inzerce, prodej, prodám, bazar

Dračí krev tinktura

Kategorie: Zdraví a krása

Nabízím tinkturu Dračí krev,použit 80% konzumní líh.Zasílám Zásilkovnou na výdejní místo dle tarifu včetně pojištění.Platba předem na účet včetně dopravy.Na SMS nereaguji.Osobní odběr dle dohody.
Dračí krev tinktura
Podobné inzeráty
Prodám domácí bylinné tinktury a kapky bez obsahu vody
100% byliny, bez nežádoucích příměsí a travin + 38 % alkohol. Tinktura je bez přidání vody! Vlastní výroba, 100% čistota, vlastní sběr bylin, pouze ostropestřec je koupený. Kvalita - potence D0. (V obchodě je potence/ ředitelnost D3 + voda!!). Obsah lahvičky 50 ml. Tyto tinktury vydrží neomezeně dlouho vzhledem k nulovému obsahu vody. Cena: Tinktura Ginkgo biloba - 170 Kč Tinktura Kontryhel obecný - 160 Kč Tinktura Třezalka tečkovaná - 160 Kč Tinktura Jetel červený - 160 Kč Tinktura Jetel červený + Kontryhel - 160 Kč Tinktura Žen-šen pětilistý - list - 160 Kč Tinktura Ostropestřec mariánský - 180 Kč Tinktura Kotvičník zemní - 180 Kč Tinktura Kopřiva dvoudomá - 160 Kč Tinktura česneková - 130 Kč Tinktura Kostival lékařský – 150 Kč Tinktura Zelený čaj – 130 Kč Tinktura Růže šípková – plod - 160 Kč Tinktura Zlatobýl obecný – 160 Kč Tinktura Lichořeřišnice – 160 Kč Tinktura Šalvěj lékařská – 140 Kč tinktura Rýmovník - 140 Kč tinktura kořen Smetanky lékařské - 160 Kč Bylinné kapky - Ginkgo biloba – 110 Kč Bylinné kapky - Kontryhel obecný - 110 Kč Bylinné kapky - Třezalka tečkovaná - 110 Kč Bylinné kapky - Jetel červený - 120 Kč Bylinné kapky - Jetel červený + Kontryhel - 110 Kč Bylinné kapky - Žen-šen pětilistý - list - 110 Kč Bylinné kapky - Ostropestřec mariánský - 130 Kč Bylinné kapky - Kotvičník zemní - 120 Kč Bylinné kapky - Kopřiva dvoudomá - 110 Kč Bylinné kapky - česnek - 110 Kč Bylinné kapky - Kostival lékařský – 140 Kč Bylinné kapky - Zelený čaj – 110 Kč Bylinné kapky - Růže šípková – plod – 110 Kč Bylinné kapky - Zlatobýl obecný – 110 Kč Bylinné kapky - Lichořeřišnice – 120 Kč Bylinné kapky - Šalvěj lékařská – 110 Kč Bylinné kapky – Měsíček lékařský – 120 Kč Bylinné kapky - Rýmovník - 100 Kč Bylinné kapky - kořen Smetanky lékařské - 110 Kč Dál nabízím směsi Bylinných kapek: Dýchací cesty, Prostata. Posílení imunity, Podpora mozkových funkcí, Nachlazení, Klimakterium, Početí-těhotenství-porod, Detox - pročištění organismu, Menstruace, Zdravé zažívání, Vitalita, Dlouhověkost, Močové funkce, Duševní pohoda - všechny cena 140 Kč. Vzhledem ke koncentraci bylin je vhodné dávkovat max. 30 kapek denně. Tedy více jako o polovinu méně, něž uvádějí lékárenské i jinde nabízené tinktury, které jsou navíc, oproti těmto, ředěné vodou. Město Kadaň. Poštovné dle tarifu. Podrobné informace nenaleznete na mých stránkách: domaci pomlčka kvalitni pomlčka tinktury tečka webnode tečka cz.
Dračí krev mast
Dračí krev mast nabízím z přebitků.Použit základ smolná mast ve žluté vazelině.Posílám Zásilkovnou na výdejní místo.Platba předem na účet včetně dopravy.Osobní odběr po dohodě.Na SMS nereaguji.
Dračí krev tinktura
Chybí cca čtvrt lahvičky
Pavlovy bylinné tinktury pro ženy 4Ks - NOVÉ, NEPOUŽITÉ
MyCyst (bylinná tinktura - Pavlovy bylinné kapky). Přírodní bylinný extrakt pro normální stav urogenitálního systému žen. Podporuje remisi myomů děložního svalu a cyst na vaječnících. Působí i při hyperplazii dělohy a endometrióze. Používáme i při cystách v prsou. Měsíček lékařský působí proti nekontrolovanému dělení buněk. Působí na nežádoucí procesy v ženských orgánech, upravuje menstruaci, harmonizuje potíže v menopauze, hojí sliznice i pokožku - např. sliznice při gynekologických obtížích. Příznivě ovlivňuje činnost jater a žlučníku. Kontryhel žlutozelený obsahuje fytoestrogeny. Přeslička rolní obsahuje značné množství organického křemíku. Křemík přispívá k regeneraci sliznic včetně dělohy a vaječníků. Smil písečný působí na potíže slinivky, jater a žlučníku. Játra jsou důležitým orgánem pro deaktivaci syntetického případně i tělu vlastního estrogenu. Kakost smrdutý působí proti novotvarům. Hluchavka bílá harmonizuje hormonální systém žen a působí na sliznice při gynekologických potížích. Pro nastolení hormonální rovnováhy doporučujeme užívat zároveň tinkturu Drmek. Drmek (bylinná tinktura - Pavlovy bylinné kapky). Přírodní bylinný extrakt z plodu léčivé rostliny drmku obecného (mnišský pepř) - přírodní progesteron pro předmenstruační a menopauzální komfort. Drmek obecný se díky obsahu prekurzoru progesteronu a dalších pohlavních hormonů používá při ženské neplodnosti, zejména pro podporu a obnovení ovulace, dále při menstruaci bolestivé, nepravidelné či s velkým krvácením. Zmírňuje premenstruační syndrom (PMS). Podporuje tvorbu mateřského mléka a snižuje zvýšenou citlivost prsů. Působí i při snížené tvorbě poševního sekretu. Cena symbolická za všechny 4 lahvičky. Nové, expirace až do 1.10.2027. Poštovné 70Kč do Balíkovny.
Mast 100 ml a Tinktura 50 ml z konopí
Konopná mast je vrobena z květů konopí a bílé vazeliny.Cena 250,-Kč.Použití na všechny neduhy a bolesti. Tinktura je z 60.% lihu a květů konopí.Cena 250,-Kč (lahvička s kapátkem).Lze kapat do vlasů proti lupénce, na bércové vředy, proleženiny, ekzémy,štípance... Platí do smazání inzerátu, odpověď mailem nebo volejte.
Domácí konopná tinktura
Tinktura z odrůdy Lemon Haze má analgetické a antiseptické účinky. Je výborná na afty, záněty, krvácení dásní, proti začínající paradentóze a oparům. Pomáhá též při kožních problémech (rakovina kůže, bradavice, mateřská znaménka, plísně, atopický ekzém, lupénka) a zánětech (záněty zažívacího traktu, záněty středního ucha), na bolesti kloubů, popáleniny, pásový opar, bércové vředy, křečové žíly. Velmi účinná je také proti migréně, při léčbě cukrovky a vysokého tlaku, při nespavosti a stresu. Po požití konopí klesá vylučování kyselin v žaludku, což jej předurčuje k pomoci při nádorových onemocnění zažívacího traktu, zánětu tlustého střeva a žaludečného kataru. Vyrobeno z certifikované odrůdy technického konopí z naší vlastní zahrádky. Konopí obsahuje psychotropní THC maximálně do 1%, naopak má zvýšený obsah ostatních léčivých kanabinoidů, např. CBD. Praktické dávkování kapek přímo do úst nebo pod jazyk je velmi komfortní, kapky se nemusí zapíjet a aktivní látky se lépe a rychleji vstřebávají. Doporučené dávkování: 12 kapek denně, ideálně ráno a večer po 6ti kapkách. Kapky se dávkují přímo do úst, nejlépe pod jazyk. Je možné tinkturu nakapat do teplejšího čaje a počkat, až alkohol vyprchá. Dále lze tinkturou po naředění potírat např. afty, kloktat ji při bolestech v krku, nakapat ji do pleťového krému atd. Složení: aktivní látky z květů konopí CBD, CBG, flavonoidy, terpeny,... , moravská slivovice 50% Obsah: 50 ml Cena: 250,- Doporučení: pro každého je vhodný jiný přípravek. Působení je individuální. Ani konopí nemusí být řešení pro každého. Proto doporučujeme nejdříve každý produkt vyzkoušet a třeba začít s nižšími dávkami. Zasíláme přes Zásilkovnu pouze starším 18 let. Objednávky e-mailem pavel@ nebo na tel (Pavlína)