inzerce, prodej, prodám, bazar

Domácí pečené čaje z vlastního ovoce

Kategorie: Potraviny

Nabízím pečené čaje domácí výroby, z vlastního ovoce ze zahrádky v jižních čechách.
Objem cca 200ml.

Na výběr z druhů: švestkový s vánočním kořením, hruškový s vánočním kořením, červené zahradní ovoce (třešeň, jahoda, malina, rybíz), jablečný se skořicí a punčem, rakytníkový s citrusy.

Cena za 1 pečený čaj 75,-.
5 čajů (druhy, dle vašeho výběru) za 350,-.

Osobně předám v Praze na Barrandově nebo zašlu poštou/zásilkovnou.

Domácí pečené čaje z vlastního ovoce
Podobné inzeráty
Luxusní dárková dřevěná kazeta pro čaje Pickwick - nová
Luxusní dárková dřevěná kazeta pro čaje Pickwick Luxusní dárková dřevěná kazeta se smyslným fialovým sametovým povrchem pro čaje Pickwick (nebo na jakékoliv čaje dle Vaší chuti). Kvalitní zpracování. Okouzlete každou návštěvu touto luxusní kazetou, ve které budete mít uchované čaje. Kazeta je veliká 35 x 31,5 x 6,5 cm, má 8 rozdělených jednotlivých přihrádek pro každý jiný druh čaje. Perfektní dárek pro Vaši polovičku a nejen to :-) Kazeta je zcela nová. Cena: 500 Kč.
Domácí marmelády - 80% ovoce
Nabízím marmelády domácí výroby, z vlastního ovoce ze zahrádky v jižních čechách. Složení pouze ovoce a želírovací cukr, obsah ovoce 80%. Obsah cca 175g. Na výběr z druhů: třešňová, jahodová, meruňková, broskvová, broskvová s rakytníkem, rybízová, dýňová s citrusy, malinová s červeným rybízem, rybízová s jahodou a malinou, červené zahradní ovoce (rybíz, jahoda, třešeň, malina´), šeříková. Cena za 1 marmeládu 75,-. 5 mamelád (druhy, dle vašeho výběru) za 350,-. Osobně předám v Praze na Barrandově nebo zašlu poštou/zásilkovnou.
Domácí pečený čaj
Domaci pečený čaj Domácí pečené čaje s různými kombinacemi ovoce: švestky, rybiz, muchovnik, rebarbora, jablka, aronie, boruvky, maliny, ostruziny, josta, švestky, jablka…. A korenim: vanilkovy lusk, kardamon, badyan, skořice... Malé baleni 28,- Velke baleni 60,-
Pečený čaj
Domácí pečený čaj - 8.11. - 09:13 Domaci pečený čaj Domácí pečené čaje s různými kombinacemi ovoce: švestky, rybiz, muchovnik, rebarbora, jablka, aronie, boruvky, maliny, ostruziny, josta, švestky, jablka…. A korenim: vanilkovy lusk, kardamon, badyan, skořice... Malé baleni 28,- Velke baleni 60,-
BIO DOMÁCÍ ZAVAŘENINY
Okurkové řezy s feferonkou ,papriky s květákem, nakládané houby ,sušené houby ,houbový salát, zelí s křenem, květák s paprikou, matesy z cukety, směs na topinky, směs na špagety Domácí pečené čaje z arónie, z černého bezu Sirupy z meduňky ,z máty, směs z bylinek Medy z meduňky z bazalky.. Marmelády-různé druhy-červený rybíz ,aronie, meruňky, mirabelky, rebarbory ,ostružiny...atd... vše je bio z naší zahrady Vepřové konzervy z domácího masa -libová plec, domácí škvařené sádlo, sádlo se škvarkama ,mleté škvarky....atd.. Posílám po celé ČR. E-mail. a.stokova@ Napište o jaké zboží máte zájem, napíši vám ceny. Vše zavařuji s láskou ,proto je to výborný Žádnou chemie nepoužívám nálevy si dělám svoje mám svojí receptutu.. a.stokova@ tel.
Kombucha
Nabízím kombuchu k založení vlastního fermentovaného černého/zeleného čaje. Pouze osobní předání ve Vratimově, konkrétně v Horních Datyních. Kombuchu předám zavřenou ve sklenici 0,75l s částí nálevu. Ideální je pak kombuchu co nejdříve naložit do vychladlého čaje s cukrem a nezapomenout přidat i část původního nálevu. Např. do třílitrové sklenice dávám 2,5l černého/zeleného čaje, 250g cukru a 0,3l nálevu z předešlé várky. Sklenici překryjeme plátýnkem, aby mohla houba dýchat a zároveň je tak chráněna před hmyzem. Kombucha má ráda přítmí a pokojovou teplotu, nejlépe chutná zhruba po 5-7 dnech (dříve je příliš sladká, později má octovější chuť). Čerstvý nálev se tedy dělá cca jednou týdně.