inzerce, prodej, prodám, bazar

DŘEVĚNÁ DOMEČKOVÁ POSTEL BENLEMI LUCKY + ORTOPEDICKÁ MATRACE

Kategorie: Nábytek pro děti

Předmětem nabídky je dětská domečková postel z masivu (smrkové dřevo), dcerka (2 roky) v ní spala pouze 4x je tedy jako nová.

Prodáváme ji z důvodu stěhování už na ni bohužel nebudeme mít prostor, když jsme ji kupovali tak jsme netušili, že se budeme stěhovat. Původní cena byla cca 12 000,-Kč, postel je stará pouze 4 měsíce, navíc jsou k posteli ještě navíc nohy pro zvýšení postele v hodnotě 800,-Kč v případě koupi vám dodám i původní fakturu, na postel je záruka 5 let.

Součástí postele je i ortopedická matrace ONTARIO ze studené HR pěny, kterou jsme kupovali zvlášť za 5000,-Kč.
Celkově tedy vše původně stálo cca 17 800,-Kč.

Pro více informací mrkněte přímo na web výrobce (BENLEMI) je to český výrobce.

Pár technických parametrů

Záruka: 5 let
Rozměr: postele je 120x200
Materiál: 6 cm hranoly a desky ze smrkového dřeva
Barva: transparentní vosková lazura matná
Nosnost: až 150 kg
Speciální výhody: možnost dokoupení šuplíku BUDDY, 2IN1
Certifikát: lak ve shodě s normou ČSN EN 71-3, vydal TZÚS Praha, s.p.

V případě zájmu prodám i postel a matraci samostatně:

Postel za 10 000,-Kč a matraci za 4000,-Kč ideální by byl osobní odběr ale po platbě předem na účet jsem ochoten i vše zabalit a poslat. (postel se dá hezky rozebrat a poté podle přiloženého návodu složit).

V případě dotazů mi prosím napište nebo zavolejte
DŘEVĚNÁ DOMEČKOVÁ POSTEL BENLEMI LUCKY + ORTOPEDICKÁ MATRACE
Podobné inzeráty
Dětská domečkova postel
Dětská domečkova postel Benlemi rozměr 180x90 cm. Nožičky se dají sundat a postel může být po vzoru Montessori na zemi. Prodám včetně matrace za 4000kc lze i bez matrace za 3000kc. Původní cena dětské postele 13 000kc. Prodám i po smluvní dohodě. Postel je z bočnicí lze sundat.
Dětská postel se šuplíkem a zábranou + matrace NELLYS 160x80
velmi dobrý stav, minimální známky používání užívaná jen několik měsíců včetně zábran na obou stranách postele včetně šuplíku a úložného prostoru pod postelí postýlka je z kvalitních materiálů a dřeva, velmi odolná velmi kvalitní rošt postele postýlka nemá ostré hrany moc pěkný design a kvalitní zpracování postýlka je velmi praktická a dobře řešená: - šuplík s velkou možností využití - zábrana na bocích postele chrání dítě před pádem z postele - jednu zábranu lze lehce sundat - spousta zajímavých detailů rozměry: 160 x 80 cm zn. Nellys moc pěkný veselý motiv - medvídek se srdíčkem, méďa motiv vhodný pro holčičky i chlapečky VČETNĚ matrace: jako nová matrace SPECIAL pěna/latex – přizpůsobí se tvaru těla, provzdušnění a cirkulace vzduchu 160x80x14 cm potah je pratelný, hypoalergenní DÁLE PŘIDÁM: - 2x froté prostěradlo - 1x nový chránič matrace - 1x rezervní chránič matrace příznivá cena z důvodu stěhování podívejte se i na mé ostatní inzeráty prosím o kontakt sms nebo e-mailem postel s bariérou, postel s bočnicí, bariéra, bočnice, dřevěná postel, dřevěná postýlka, dětská postýlka, postel se šuplíkem, míša se srdíčkem
Rostoucí postel Ikea/rošt/matrace  + matrace navíc
Prodám postel ikea typu Minnen, ve výborném stavu včetně matrací - prodluzovací i na trvalé pouziti pěnová kvalitní matrace ikea Favang Postel je nesmrtelná, v top stavu, lehké odření 1-2 viz detail foto Rozměry 80x200. V ceně: postel, rošt, 3 prodluzovaci matrace, 1 celková , bílá prosteradla Nyní pořizovací ceny: 4000,- postel s roštem, prodl.matrace 1300-2000,-, matrace favang (15 cm vysky) 2-3000,-. Matrace jsou nepoškozené.
Domečková postel s úložným prostorem
Prodám krásnou, 2 roky starou domečkovou postel z masivu s laťovým roštem včetně kvalitní matrace vhodné pro děti - mabo Pola. Postel je jako nová, má veliký úložný prostor. Rozměry matrace jsou 90x180 cm, výška 18 cm, nosnost 120 kg. Matrace je středně tuhá, vhodná i pro malé děti. Kupovaná v Centru matrací v Hradci Králové a je stále jako nová, spala na ní dcera od 2 do 4 let, není proleželá. Po celou dobu byl na matraci chránič matrace. Celkové rozměry postele jsou 102,5 x 191,5 cm, výška postele 180 cm. Postel je opravdu velmi stabilní, vyrobená na míru od truhláře. Stojny postele jsou 6 cm široké. Pouze osobní odběr v Boharyni u Hradce Králové cca za 1 měsíc.
Domečková postel
Nabízím na prodej domečkovou postel po našich dvojčátkách včetně roštu i matrace.Postel je vyrobena ze smrku,hranoly 6x6cm.Velikost matrace 120x160cm,výška matrace 18cm.Celkové rozměry postele 132x172x135cm.Postel je zcela v pořádku, je ve velmi pěkném stavu,jen jedna kosmetická vada- rýha v masivu,která vznikla při hraní. Pouze osobní odběr.
Träumeland matrace Sternschnuppe 120x60cm
Kvalitní TRÄUMELAND matrace Sternschnuppe 120x60cm PC: 2 649,- + 2 chranic madrace Matrace v top stavu. Dcera na ní spala prvních tři měsíce, pak již s náma v posteli. Postýlka tak dál sloužila jako odkladiště plyšáků další rok. Nikdy nepočuraná ani politá. (Kdo používá pěnové matrace ví, že bohužel po čase v okrajích mají tendenci žloutnout při kontaktu se dřevem i přes chránič). Používaná s chráničem matrace, který přidám zdarma (2 kusy). Snímatelný potah, který jsem teď před prodejem vyprala ve spec. prostředku na funkční materiály. Ideálně osobní předání Praha Andel - Ujezd Info k matraci od výrobce: Tato matrace od firmy Träumeland má matracový potah z bavlny a polyesteru prošitý pracím polyesterovým vláknem. Potah je snímatelný a lze ho prát na 60°C. Jádro matrace pak tvoří kvalitní, bodově pružná studená pěna se svislými vzduchovými kanálky a zpevněnými hranami na podelných stranách. Svislé vzduchové kanálky zajišťují přívod čerstvého vzduchu k Vašemu děťátku a odvádějí vydechovaný CO2. Pevné hrany na podelných stranách matrace zase posytují Vaší ratolesti bezpečí při nášlapu, když se zkouší postavit v postýlce. Výška matrace: 10 cm