inzerce, prodej, prodám, bazar

+ (cena již vč.DPH)

Kategorie: IT, webdesign

Cena je za obě domény(bezpomlčková i pomlčková varianta)

+

Cena je již včetně DPH.
Vystavíme fakturu/dáte si do nákladů/

Rychlé a bezproblémové jednání samozřejmosti.
Pokud ještě žádnou doménu nevlastníte tak pomohu s převodem na vaší osobu či firmu.

Omrkněte i nase další zajímavé domény na si vyberete na svůj nový projekt, eshop nebo na vaše nové služby.
 +   (cena již vč.DPH)
Podobné inzeráty
  - krátka doména na magazín, eshop aj. Cena vč.DPH
Doména na prodej Uvedená cena je již včetně 21% DPH. Krátká a lehce zapamatovatelná doména. Ženské jméno. Vhodna např. na IT projekty typu: - web, magazín pro ženy - eshop s prádlem, kosmetikou, dámským oblečením, kabelky, doplňky, štíhlá linie atp. - seznamku - služby a mnoho dalšího.... Uvedená cena 119 000,- je již včetně 21% DPH. Jsme plátci, obdržíte fakturu. Po vaší platbě provedeme bleskový převod domény na váš kontakt. 1) Po koupí nám jen zprávou zašlete vaše fakturační údaje + váš email. 2) Zašleme vám fakturu. 3) Zaplatíte převodem. 4) My provedeme neprodleně převod domény (změna majitele + změna registrátora - otázka 10minut) Více info možno i na tel. Omrkněte i nase další zajímavé domény na Třeba si vyberete na svůj nový projekt, eshop nebo na vaše nové služby.
 - zajímavá doména pro vinotéku /cena již vč.DPH/
Doména na prodej Krátká/jen 6písmen/, velice zajímavá a poutavá doména. Jedinečná a originální pro vinotéku - eshop - kamenný obchod. Víno se bude pít a prodávat pořád. Začněte nebo rozšiřte své podnikání. Uvedené logo je v ceně a je součástí prodeje(doména+logo) Cena je již včetně DPH. Prodej s fakturou, jsme plátci DPH. Platba převodem na bankovní účet (Fio banka) nebo osobně v hotovosti (Frýdek-Místek, Havířov). Ihned po přijetí platby proběhne on-line převod domény a změna majitele na vás nebo vaši firmu. Převod domény je snadný a jsme vám po celou dobu nápomocni. Omrkněte i nase další zajímavé domény na Třeba si vyberete na svůj nový projekt, eshop nebo na vaše nové služby.
 +   - VÝSTIŽNÉ DOMÉNY NEVÁHEJTE
Cena již včetně DPH. 2 výstižné realitní domény na prodej. Vhodné pro realitní kancelář aj. Jasné a výstižné domény do inzerce, reklamy, pro podpůrný web Vaší RK. Dvě domény s klíčovými slovy za jednu cenu - rychlá návratnost investice. Platba převodem na bankovní účet (Fio banka) nebo osobně v hotovosti (Frýdek-Místek, Havířov). Prodej s fakturou, jsme plátci DPH. Cena je již včetně DPH. Ihned po přijetí platby proběhne on-line převod domén a změna majitele na vás, vaši firmu. Převod domén je snadný a jsme vám po celou dobu nápomocni. Omrkněte i nase další zajímavé domény na Třeba si vyberete na svůj nový projekt, eshop nebo na vaše nové služby.
     aj.
8 domén na prodej. Uvedena cena je za všechny domény a je již včetně DPH! Neváhejte. Exkluzivní domény pro váš nový mimi eshop (potřeby pro miminka) nebo mimi bazar. Krátké a velmi výstižné domény. 8 domén za jednu cenu. Pokud se vám domény líbí a víte, co si s nimi počít (máte již nějakou představu) nebo si je zatím necháte jen "uležet" - tak neváhejte. Miminka se rodí a rodit budou... a maminek na netu jsou statisíce či miliony! Nabídněte lidem na těchto lukrativních doménách něco nového. Ihned po přijetí platby proběhne on-line převod domén a změna majitele na vás, vaši firmu. Převod domén je snadný a jsme vám po celou dobu nápomocni. Pokud něčemu nerozumíte, nebo se chcete před nákupem na něco zeptat, můžete nás kontaktovat. Omrkněte i nase další zajímavé domény na Třeba si vyberete na svůj nový projekt, eshop nebo na vaše nové služby.
  - doména na bazar, inzerci. Cena vč.DPH.
Už dlouho uvažujete že vytvoříte kvalitní inzertní portál a nemáte krátkou, snadno zapamatovatelnou a výstižnou doménu? Jedná se o jednu z málo volných a smysluplných domén na projekt tohoto typu. Registrovaná v roce 2009. - Krátká a výstižná doména - Snadno zapamatovatelná - Vhodná pro bazar, inzerci, aplikaci - lepší volnou doménu pro tento váš projekt dnes už neseženete... - Skvělá do jakékoliv reklamy (internet, tištěna-inzerce, propagační materiály, polepy aut, rádio či TV reklama) . - Uvedená cena je již včetně DPH. - Garantujeme okamžitý a bezproblemový převod na vaší osobu nebo firmu. Převod je snadný a je otázkou pár minut. - Platíte oproti vystavené faktuře. Jednorázová investice která se vám VYPLATÍ! Omrkněte i nase další zajímavé domény na Třeba si vyberete na svůj nový projekt, eshop nebo na vaše nové služby.
Doména  na prodej
Doména Cena je již včetně DPH. Prodej s fakturou, jsme plátci DPH. Platba převodem na bankovní účet (Fio banka) nebo osobně v hotovosti (Frýdek-Místek, Havířov). Ihned po přijetí platby proběhne on-line převod domény a změna majitele na vás nebo vaši firmu. Převod domény je snadný a jsme vám po celou dobu nápomocni. Omrkněte i nase další zajímavé domény na Třeba si vyberete na svůj nový projekt, eshop nebo na vaše nové služby.