inzerce, prodej, prodám, bazar

DrayTek Vigor 610 Turbo G Wireless Adapter

Kategorie: Modemy

Prodam modem DrayTek Vigor 610 Turbo G Wireless Adapter v top stavu jak novy... nejlepe osobni predani Praha, posilam pouze po prevodu postovnyho predem...
DrayTek Vigor 610 Turbo G Wireless Adapter
Podobné inzeráty
VIGOR 2926 Dual-WAN Security Router v TOP STAVU
Dvojitá WAN širokopásmová bezpečnostní brána firewall, poskytuje spolehlivé širokopásmové připojení s přístupem multi-WAN. Pouzivano ve firme cca mesic, to stav, bez znamek uzivani. K dispozici mame 2ks, pri koupi obou postovne zdarma. Osobni predani KV, posilame zasilkovnou za 89,—.
Wifi router ASUS RT-N10E
Wireless-N150 Router (RT-N10E) Vysoká rychlost 150 Mb/s Snadná instalace Plug-n-surf bez použití CD Pevná 2dBi anténa Úspora energie: v pohotovostním režimu spotřebovává méně energie Připojení EZ WPS ASUS RT-N10E podporuje standard 802.11 b/g/n a nabízí vysokou rychlost 150 Mb/s. Díky pohodlné instalaci bez použití CD a stabilním přenosům dat je ASUS RT-N10E ideálním řešením bezdrátového připojení k internetu. Využívá technologii Green WLAN, která zaručuje snížení spotřeby energie v pohotovostním režimu. V porovnání s běžnými Wireless-N routery snižuje procesor ASUS ECO-WiFi spotřebu energie o 72 %. A to už na vyúčtování energií určitě poznáte. Více informací na email.
Modem Router Wireless N- ADSL2+
Modem Router Wireless N- ADSL2+/ TP-Link TD-W8961N
Wifi modem D-Link GO-RT-N150
Plně funkční. Wireless N150 Router Easy je atraktivní, vysoce výkonný směrovač, který umožňuje snadné sdílení širokopásmového připojení k Internetu se všemi vašimi zařízeními. Jednoduše jej připojte k širokopásmovému modemu a pak použijte webový instalační průvodce, který vás krok za krokem provede procesem konfigurace. Ať už surfujete na webu na ploše nebo při odpočinku na pohovce se svým notebookem, Wireless N150 Router Easy budete stále ve spojení, ať jste kdekoli ve vaší domácnosti.
Wifi router Netis
Prodám wifi router Netis WF-2419, vyzvednutí Brno Židenice, cena 250 Kč. Wireless-N router s rychlostí až 300Mbps Multi-Wireless režimy: AP, WDS, AP + WDS, Client, Repeater Snadné nastavení zabezpečení sítě díky šifrovacímu tlačítku WPS Dvě pevné 5dBi antény Rychlá instalace a nastavení routeru díky instalačnímu CD Volba připojení k WAN přes kabel nebo bezdrát (WISP mód) Nastavitelná MAC adresa WAN a bezdrátového rozhraní Nastavitelná linková rychlost a duplex mód pro každé ethernetové rozhraní (WAN, LAN 1-4) IGMP proxy umožňuje provoz IPTV Filtrování MAC adres na bezdrátovém rozhraní ShortGI (Short Guard Interval) pro 802.11n WLAN Partition – zamezení komunikace mezi bezdrátovými stanicemi Vysílací výkon nastavitelný v krocích 100-70-50-35-15% Forwarding na virtuální servery (až 16 libovolných pravidel) Port triggering (až 16 libovolných pravidel) Filtrování provozu podle MAC a IP adres a podle času/data Filtrování provozu podle klíčových slov v názvu domény a podle času/data Statické routování QoS, omezení rychlosti down/uplink globálně a zvlášť pro jednotlivé IP s nastavením minimálních a maximálních hodnot Zabudovaná funkce WOL – možnost probudit počítač v síti z režimu spánku
Router Dl-524 Wireless G Router
Prodám D-Link router: Dl-524 Wireless G Router. Cena 200 Kč. V případě zájmu ráda cokoliv zodpovím, popřípadě pošlu více fotek. Možnost předání v Praze, nebo zaslání poštou/zásilkovnou.