vody je nesrovnatelně pohodlnější, než nepopulární tahání těžkých balíků balené vody z obchodu. Pořiďte si výrobník domácí perlivé vody SodaStream a můžete třeba ještě dnes skoncovat s únavným taháním perlivé vody balené v nepraktických plastových lahvích z obchodu. Zapomeňte na trápení s nedostatkem nakoupené vody a nachystejte si svoji vlastní perlivou vodu kdykoliv v takovém množství, kolik zvládnete vypít. Protože perlivou vodu si odteď připravíte snadno sami v pohodlí domova, kdykoliv dostanete chuť se napít. Vždy čerstvou z kvalitní české kohoutkové vody skladované v ideálních podmínkách temna a chladu. Podle počtu stlačení ovládacího tlačítka výrobníku si sami určujete sílu perlivosti tak, jak máte rádi. Přidejte kousek čerstvého ovoce a máte vaše vlastní báječné pití bez zbytečného cukru, které chutná a prospívá vašemu tělu. 1 litr vlastní domácí perlivé vody vás přitom vyjde na cenu již od 2.57 Kč, takže si s námi za pohodlí nemusíte připlácet. Ve výzkumu provedeném agenturou IPSOS uvedlo 86 % uživatelů výrobníků domácí perlivé vody značky SodaStream, že svůj výrobník používají pravidelně, a to několikrát týdně, více jak třetina dokonce každý den. Dovedete si představit, kolik lahví perlivé vody by bylo zapotřebí odnosit z obchodu domů, aby pokryla každodenní spotřebu celé vaší rodiny? A jaká hromada plastového odpadu by skončila kdesi v kontejneru či na skládce? Pravidelné používání je tím nejlepším důkazem, že výrobníky domácí perlivé vody SodaStream skutečně přináší svým majitelům slíbené pohodlí a pořízení jednoho z nich i do vaší domácnosti tak dává smysl. Pro přípravu domácí perlivé vody slouží bombička SodaStream s náplní potravinářského CO2 plynu zašroubovaná do výrobníku. Z jedné bombičky připravíte až 80 litrů vaší vlastní domácí perlivé vody (podle zvolené perlivosti vody a typu použitého přístroje). Po spotřebování náplně vám prázdnou bombičku vyměníme za naplněnou na některém z více jak 2.000 výměnných míst, která jsou vám vždy nablízku po celé republice. Ve velkých obchodních centrech i na malých venkovských prodejnách. Díky takto unikátní husté síti výměnných míst vyměníte prázdnou bombičku SodaStream bez složitého hledání v podstatě na každém rohu. Obsah Balení výrobník domácí perlivé vody bombička s potravinářským CO2 - NENÍ SOUČÁS
Pečovatelka pro seniory v domácím prostředí,celá ČR, 24 hod.
Dobrý den. Jsem profesionální pečovatelka s certifikátem, praxí, referencemi a velmi hezkým vztahem k seniorům. Nabízím péči o seniory v jejich domácím prostředí. Druh nabízené péče: 24 hodinová- turnusy, celodenní, hodinová (v závislosti na lokalitě místa poskytování péče). Místo poskytování péče: celá ČR, při péči na turnusy. Ostatní dle dohody.
Domácí péče - péče o seniory
Pro seniorku s omezenou pohyblivostí v Brně Maloměřicích hledáme paní na výpomoc v domácí péči, 1x týdně. Praxe v sociálních službách, nebo zdravotnictví vítána. Podrobnosti ústně. Cena dohodou.
Péče o seniory
Kompletní péče o seniory v jejich domácím prostředí. Lokalita Týnec nad Sázavou a okolí
Domácí peče ošetřoval
Dobrý den Jmenuji se Lukáš Hrbek a nabízím své služby v sociálně – pečovatelské oblasti. Disponuji platným akreditovaným osvědčením pro výkon pracovníka v sociálních službách dle zákona 108/200 Sb. ( Zákon o sociálních službách). Moje dosavadní praxe: 3 roky práce v sociální oblasti, 6 let jsem pracoval jako řidič převozové sanity. Nabízím pomoc o osoby, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku – seniory, osoby s chronickým duševním onemocněním, osoby se zdravotním postižením, osoby s tělesným postižením. Trpělivost, diskrétní přístup , ochota a vlídný přístup je pro potřební mnohdy stejně důležitou pomocí, jako samotné fyzické úkony, z nichž nabízím své odborné služby: Úkony osobní hygieny (osobní hygiena, koupel, výměna inko pomůcek, péče o kůži s důrazem na zachování kožní integrity, předcházení dekubitů. (polohování). Pomoc při oblékání, vysvlékání. Dohled nad podáním léků (pouze ústy PER-OS) Donáška stravy, s jejím naservírováním i pomoci při konzumaci (krmení pacienta). Pomoc při pohybu mimo domov: Doprovod klienta/klientky k lékaři, na úřady, apod. Obstarávání běžných pochůzek a nákupů: nákup potravin, lékárna, pošta apod. Dohled nad pohybem v domácím prostředí, dohled nad imobilním pacientem, upoutaným na lůžko. Výkon práce vždy v osobním volnu, kdy nebudu ve svém zaměstnání (sociální služby) Cena za všechny tyto služby je stanovena částkou 200,- Kč/ hod. -- S pozdravem.
Elektrický vozík pro seniory PRIDE LUNA
Prodám plně pojízdný elektrický vozík pro seniory PRIDE LUNA. Rychlost:15 km/h Dojezd max.:40 km s novými bateriemi Nosnost:145 kg Motor 650 W Baterie:až 2x 75 Ah Rozměry (délka / šířka):142cm/67cm Světlá výška cca:12 cm Stoupání 14 ° Barva:modrá metalíza Pride Luna je invalidní elektrický skútr určený pro osoby s pohybovými obtížemi, seniory a invalidy. Je dostatečně prostorný. Díky nastavitelným řídítkům si ho každý uživatel nastaví dle vlastních potřeb. Pohodlí při jízdě je umocněno velkou sedačkou, která je otočná, proto se na ni snadno nasedá. Tento elektrický vozík má jednoduché páčkové ovládání, regulátor rychlosti, klakson, indikátor stavu baterií a další praktické vybavení. Díky umístění předního kola má uživatel hodně prostoru na nohy. Pro řízení invalidního elektrického skútru není potřebný řidičský průkaz.