inzerce, prodej, prodám, bazar

Doomoo Comfy bath podložka do vany

Kategorie: Kojenecké potřeby

Comfy Bath je rostoucí podložka do vany. Nejprve poslouží jako měkká podložka, kdy na ni miminko položíme. Pro již sedící děti, polštář pomůže najít a udržet rovnováhu. S přizpůsobitelnou podložkou do vany se doba koupele stává zábavou a skutečným potěšením jak pro dítě, tak pro rodiče. Stav nového produktu, nevyužívána.
Doomoo Comfy bath podložka do vany
Podobné inzeráty
Kojící polštář Doomoo
Polštář na kojení Doomoo Prodám tento polštář ne jenom na kojení, ale po celou dobu těhotenství. Má pratelný potah, uvnitř není rouno, ale kuličky, jsou daleko lepší, přizpůsobí se. Je to značka Doomoo.
Kojící polštář Doomoo
Prodám kojící polštář značky Doomoo. Kupovala jsem ho v obchodě Trandybaby v březnu 2022. Pouze jsem ho vyzkoušela, ale dále nepoužívala, jelikož mi vyhovoval jiný systém kojení. Je zcela nový bez poškození, v původním obalu i s cedulkou. Je z velmi jemného a příjemného materiálu. Vevnitř nejsou kuličky, takže "nešustí", což je velmi praktické, aby to miminko nebudilo. Osobní předání v Olomouci, případně zaslání dle dohody.
Tehotensky polstar Doomoo Buddy
Tehotensky polstar Doomoo Buddy. V supr stavu. Na pratelnym povlaku z posledniho prani zachycena latka / mini dirky. Poskozeno zrejme jinym zipem, jinak netusim. Na funkcnost nema vliv. Foto porizeno i bez povlaku. Moznost os predani Praha, ci Praha vychod.
NOVÝ koupací kyblík DOOMOO Shantala Mint
Prodám krásný koupací kyblík pro miminko DOOMOO Shantala v barvě Mint, pouze 1x vyzkoušený. PC 649 Kč. Osobní předání Brno nebo možno i zaslat (aktuálně akce PPL za 1 Kč).
Elektrická odsávačka mléka ZOPA Comfy Pro
Prodám značkovou elektrickou odsávačku mléka ZOPA Comfy Pro model ZOP081105. Jako nová - cca 5x použitá. Unikátní silikonová vložka ZOPA 3D - odsávačka dokonale napodobuje přirozené sání dítěte. Odsávání je rozděleno na tři části: masáž, stisk a sání. Regulace síly podtlaku v 9 stupních. Membránová konstrukce odsávačky zabraňuje míchání vzduchu a kapaliny, brání zpětnému toku mléka a jeho kontaminaci. LED display. Napájení pomocí micro USB kabelu nebo bateriemi. Kompatibilní s lahvičkami AVENT. Původní cena 1990 kč.
Zopa comfy elektrická odsávačka
Prodám málo používanou elektrickou odsávačku značky zopa comfy, výborný stav. Možnost předání v Praze nebo odeslání poštou/zásilkovnou (+ poštovné)