inzerce, prodej, prodám, bazar

Dres, Kopačky Pavel Nedvěd Juventus

Kategorie: Míčové hry

Kopačky Pavel Nedvěd Juventus odehrál v nich poslední zápas za Juventus plus dres a vlaječku vše podepsáno samotným Pavlem za pravost Kropáček doživotně ručím pište jen SMS nebo email platit do smazání
Dres, Kopačky Pavel Nedvěd Juventus
Podobné inzeráty
Adidas florbalový dres pro rozhodčí žlutý
Prodám žlutý dres pro florbalového rozhodčí značky Adidas (Lion Sport). Dres je certifikovaný od ČFBÚ a je určen pro pískání ligových utkání. Dres je nenošený jako nový. Velikost dresu je M. Délka od krku dolů = 71cm, délka od podpaží dolů = 50cm, šířka hrudníku = 51cm, šířka v pase = 53cm.
Adidas florbalový dres pro rozhodčí černý
Prodám černý dres pro florbalového rozhodčí značky Adidas (Lion Sport). Dres je certifikovaný od ČFBÚ a je určen pro pískání ligových utkání. Dres je nenošený jako nový. Velikost dresu je M. Délka od krku dolů = 71cm, délka od podpaží dolů = 50cm, šířka hrudníku = 51cm, šířka v pase = 53cm.
Florbalový brankářský dres Unihoc (dětský)
Prodám polstrovaný brankářský dres (dětský, velikost 140), značky Unihoc. Dres nese drobné známky nošení, ale nikde žádné díry apod.. Dres mám 2x, cena 300 Kč/ks. Pouze osobním odběrem.
BRANKÁŘSKÝ REPREZENTAČNÍ DRES - DĚTSKÝ
Nabízím brankářský reprezentační dres KEMPA dětský. Nepoužívaný, zakoupený nový, ale bohužel jsme zvolili špatnou velikost. Dres je potištěný jmenovkou a číslem, Jmenovku lze přetisknout například v Decathlonu. původní cena 1159 Kč Velikost dle tabulky je pro věk 12, ale neodpovídá to reálné velikosti. Odhaduji, že pro věk 10 let by mě být dobrý. Připojuji vělikostní tabulku.
Kopačky Nike Phantom VSN vel. 41, stélka 26cm
Kopačky Nike Phantom VSN vel. 41, stélka 26cm,mají pevnou vnější syntetickou vrstvu, která příjemně obepne nohu a pomáhá skvěle ovládat míč. Podrážka s technologií Anti-Clog brání v hromadění bláta při tréninku, či zápase. Konstrukce vložky a lemu Dynamic Fit se přizpůsobuje tvaru nohy. Tkaničky jsou schované v tzv. Ghost Lace, která je zakrývá a zvětšuje tím kopací plochu kopačky.Mrkněte na další moje nabídky zboží. Doporučuji osobní odběr nebo zaslat Zásilkovnou, platba předem na účet 80 Kč, dobírka 110 Kč.
Levně kopačky Lancast Mentor TF, velikost 42
Prodám levně kopačky Lancast Mentor TF, velikost 42, barva černá, kopačky s pryžovou podešví, jsou určeny pro umělou trávu a zmrzlé povrchy. Vyrobeny ze syntetické kůže, která nepropouští vodu a je odolná proti opotřebení. Místo odběru: Třinec Cena: 200 Kč